|
|
Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 3:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Jakie fajne auta widzieliście?
| Autor |
Wiadomość |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Re: Jakie fajne auta widzieliście?
Ostatnio wysyp ich u nas...
_________________ locha lover
|
| Pią, 15.06.2012, 18:53 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
RR Phantom  Pierwszy raz na żywo...wielka locha  Rejestracja R1 SIARA. Niestety byłem za kółkiem także bez zdjęcia.
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Pią, 15.06.2012, 19:20 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
choopster napisał(a): Auto sprowadzone po biciu  i było u nas klepane. Gdzieś miałem zdjęcia, jeśli znajdę to podrzucę  EDIT:   Cytuj: Diablo chyba VT roadster z roku 99. Ma tabliczke z symbolem SV ale nie wiadomo o co chodzi. Auto niedawno przypłyneło z USA. Nabył je moj znajomy. Niedługo po naprawie i rejestracji pewnie nim troche posmigam( za kierwnica raczej nie). Auto ma uszkadzna prawa strone tyłu tzn zdezak i nadkole. Przy nalewaniu płynu chłodniczego okazało sie ze prawa chłodnica rowniez przecieka i trzeba ja robic. Zdjęcia i tekst Robak z ec.pl Grubo zes odkopał tam  ... pewnie ze 2 lata. Auto juz smiga od dawien dawna.
|
| Pią, 15.06.2012, 19:46 |
|
 |
|
Opelu
|
Fajne jak dla kogo, ale niedawno był przypadkiem poruszany jego temat na forum:  
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Sob, 16.06.2012, 12:09 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Na wptr.pl nawet go nasz user rejestrował 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 16.06.2012, 18:27 |
|
 |
|
Opelu
|
No pacz, czyli nasz naczelny fotograf choopster mnie ubiegł 
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Sob, 16.06.2012, 19:10 |
|
 |
|
Neo(N)
|
R36 na Interlagosach <3 Pożądam...
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Sob, 16.06.2012, 19:50 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
B5 FL też by na nich ładnie wyglądał 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 16.06.2012, 20:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 17.06.2012, 14:38 |
|
 |
|
choopster
|
heheh nie sądziłem, że urzeknie was Passat  gdybym wiedział to bym wkleił na forum  ale dla mnie auto przegenialne, całkiem fajnie to brzmi 
|
| Nie, 17.06.2012, 14:40 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Pon, 25.06.2012, 1:05 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
_________________ locha lover
|
| Pią, 29.06.2012, 21:18 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
AC Cobra, grubo Hiob, nigdy nie widziałem na żywo. Wozy na platformie też dobre 
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Sob, 30.06.2012, 9:33 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Sob, 30.06.2012, 14:58 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 01.07.2012, 0:26 |
|
 |
|
Neo(N)
|
O ile Volt wygląda naprawdę korzystnie to Leaf jest jedną wielką pomyłką 
|
| Nie, 01.07.2012, 7:09 |
|
 |
|
adam_1992
|
Kilka aut z GTP które się przetoczyły przez miasto http://youtu.be/aNq2XFEhQTw
|
| Nie, 01.07.2012, 16:36 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
Voltem nie wstydziłbym się turlac po mieście... pod warunkiem, że w garażu czekałoby mocne V8.
_________________ ... hontou?
|
| Nie, 01.07.2012, 22:21 |
|
 |
|
Grzybeusz
Samochód: Składak
|
ostatnio po spacerku dodałem zdjecia merola SL 2012 (jest w dziale seryjne> mercedes sl 2012). Dzisiaj po spacerku też mam nowe fotki ciekawych samochodzików na osiedlu ;D A tu uwaga najciekawsze auto któremu udało sie zrobić zdjęcie ;d      Z daleka myślałem że to prawdziwy Rolls ale jest to Lincoln Town Car "kanciak" z body kitem Rolls Royce. fajny ma znaczek "Rolls Style" I drugie Autko... raczej autka ale jeden z nich ma coś oryginalnego ;d    Oba obok siebie i identyczne ale jeden jeszcze na USA blachach ;d i zła wiadomość jadąc dziś do sklepu śledziłem Ferrari F430. Często je widuje ale nigdy nie mam okazji zrobić zdjęcia. dziś już za nim jechałem lecz gdy dogoniłem to właściciel już wieżdzał do garazu... I dobra wiadomość jak bede widział jakieś fajne samochody to dam fotki ;D PS mam zdjęcia jeszcze C63 AMG i dodam pozniej i jeszcze pytanko. Czy zdjęcia ze zlotów też sie liczą ??
_________________ Aj koming bek, Jesturdej and my new name.
Ostatnio edytowany przez Grzybeusz, Nie, 01.07.2012, 23:30, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 01.07.2012, 23:21 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Grzybeusz napisał(a): i zła wiadomość jadąc dziś do sklepu śledziłem Ferrari F430. Często je widuje ale nigdy nie mam okazji zrobić zdjęcia. dziś już za nim jechałem lecz gdy dogoniłem to właściciel już wieżdzał do garazu... Jakoś przeżyjemy bez większej ilości tak znakomitej jakości zdjęć.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 01.07.2012, 23:27 |
|
|