|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 23:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Kari napisał(a): DostaĹ‚em 100% wiÄ™cej przez 6 miesiÄ…cy, czyli mam do wydzwonienia 100 zĹ‚ To ĹĽadna rewelacja, mi proponujÄ… umowÄ™ na 12-cy i teĹĽ 100% ale przez caĹ‚y okres umowy czyli rok, oferta bez telefonu.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 06.03.2008, 11:49 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
Ice, telefon na mixa  Zobaczymy co będzie potem 
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Czw, 06.03.2008, 15:56 |
|
 |
|
Martin
|
Rozglądam się za nowym telefonem.  Co sądzicie o Nokii 5310 i jaka była by rozsądna cena za nią?
|
| Pią, 07.03.2008, 13:18 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Pią, 07.03.2008, 15:36 |
|
 |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
Takie pytanko: ponieważ mojej pani się znudziła N93i i zażyczyła sobie LG F3000 (swoją drogą śmieszny telefon, dość samochodowy  ) więc ja poza sponsorwaniem kolejnego (na szczęście tańszego) telefonu zostałem w dupie z półtoramiesięczną N93i i moim niezniszczalnym K750i który wytrzymał ze mną wiele. Nie wiem czy chce wymieniać telefon więc szukam jakiejś motywacji - myślałem o przesiadce na iPhone ale przy moim sposobie użytkowania niestety nie był by on zbyt praktyczny... nie chce też jakiejś dużej kasy dokładać do tego - choć jak by coś by było fajnego to tak do 5 stówek plus tamten zestaw mogę dać. Jakiś pomysł ?
|
| Śro, 19.03.2008, 16:23 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Za ok 600 zł mógłbyś mieć Nokie 6120. Moim zdaniem bardzo fajny telefon z mocną obudową, ładnym wyglądem i z Symbianem. http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia, ... ,phone.php
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 19.03.2008, 20:40 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
Mógłbym polecić również SE K800i i jego starszego brata - K810i. Jeśli wybrałbyś ofertę na abonament, polecam również K850i, dobra maszyna.
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Czw, 20.03.2008, 8:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
DeusZ napisał(a): myĹ›laĹ‚em o przesiadce na iPhone ale przy moim sposobie uĹĽytkowania niestety nie byĹ‚ by on zbyt praktyczny Powiem Ci tak, iPhonem siÄ™ bawi, a nie go uĹĽywa. KaĹĽdy telefon z peĹ‚nym dotykiem w codziennym uĹĽytkowaniu okazuje siÄ™ przekleńśtwem, gdy po raz 10 niechÄ…cy odrzuciĹ‚eĹ› uchem połączenie, albo gdy trzeba szybko zadzwonić czy smsa wysĹ‚ać jadÄ…c autem czy w innej maĹ‚o wygodnej sytuacji. Im proĹ›ciej tym lepiej. ZaleĹĽy czego oczekujesz od telefonu. JeĹ›li nic szczegĂłlnego to K800i wystarczy, turlaĹ‚ mi siÄ™ po betonie nie raz i ĹĽyje. W810i czy W850i sobie odpuść - szkoda kasy. Mejbi N95 z 8GB?
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 20.03.2008, 11:32 |
|
 |
|
DeusZ
|
Myslałem na N95 ale nie wiem czemu odrzuca mnie ten telefon... narazie sprzedam tego skrzydlaka w cholere i może coś wymyśle, dzięki za fachową rade
|
| Czw, 20.03.2008, 15:51 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
6500 Slide?
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 20.03.2008, 16:00 |
|
 |
|
DeusZ
|
a Asusu P750  może masz w dobrych pieniądzach , zaczyna mi się widzieć 
|
| Czw, 20.03.2008, 17:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ja hurtowo głównie, to takich wynalazków nie mam 
|
| Czw, 20.03.2008, 22:25 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
lukaszj napisał(a): ZajmujÄ™ siÄ™ ostatnimy czasy tworzeniem programĂłw na telefony, niestety pomysĹ‚y na midlety skoĹ„czyĹ‚y siÄ™ bardzo szybko, i tu moje pytanie do Was - Jakich aplikacji brakuje Wam w Waszych telefonach? Jakie programy chÄ™tnie zainstalowalibyĹ›cie? Co od nich oczekujecie i takie tam podobne rzeczy, jeĹĽeli ktoĹ› z forumowiczĂłw wpadnie na fajny pomysĹ‚ (wedĹ‚ug mnie i innych uĹĽytkownikĂłw) to postaram siÄ™ zmajstrować takowy i oczywiĹ›cie umieszcze wyniki na forum.
PS Zaznaczam ze nie chodzi mi o żadne gry, a programy użytkowe, edukacyjne, narzędziowe itp. Oki, to jeżeli jeszcze aktualne, to ja poproszę o programik do śledzenia aukcji na allegro, a dokładniej: wpisuję numer aukcji, a program pokazuje mi: tytuł aukcji, czas do końca aukcji, nazwy użytkowników licytujących wraz z kwotą którą w danej chwili dają za przedmiot.Oczywiście to wszystkie dane dostępne bez konieczności logowania się do serwisu. Do tego obsługa i zapamiętywanie kilku (10?) aukcji i możliwość przełączania się między nimi. Obsługa najlepiej bez żadnych grafik, w stylu gingera
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pią, 21.03.2008, 16:46 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
A mi się marzy program blokujący wszystkie nadchodzące połączenia od nieznajomych nr (czasowo ofc). Np. mam ochotę być tylko dla znajomych i nikt służbowo się do mnie nie dodzwoni bo wyskakuje jak bym miał wyłączony tel.
|
| Pią, 21.03.2008, 18:53 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Ice napisał(a): A mi siÄ™ marzy program blokujÄ…cy wszystkie nadchodzÄ…ce połączenia od nieznajomych nr (czasowo ofc). Np. mam ochotÄ™ być tylko dla znajomych i nikt sĹ‚uĹĽbowo siÄ™ do mnie nie dodzwoni bo wyskakuje jak bym miaĹ‚ wyłączony tel. +1, tylko niestety przez aplikacjÄ™ chyba seneda - trzeba by robić custom soft pod konkretny telefon 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pią, 21.03.2008, 18:57 |
|
 |
|
Tomaszek7
|
Witam. Jestem zainteresowany iPhonem, moĹĽecie mi powiedziec cos o jego wadach, zaletach, awaryjnosci. Po prostu warto sie pchac w iPhone'a?
_________________ www.scuderiaferrari.pl - Najlepsza strona o Ferrari we wszechświecie!
|
| Pią, 21.03.2008, 20:21 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tomaszek7 napisał(a): Witam. Jestem zainteresowany iPhonem, moĹĽecie mi powiedziec cos o jego wadach, zaletach, awaryjnosci. Po prostu warto sie pchac w iPhone'a? Na codzieĹ„ tak jak wyĹĽej napisaĹ‚em, bardzo niewygodny w uĹĽywaniu. Iphone'm siÄ™ po prostu bawi, jak Ci siÄ™ nie Ĺ›pieszy i siedzisz w kapciuszkach to jest miĹ‚o, ale kiedy musisz napisać smsa w telepiÄ…cym autobusie, samochodzie, czy nawet idÄ…c... nic wygodnego. Do tego bardzo kiepska bateria - krĂłtko trzyma strasznie. Zalety? DuĹĽo miejsca wbudowanego i jak na skromny aparat caĹ‚kiem niezĹ‚e zdjÄ™cia. I naprawdÄ™ ze wszystkich dotykĂłw jakimi siÄ™ bawiĹ‚em, tu jest naprawdÄ™ caĹ‚kiem niezĹ‚y. OsobiĹ›cie odradzam Iphone'a caĹ‚kowicie, nie warto siÄ™ w niego pchać, tym bardziej, ĹĽe to co oferuje w naszych warunkach niezbyt siÄ™ sprawdza.
|
| Pią, 21.03.2008, 20:29 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Ice napisał(a): Zalety? DuĹĽo miejsca wbudowanego i jak na skromny aparat caĹ‚kiem niezĹ‚e zdjÄ™cia. I naprawdÄ™ ze wszystkich dotykĂłw jakimi siÄ™ bawiĹ‚em, tu jest naprawdÄ™ caĹ‚kiem niezĹ‚y. a SE W960? MiaĹ‚eĹ› z nim do czynienia? Jako ĹĽe za niedĹ‚ugo koĹ„czy mi siÄ™ umowa myĹ›lÄ™ ĹĽeby sobie takiego sprawić. Kusi mnie 8GB no i WiFi a takĹĽe sama stylistyka. Bardzo ciężko obsĹ‚ugiwać dotykowca? A moĹĽe lepiej K850? Wymagam od telefonu przede wszystkim dobrego odtwarzacza MP3 i oczywiĹ›cie aparatu. Jest moĹĽe jakiĹ› Samsung co by speĹ‚niaĹ‚ te wymagania? Bo po doĹ›wiadczeniach np z X640 nie jestem za bardzo przekonany. Razi mnie zwĹ‚aszcza menu...poprawiĹ‚o siÄ™ coĹ› w tym kierunku czy po staremu? Nokia...bo ja wiem...deczko za duĹĽa rotacja modeli acz jeĹ›li byĹ‚o by coĹ› ciekawego pomyĹ›laĹ‚ bym. Co polecasz?
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Sob, 22.03.2008, 14:03 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Neo(N) napisał(a): a SE W960? MiaĹ‚eĹ› z nim do czynienia? Nie miaĹ‚em doczynienia, wiÄ™c ciężko mi powiedzieć. Tego typu telefony od SE generalnie sÄ… maĹ‚o popularne w handlu. Dotyk w obsĹ‚udze nie jest ciÄ™zki, bo nie ma siÄ™ czego tu uczyć, ale... wszelkie jego wady wymieniĹ‚em juĹĽ w tym topicu. Dotyk jest Ĺ›wietny, pod warunkiem, ĹĽe mamy do niego peĹ‚nÄ… klawiaturÄ™ i jakieĹ› klawisze do obsĹ‚ugi. K850i - lipa po caĹ‚oĹ›ci nie warta swojej ceny moim zdaniem. Generalnie Samsunga bym ĹĽadnego nie polecaĹ‚, bo te ktĂłre majÄ… po 5 mega pikseli... tragedia. 5 mega tylko na papierze, w rzeczywistoĹ›ci masakra.
|
| Sob, 22.03.2008, 19:01 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Ice napisał(a): Neo(N) napisał(a): a SE W960? MiaĹ‚eĹ› z nim do czynienia? Nie miaĹ‚em doczynienia, wiÄ™c ciężko mi powiedzieć. Tego typu telefony od SE generalnie sÄ… maĹ‚o popularne w handlu. Dotyk w obsĹ‚udze nie jest ciÄ™zki, bo nie ma siÄ™ czego tu uczyć, ale... wszelkie jego wady wymieniĹ‚em juĹĽ w tym topicu. Dotyk jest Ĺ›wietny, pod warunkiem, ĹĽe mamy do niego peĹ‚nÄ… klawiaturÄ™ i jakieĹ› klawisze do obsĹ‚ugi. K850i - lipa po caĹ‚oĹ›ci nie warta swojej ceny moim zdaniem. Generalnie Samsunga bym ĹĽadnego nie polecaĹ‚, bo te ktĂłre majÄ… po 5 mega pikseli... tragedia. 5 mega tylko na papierze, w rzeczywistoĹ›ci masakra. W960 ma w razie "w" normalne przyciski oprĂłcz nawigacyjnego. A z jakiego powodu K850..jest..."fuj"? Bo wiesz ja w telefonach raczej nie siedzÄ™ a akurat on mi siÄ™ podoba. ZwĹ‚aszcza ĹĽe do SE mam zaufanie. Niby ma sie teraz pojawic Samsung E900. Stylistycznie ok ale jak mĂłwisz ĹĽe foty do bani to odpada.
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Sob, 22.03.2008, 19:15 |
|
|