Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 12:46

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 12 posty(ów) ] 
Najpiękniejsze oldtimery 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Post NajpiÄ™kniejsze oldtimery
Invicta S Type z 1932
Image

Bugatti 57 C
Image

Mercedes SSK
Image

BMW 328 Millie Miglia
Image

Fiat 8V Coupe Vignale
Image

Monteverdi 375/4
Image

Maserati A6G/2000
Image

Alfa Romeo 6C 1750 GS
Image

Alfa Romeo 6C 2500
Image

Tatra 80
Image

Mercedes 500K
Image

To moje typy dodawajcie swoje to stworzymy cala liste

Czw, 10.01.2008, 16:26
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Post Re: NajpiÄ™kniejsze oldtimery
Według mnie temat nie ma sensu. Zamieściłeś kilka zdjęć oldtimerów, które według Ciebie są najpiękniejsze, ale wygląd to rzecz gustu i nie każdemu sie może podobać to co tu dałeś, poza tym gdzie źródło ? Powiem tak, nie jest zwolennikiem tego typu tematów :>

Czw, 10.01.2008, 16:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
Kobi napisał(a):
Według mnie temat nie ma sensu. Zamieściłeś kilka zdjęć oldtimerów, które według Ciebie są najpiękniejsze, ale wygląd to rzecz gustu i nie każdemu sie może podobać to co tu dałeś, poza tym gdzie źródło ? Powiem tak, nie jest zwolennikiem tego typu tematów :>

ja siÄ™ mogÄ™ tylko podpisac
oldtimer 125p napisał(a):
To moje typy dodawajcie swoje to stworzymy cala liste
z której to wspólnej listy wyjdzie, że nie każdemu się to wszystko podoba, ktoś powie, że ten czy tamten wóz nie zasługuje na miejsce w topicu i zacznie sie delikatnie mówiąc niepotrzebna dyskysja :wink:

Mój pomysł na ten topic (jeżeli już koniecznie ma zostac): niech każdy wklei pojednym swoim faworycie i tyle :roll:

Czw, 10.01.2008, 16:48
Awatar użytkownika

To może i nawet jest dobry pomysł, ale pewnie nie przejdzie, fajny pomysł ma Tapi, każdy kto chce wkleja swojego ulubionego oldtimera, ale też niewiele z tego wyjdzie, bo znajdzie się ilus co powiedzą, że oni chcą wkleic wiecej, bo jeden to za mało i nie wiedzą, co mają wkleić, inny zaczną dyskutować, czy dany samochód nie jest przypadkiem za młody, ktoś inny wklei malucha, który bedzie stał koło Lamborghini, Ferrari i innych klasycznych samochodów... Ogólnie pomysł fajny, moim skromnym zdaniem można by spróbować, ale nie wiem czy to przejdzie. :)

Czw, 10.01.2008, 16:57
Awatar użytkownika

Rules napisał(a):
To może i nawet jest dobry pomysł, ale pewnie nie przejdzie, fajny pomysł ma Tapi, każdy kto chce wkleja swojego ulubionego oldtimera, ale też niewiele z tego wyjdzie, bo znajdzie się ilus co powiedzą, że oni chcą wkleic wiecej, bo jeden to za mało i nie wiedzą, co mają wkleić, inny zaczną dyskutować, czy dany samochód nie jest przypadkiem za młody, ktoś inny wklei malucha, który bedzie stał koło Lamborghini, Ferrari i innych klasycznych samochodów... Ogólnie pomysł fajny, moim skromnym zdaniem można by spróbować, ale nie wiem czy to przejdzie. :)
Ustali się pewne reguły: minimalny wiek auta, to, że wybrac można tylko i wyłącznie jedno (życie to sztuka wyboru :wink: ), ilosc fotek i już. Ja to widzę jako topic bez głupich komentarzy i dyskusji o zdjęciach innych ludzi, wrzucamy fotkę i króciutki opis i finito.
Kto się nie dostosuje to jego sprawa, moderatorzy mogliby przecież czuwac nad całym przedsięwzięciem
Zakładac :?:

Czw, 10.01.2008, 17:04
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
ok, obejmę patronat :twisted: nad tym plebiscytem. Proszę o komentarze co do regulaminu, jeśli ktoś ma. Tapir zajmie się organizacją ;)

Czw, 10.01.2008, 18:03

Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Samochód: Polo 6N
Zamiast dywagować tutaj czy post się przyjmie, czy nie, zacznijmy wrzucać swoje propozycje.
A fakt, czy topic się przyjął będzie zależał od tego, kto tutaj będzie te zdjęcia wrzucał.

AC Cobra 1961
Image

Mustang Shelby GT500 1967 "Eleanor"
Image

Tylko nie jestem przekonany, czy tego Mustanga można zaliczyć do Oldtimera.

Czw, 10.01.2008, 18:14
Awatar użytkownika

szmydziu napisał(a):
Zamiast dywagować tutaj czy post się przyjmie, czy nie, zacznijmy wrzucać swoje propozycje.
A fakt, czy topic się przyjął będzie zależał od tego, kto tutaj będzie te zdjęcia wrzucał.
Poczekajcie chwilę z wrzucaniem tych zdjęc, niedługo będzie odpowiedni topic :wink:

Czw, 10.01.2008, 18:25
Awatar użytkownika

Moja propozycja regulaminu:
Temat brzmi "najpiekniejsze oldtimery", a polega na umieszczeniu w nim jednego zdjęcia, swojego ulubionego oldtimera wraz z krótkim jego opisem i uzasadnieniem dlaczego wybór padł własnie na ten samochód.
Klasyfikacja wiekowa taka sama jaka obowiązuje odnośnie działu "Oldtimery & Youngtimery".

Odnosnie tematu, może powinien nazywać się Najpiękniejsze Oldtimery & Youngtimery.

Ostatnio edytowany przez Rules, Czw, 10.01.2008, 18:45, edytowano w sumie 1 raz

Czw, 10.01.2008, 18:42
Awatar użytkownika

ale w dziale oldtimery są też youngtimery, a Audi quattro nijak porównywać z Mercedesem SSK.

Czw, 10.01.2008, 18:44
Awatar użytkownika

Jeszcze zanim przeczytałem Twojego posta edytowałem mojego powyżej uwzględniając właśnie youngtimery, z tym, że faktycznie trudnu tu bedzie cokolwiek porównywać.

Czw, 10.01.2008, 18:47
Awatar użytkownika

ok, zaraz pojawią się odpowiednie tematy, z regulaminem, więc ten zamykam. Mam nadzieję, że będziecie usatysfakcjonowani, i tego typu forma "zabawy" zaskutkuje wysoką frekwencją i popularnością również w przyszłości :)

Czw, 10.01.2008, 18:55
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 12 posty(ów) ]