|
|
Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 18:28
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
NIEWYPAŁY godne zainteresowania
| Autor |
Wiadomość |
|
kielek
Samochód: Astra classic
|
ja bym typowal chevrolet-a spark , taki matiz po lifcie , ale jakos sie nie sprzedaje tak jak matiz sie sprzedawal, strasznie malo tego na drogach widac
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Sob, 01.12.2007, 20:25 |
|
 |
|
oldtimer 125p
|
według mnie to prawdziwy niewypal Pontiac Aztek

_________________ 8 dnia Bóg stworzył Fiata 125p FSO FOREVER !!!!!
Ostatnio edytowany przez oldtimer 125p, Nie, 02.12.2007, 14:09, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 01.12.2007, 21:21 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
oldtimer 125p Ty sie sam zastanow co piszesz bo to juz kolejny dzis Twoj post ktory czytam i jeszcze nic madrego nie przeczytalem Grzyws dobrze gada
Le Cobusier napisał(a): a co powiecie o Evandzie, moĹĽna go zaliczyć do niewypałów? A jakie uzasadnienie oldtimer 125p napisał(a): wedĹ‚ug mnie to prawdziwy niewypal Pontiac Aztek
No i tu sie trzeba zgodzic uzasadniajac poczatkowym zachwytem wszystkich nad autem a potem sie poprostu slabo sprzedawalo 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Sob, 01.12.2007, 22:44 |
|
 |
|
CoX
|
Ja bym jeszcze dopisał DU Espero.
|
| Sob, 01.12.2007, 23:49 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Cytuj: Ja bym jeszcze dopisał DU Espero.
Skończ się w końcu z niego nabijać 
_________________ locha lover
|
| Sob, 01.12.2007, 23:51 |
|
 |
|
Alex1992
|
Dla mnie to jest niewypałem. Miał być czymś nowym i oryginalnym, ale w ogóle się nie przyjoł.

_________________ Komputer i akcesoria: 2000zł
Wygodne krzesło: 200zł
Uczestnictwo w forum " SamochodySwiata" : BEZCENNE.
To forum to istna motoryzacyjna encyklopedia
|
| Nie, 02.12.2007, 10:49 |
|
 |
|
Dżony
|
Kia Opirus pomijając wygląd, to cena podstawowa wyższa niż BMW 5 czy Audi A6 wszystko tłumaczy(mimo ,że opirus ma dużo większy silnik i bogatsze wyposażenie).
Grandeur miał podobny problem, kiedyś w motorze napisali ,że jest rzadszy niż Ferrari 599

_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Nie, 02.12.2007, 11:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Alfisti4ever napisał(a): Chrysler Crossfire Po czÄ™sci sie zgodzÄ™, bo stylistycznie coĹ› ciekawego, lecz w gruncie rzeczy to dosyć tandetne auto (jeĹ›li chodzi o jakość ). Fiat Stilo - jak najbardziej niewypaĹ‚, dobre auto, ktĂłre niestety nie sprzedawaĹ‚o siÄ™ tak, jak by mogĹ‚o pod innÄ… markÄ…. Corrado? Zdecydowanie nie, sprzedaĹĽ maĹ‚a ze wzglÄ™du na wywindowanÄ… cene, poza tym auto Ĺ›wietne, w przeciwieĹ„stwie do Cali, ktĂłra coupe tylko udaje. Alfisti4ever napisał(a): Scenic RX4 z tego co mi wiadomo tez hitem sprzedazy nie zostal Nisza rynkowa do zapeĹ‚nienia, ktĂłra spĹ‚odziĹ‚a później Fiaty Panda 4x4 i inne popierdĂłki, ktĂłre jedyne co z terenem majÄ… wspĂłlnego, to napÄ™d na 4 kółka  Thalia, Multipla czy Ssang Young - moĹĽna je uznać za paskudne (SY mi siÄ™ podoba), ale nie wypaĹ‚ motoryzacyjny? Nic z tych rzeczy  Roomcajs napisał(a): Teraz chyba dobrze trafiÄ™, a chodzi konkretnie o mercedesa vaneo MyĹ›lÄ™, ĹĽe smiaĹ‚o moĹĽna do tego dodać R klass  Alex1992 napisał(a): . MiaĹ‚ być czymĹ› nowym i oryginalnym, ale w ogĂłle siÄ™ nie przyjoĹ‚. PrzyjÄ…Ĺ‚  Fakt, auto stworzone dla tylnej kanapy... dla kogo? Prezesi siÄ™ tym wozić z kierowcÄ… nie bÄ™dÄ…. Cytuj: Ja bym jeszcze dopisaĹ‚ DU Espero.
Niewypał? Nie do końca. Tania "limuzyna". Nie jeździ tego mnóstwo, ale czy Leganzy też jest tak dużo?
A teraz z mojego punktu widzenia - każdy Espero, jakie napotkam mnie puszcza na światłach etc. jakaś taka sympatia
Moim zdaniem pasowałba by Marea Weekend - moim zdaniem naprawdę ładne, całkiem niezłe auto, które ciężko na drogach spotkać.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 02.12.2007, 12:00 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
Ice napisał(a): Alfisti4ever napisaĹ‚: Scenic RX4 z tego co mi wiadomo tez hitem sprzedazy nie zostal
Nisza rynkowa do zapełnienia, która spłodziła później Fiaty Panda 4x4 i inne popierdóki, które jedyne co z terenem mają wspólnego, to napęd na 4 kółka Wink
a nie no z tym to sie nie zgodze a babcia panda 4x4 z lat 80-tych? scenic a panda to 2 inne bajki!
a ten paskudny ssangyong sie calkiem niezle sprzedaje na rynkach dalekiego wschodu
podobnie koeanskie limuzyny nie przyjely sie w europie owszem ale one sa robione pod rynek dalekowschodni i amerykanski gdzie calkiem niezle schodza bo i stawki celne inne i troche inna stylistyka sie podoba
_________________ Fan ON
|
| Nie, 02.12.2007, 12:11 |
|
 |
|
Dżony
|
Myślę że śmiało można tu umieścić naszego Mikrusa Wyprodukowano 1728 szt. a miał przecież zmotoryzować Polskę:
 .
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Nie, 02.12.2007, 13:38 |
|
 |
|
mad4max
|
Rynek to chyba miał niewiele do powiedzenia w przypadku mikrusa, znajac zycie to pewnie tak ustalila partia coby nie wyprzedzic motoryzacyjnie ruskich
_________________ Fan ON
|
| Nie, 02.12.2007, 13:43 |
|
 |
|
kielek
|
przypomnialo mi sie cos czego jeszcze nikt nie wymienil
honda hr-v, fajowe auto , ktore sie nie sprzedawalo zbyt dobrze bo cena byla zbyt wysoka w poronaniu do tego co oferuje , i byl malo praktyczny
se.com
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Nie, 02.12.2007, 15:07 |
|
 |
|
Dżony
|
Przypomniało mi się:
BMW M1
nie trafił w swoje czasy
DeLorean
to samo co w przypadku BMW kryzys paliwowy przyczynił sie do klęski
Ford Edsel
kształt grilla niektórym kojarzący sie z waginą, i ogólnie niezbyt udana stylizacja
.
|
| Nie, 02.12.2007, 15:41 |
|
 |
|
mad4max
|
skoro jestesmy przy bmw no to tez piekne ciezke coupe z poczatku lat 90-tych czyli seria 8. chyba tylko cena byla w tym przypadku przezaporowa bo auto jest bez zarzutu
sory za brak fotki ale nie umiem wlepic ale mysle ze ktos wklei tak piekne auto
_________________ Fan ON
|
| Nie, 02.12.2007, 17:46 |
|
 |
|
Joey
|
mad4max napisał(a): mysle ze ktos wklei tak piekne auto

_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 02.12.2007, 18:16 |
|
 |
|
Emer
Samochód: 323F (BJ)
|
Toyota FJ Cruiser

_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
|
| Pon, 03.12.2007, 10:55 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Emer napisał(a): Toyota FJ Cruiser
Auto jest paskudne, ale czy to niewypal  Ciezko stwierdzic 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Pon, 03.12.2007, 11:18 |
|
 |
|
kielek
|
Emer napisał(a): Toyota FJ Cruiser  
w stanach sie podobno super sprzedaje , u nas mało tego bo oficjalnie go nie sprowadzaja , takze napewno niewypalem ta toyota nie jest
|
| Pon, 03.12.2007, 12:38 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
...niewypały...
kiedyś w Rosji powstawało auto które miało zastąpić zasłużoną Nivę, jednak zadania nie spełniło...
następnym pojazdem jest Moskwicz 2142, auto które miało pokrzyżować plany na rynku rosyjskim, mercedesowi czy bmw
...Peugeot 307 3D dość szybko zniknął ze sprzedaży...

|
| Pon, 03.12.2007, 14:17 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Nissan Almera Tino 2000-2006r. Niestety auto sie nie przyjelo  Mimo iz niezwodne i porzadne, to jednak przeszkoda okazala sie stylistyka i cena, oraz dosyc ograniczona ilosc silnikow

|
| Wto, 04.12.2007, 10:24 |
|
|