|
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 12:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
oldtimer 125p
|
 Najpiękniejsze oldtimery
Invicta S Type z 1932  Bugatti 57 C  Mercedes SSK  BMW 328 Millie Miglia  Fiat 8V Coupe Vignale  Monteverdi 375/4  Maserati A6G/2000  Alfa Romeo 6C 1750 GS  Alfa Romeo 6C 2500  Tatra 80  Mercedes 500K  To moje typy dodawajcie swoje to stworzymy cala liste
_________________ 8 dnia Bóg stworzył Fiata 125p FSO FOREVER !!!!!
|
| Czw, 10.01.2008, 16:26 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: Najpiękniejsze oldtimery
Według mnie temat nie ma sensu. Zamieściłeś kilka zdjęć oldtimerów, które według Ciebie są najpiękniejsze, ale wygląd to rzecz gustu i nie każdemu sie może podobać to co tu dałeś, poza tym gdzie źródło ? Powiem tak, nie jest zwolennikiem tego typu tematów 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 10.01.2008, 16:33 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Kobi napisał(a): WedĹ‚ug mnie temat nie ma sensu. ZamieĹ›ciĹ‚eĹ› kilka zdjęć oldtimerĂłw, ktĂłre wedĹ‚ug Ciebie sÄ… najpiÄ™kniejsze, ale wyglÄ…d to rzecz gustu i nie kaĹĽdemu sie moĹĽe podobać to co tu daĹ‚eĹ›, poza tym gdzie ĹşrĂłdĹ‚o ? Powiem tak, nie jest zwolennikiem tego typu tematĂłw  ja siÄ™ mogÄ™ tylko podpisac oldtimer 125p napisał(a): To moje typy dodawajcie swoje to stworzymy cala liste z ktĂłrej to wspĂłlnej listy wyjdzie, ĹĽe nie kaĹĽdemu siÄ™ to wszystko podoba, ktoĹ› powie, ĹĽe ten czy tamten wĂłz nie zasĹ‚uguje na miejsce w topicu i zacznie sie delikatnie mĂłwiÄ…c niepotrzebna dyskysja MĂłj pomysĹ‚ na ten topic (jeĹĽeli juĹĽ koniecznie ma zostac): niech kaĹĽdy wklei po jednym swoim faworycie i tyle 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 10.01.2008, 16:48 |
|
 |
|
Rules
|
To może i nawet jest dobry pomysł, ale pewnie nie przejdzie, fajny pomysł ma Tapi, każdy kto chce wkleja swojego ulubionego oldtimera, ale też niewiele z tego wyjdzie, bo znajdzie się ilus co powiedzą, że oni chcą wkleic wiecej, bo jeden to za mało i nie wiedzą, co mają wkleić, inny zaczną dyskutować, czy dany samochód nie jest przypadkiem za młody, ktoś inny wklei malucha, który bedzie stał koło Lamborghini, Ferrari i innych klasycznych samochodów... Ogólnie pomysł fajny, moim skromnym zdaniem można by spróbować, ale nie wiem czy to przejdzie. 
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 10.01.2008, 16:57 |
|
 |
|
Tapir
|
Rules napisał(a): To moĹĽe i nawet jest dobry pomysĹ‚, ale pewnie nie przejdzie, fajny pomysĹ‚ ma Tapi, kaĹĽdy kto chce wkleja swojego ulubionego oldtimera, ale teĹĽ niewiele z tego wyjdzie, bo znajdzie siÄ™ ilus co powiedzÄ…, ĹĽe oni chcÄ… wkleic wiecej, bo jeden to za maĹ‚o i nie wiedzÄ…, co majÄ… wkleić, inny zacznÄ… dyskutować, czy dany samochĂłd nie jest przypadkiem za mĹ‚ody, ktoĹ› inny wklei malucha, ktĂłry bedzie staĹ‚ koĹ‚o Lamborghini, Ferrari i innych klasycznych samochodĂłw... OgĂłlnie pomysĹ‚ fajny, moim skromnym zdaniem moĹĽna by sprĂłbować, ale nie wiem czy to przejdzie.  Ustali siÄ™ pewne reguĹ‚y: minimalny wiek auta, to, ĹĽe wybrac moĹĽna tylko i wyłącznie jedno (ĹĽycie to sztuka wyboru  ), ilosc fotek i juĹĽ. Ja to widzÄ™ jako topic bez gĹ‚upich komentarzy i dyskusji o zdjÄ™ciach innych ludzi, wrzucamy fotkÄ™ i krĂłciutki opis i finito. Kto siÄ™ nie dostosuje to jego sprawa, moderatorzy mogliby przecieĹĽ czuwac nad caĹ‚ym przedsiÄ™wziÄ™ciem ZakĹ‚adac 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 10.01.2008, 17:04 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
ok, obejmę patronat  nad tym plebiscytem. Proszę o komentarze co do regulaminu, jeśli ktoś ma. Tapir zajmie się organizacją 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 10.01.2008, 18:03 |
|
 |
|
szmydziu
Samochód: Polo 6N
|
Zamiast dywagować tutaj czy post się przyjmie, czy nie, zacznijmy wrzucać swoje propozycje. A fakt, czy topic się przyjął będzie zależał od tego, kto tutaj będzie te zdjęcia wrzucał. AC Cobra 1961 Mustang Shelby GT500 1967 "Eleanor" Tylko nie jestem przekonany, czy tego Mustanga można zaliczyć do Oldtimera.
_________________ Hasta la victoria, siempre.
|
| Czw, 10.01.2008, 18:14 |
|
 |
|
Tapir
|
szmydziu napisał(a): Zamiast dywagować tutaj czy post siÄ™ przyjmie, czy nie, zacznijmy wrzucać swoje propozycje. A fakt, czy topic siÄ™ przyjÄ…Ĺ‚ bÄ™dzie zaleĹĽaĹ‚ od tego, kto tutaj bÄ™dzie te zdjÄ™cia wrzucaĹ‚.
Poczekajcie chwilę z wrzucaniem tych zdjęc, niedługo będzie odpowiedni topic 
|
| Czw, 10.01.2008, 18:25 |
|
 |
|
Rules
|
Moja propozycja regulaminu: Temat brzmi "najpiekniejsze oldtimery", a polega na umieszczeniu w nim jednego zdjęcia, swojego ulubionego oldtimera wraz z krótkim jego opisem i uzasadnieniem dlaczego wybór padł własnie na ten samochód. Klasyfikacja wiekowa taka sama jaka obowiązuje odnośnie działu "Oldtimery & Youngtimery".
Odnosnie tematu, może powinien nazywać się Najpiękniejsze Oldtimery & Youngtimery.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Ostatnio edytowany przez Rules, Czw, 10.01.2008, 18:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 10.01.2008, 18:42 |
|
 |
|
Seth
|
ale w dziale oldtimery są też youngtimery, a Audi quattro nijak porównywać z Mercedesem SSK.
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 10.01.2008, 18:44 |
|
 |
|
Rules
|
Jeszcze zanim przeczytałem Twojego posta edytowałem mojego powyżej uwzględniając właśnie youngtimery, z tym, że faktycznie trudnu tu bedzie cokolwiek porównywać.
|
| Czw, 10.01.2008, 18:47 |
|
 |
|
Seth
|
ok, zaraz pojawią się odpowiednie tematy, z regulaminem, więc ten zamykam. Mam nadzieję, że będziecie usatysfakcjonowani, i tego typu forma "zabawy" zaskutkuje wysoką frekwencją i popularnością również w przyszłości 
|
| Czw, 10.01.2008, 18:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|