Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 23:37

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 78  Następna
Telefony komórkowe 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Post Re: Telefony komĂłrkowe
Kari napisał(a):
Dostałem 100% więcej przez 6 miesiący, czyli mam do wydzwonienia 100 zł

To żadna rewelacja, mi proponują umowę na 12-cy i też 100% ale przez cały okres umowy czyli rok, oferta bez telefonu.

Czw, 06.03.2008, 11:49
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
Ice, telefon na mixa ;) Zobaczymy co będzie potem ;)

Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW

Czw, 06.03.2008, 15:56
Awatar użytkownika

RozglÄ…dam siÄ™ za nowym telefonem. :)
Co sądzicie o Nokii 5310 i jaka była by rozsądna cena za nią?

Pią, 07.03.2008, 13:18
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jaworzno
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
Na allegro.pl znalazłem takie dwie dość ciekawe aukcje:

1. http://allegro.pl/item320362029_nowe_no ... 2_gb_.html
2. http://allegro.pl/item321991562_nowa_no ... music.html

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Pią, 07.03.2008, 15:36

Samochód: YS3D i G21 M340i
Takie pytanko: ponieważ mojej pani się znudziła N93i i zażyczyła sobie LG F3000 (swoją drogą śmieszny telefon, dość samochodowy 8) ) więc ja poza sponsorwaniem kolejnego (na szczęście tańszego) telefonu zostałem w dupie z półtoramiesięczną N93i i moim niezniszczalnym K750i który wytrzymał ze mną wiele. Nie wiem czy chce wymieniać telefon więc szukam jakiejś motywacji - myślałem o przesiadce na iPhone ale przy moim sposobie użytkowania niestety nie był by on zbyt praktyczny... nie chce też jakiejś dużej kasy dokładać do tego - choć jak by coś by było fajnego to tak do 5 stówek plus tamten zestaw mogę dać. Jakiś pomysł ?

Śro, 19.03.2008, 16:23
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Za ok 600 zł mógłbyś mieć Nokie 6120. Moim zdaniem bardzo fajny telefon z mocną obudową, ładnym wyglądem i z Symbianem.

http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia, ... ,phone.php

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Śro, 19.03.2008, 20:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
Mógłbym polecić również SE K800i i jego starszego brata - K810i. Jeśli wybrałbyś ofertę na abonament, polecam również K850i, dobra maszyna.

Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW

Czw, 20.03.2008, 8:09
Moderator
Awatar użytkownika

DeusZ napisał(a):
myślałem o przesiadce na iPhone ale przy moim sposobie użytkowania niestety nie był by on zbyt praktyczny

Powiem Ci tak, iPhonem się bawi, a nie go używa. Każdy telefon z pełnym dotykiem w codziennym użytkowaniu okazuje się przekleńśtwem, gdy po raz 10 niechący odrzuciłeś uchem połączenie, albo gdy trzeba szybko zadzwonić czy smsa wysłać jadąc autem czy w innej mało wygodnej sytuacji.

Im prościej tym lepiej. Zależy czego oczekujesz od telefonu. Jeśli nic szczególnego to K800i wystarczy, turlał mi się po betonie nie raz i żyje. W810i czy W850i sobie odpuść - szkoda kasy.

Mejbi N95 z 8GB?

Czw, 20.03.2008, 11:32

Myslałem na N95 ale nie wiem czemu odrzuca mnie ten telefon... narazie sprzedam tego skrzydlaka w cholere i może coś wymyśle, dzięki za fachową rade

Czw, 20.03.2008, 15:51
Moderator
Awatar użytkownika

6500 Slide?

Czw, 20.03.2008, 16:00

a Asusu P750 :?: może masz w dobrych pieniądzach , zaczyna mi się widzieć :roll:

Czw, 20.03.2008, 17:06
Moderator
Awatar użytkownika

Ja hurtowo głównie, to takich wynalazków nie mam :)

Czw, 20.03.2008, 22:25
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
lukaszj napisał(a):
Zajmuję się ostatnimy czasy tworzeniem programów na telefony, niestety pomysły na midlety skończyły się bardzo szybko, i tu moje pytanie do Was - Jakich aplikacji brakuje Wam w Waszych telefonach? Jakie programy chętnie zainstalowalibyście? Co od nich oczekujecie i takie tam podobne rzeczy, jeżeli ktoś z forumowiczów wpadnie na fajny pomysł (według mnie i innych użytkowników) to postaram się zmajstrować takowy i oczywiście umieszcze wyniki na forum.

PS Zaznaczam ze nie chodzi mi o żadne gry, a programy użytkowe, edukacyjne, narzędziowe itp.

Oki, to jeżeli jeszcze aktualne, to ja poproszę o programik do śledzenia aukcji na allegro, a dokładniej: wpisuję numer aukcji, a program pokazuje mi: tytuł aukcji, czas do końca aukcji, nazwy użytkowników licytujących wraz z kwotą którą w danej chwili dają za przedmiot.Oczywiście to wszystkie dane dostępne bez konieczności logowania się do serwisu. Do tego obsługa i zapamiętywanie kilku (10?) aukcji i możliwość przełączania się między nimi. Obsługa najlepiej bez żadnych grafik, w stylu gingera

- mastah Jonas

Pią, 21.03.2008, 16:46
Moderator
Awatar użytkownika

A mi się marzy program blokujący wszystkie nadchodzące połączenia od nieznajomych nr (czasowo ofc). Np. mam ochotę być tylko dla znajomych i nikt służbowo się do mnie nie dodzwoni bo wyskakuje jak bym miał wyłączony tel.

Pią, 21.03.2008, 18:53
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
Ice napisał(a):
A mi się marzy program blokujący wszystkie nadchodzące połączenia od nieznajomych nr (czasowo ofc). Np. mam ochotę być tylko dla znajomych i nikt służbowo się do mnie nie dodzwoni bo wyskakuje jak bym miał wyłączony tel.

+1, tylko niestety przez aplikację chyba seneda - trzeba by robić custom soft pod konkretny telefon :(

- mastah Jonas

Pią, 21.03.2008, 18:57
Awatar użytkownika

Witam. Jestem zainteresowany iPhonem, moĹĽecie mi powiedziec cos o jego wadach, zaletach, awaryjnosci. Po prostu warto sie pchac w iPhone'a?

Pią, 21.03.2008, 20:21
Moderator
Awatar użytkownika

Tomaszek7 napisał(a):
Witam. Jestem zainteresowany iPhonem, moĹĽecie mi powiedziec cos o jego wadach, zaletach, awaryjnosci. Po prostu warto sie pchac w iPhone'a?

Na codzień tak jak wyżej napisałem, bardzo niewygodny w używaniu. Iphone'm się po prostu bawi, jak Ci się nie śpieszy i siedzisz w kapciuszkach to jest miło, ale kiedy musisz napisać smsa w telepiącym autobusie, samochodzie, czy nawet idąc... nic wygodnego. Do tego bardzo kiepska bateria - krótko trzyma strasznie.

Zalety? Dużo miejsca wbudowanego i jak na skromny aparat całkiem niezłe zdjęcia. I naprawdę ze wszystkich dotyków jakimi się bawiłem, tu jest naprawdę całkiem niezły.

Osobiście odradzam Iphone'a całkowicie, nie warto się w niego pchać, tym bardziej, że to co oferuje w naszych warunkach niezbyt się sprawdza.

Pią, 21.03.2008, 20:29

Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
Ice napisał(a):
Zalety? Dużo miejsca wbudowanego i jak na skromny aparat całkiem niezłe zdjęcia. I naprawdę ze wszystkich dotyków jakimi się bawiłem, tu jest naprawdę całkiem niezły.

a SE W960? Miałeś z nim do czynienia? Jako że za niedługo kończy mi się umowa myślę żeby sobie takiego sprawić. Kusi mnie 8GB no i WiFi a także sama stylistyka. Bardzo ciężko obsługiwać dotykowca? A może lepiej K850? Wymagam od telefonu przede wszystkim dobrego odtwarzacza MP3 i oczywiście aparatu. Jest może jakiś Samsung co by spełniał te wymagania? Bo po doświadczeniach np z X640 nie jestem za bardzo przekonany. Razi mnie zwłaszcza menu...poprawiło się coś w tym kierunku czy po staremu? Nokia...bo ja wiem...deczko za duża rotacja modeli acz jeśli było by coś ciekawego pomyślał bym. Co polecasz?

Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)

Sob, 22.03.2008, 14:03
Moderator
Awatar użytkownika

Neo(N) napisał(a):
a SE W960? Miałeś z nim do czynienia?

Nie miałem doczynienia, więc ciężko mi powiedzieć. Tego typu telefony od SE generalnie są mało popularne w handlu.

Dotyk w obsłudze nie jest cięzki, bo nie ma się czego tu uczyć, ale... wszelkie jego wady wymieniłem już w tym topicu. Dotyk jest świetny, pod warunkiem, że mamy do niego pełną klawiaturę i jakieś klawisze do obsługi.

K850i - lipa po całości nie warta swojej ceny moim zdaniem.

Generalnie Samsunga bym żadnego nie polecał, bo te które mają po 5 mega pikseli... tragedia. 5 mega tylko na papierze, w rzeczywistości masakra.

Sob, 22.03.2008, 19:01

Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
Ice napisał(a):
Neo(N) napisał(a):
a SE W960? Miałeś z nim do czynienia?

Nie miałem doczynienia, więc ciężko mi powiedzieć. Tego typu telefony od SE generalnie są mało popularne w handlu.

Dotyk w obsłudze nie jest cięzki, bo nie ma się czego tu uczyć, ale... wszelkie jego wady wymieniłem już w tym topicu. Dotyk jest świetny, pod warunkiem, że mamy do niego pełną klawiaturę i jakieś klawisze do obsługi.

K850i - lipa po całości nie warta swojej ceny moim zdaniem.

Generalnie Samsunga bym żadnego nie polecał, bo te które mają po 5 mega pikseli... tragedia. 5 mega tylko na papierze, w rzeczywistości masakra.

W960 ma w razie "w" normalne przyciski oprócz nawigacyjnego. A z jakiego powodu K850..jest..."fuj"? Bo wiesz ja w telefonach raczej nie siedzę a akurat on mi się podoba. Zwłaszcza że do SE mam zaufanie. Niby ma sie teraz pojawic Samsung E900. Stylistycznie ok ale jak mówisz że foty do bani to odpada.

Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)

Sob, 22.03.2008, 19:15
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 78  Następna