Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 8:16

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
2006 Ford S-Max 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Widziałem S-Maxa na drodze. I mam takie mieszane odczucia. Przednia i Tylna część nadwozia bardzo ładna. Natomiast we wnętrzu wieje chłodem (za dużo aluminium). Jakoś bardziej podoba mi się zapowiadany C-max po FL ;)

No tak bo jak widzisz auto na drodze to zdarzysz zobaczyc wnetrze :roll: 8)

Pią, 19.01.2007, 13:06
Awatar użytkownika

igor86 napisał(a):
Widziałem S-Maxa na drodze. I mam takie mieszane odczucia. Przednia i Tylna część nadwozia bardzo ładna. Natomiast we wnętrzu wieje chłodem (za dużo aluminium). Jakoś bardziej podoba mi się zapowiadany C-max po FL ;)

No tak bo jak widzisz auto na drodze to zdarzysz zobaczyc wnetrze :roll: 8)

Przewidywałem że ktoś sie przyczepi do tej treści :P Już wyjaśniam : Widziałem auto zarówno na trasie jak i na parkingu. Zerknąłem tylko na wnętrze przez boczną szybe i nie podoba mi sie taka cała srebna konsola ;)

Pią, 19.01.2007, 15:28
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: WROCŁAW
Samochód: VOLVO

W tej wersji, w tym ubarwieniu i z tymi felgami wygląda piorunująco! Nie mam pytań :shock:

Pią, 19.01.2007, 16:30
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kolonia Łucka
Image

W tej wersji, w tym ubarwieniu i z tymi felgami wygląda piorunująco! Nie mam pytań :shock:

Tak, bez żadnych wątpliwości wygląda wspaniale. Te felgi są boskie. Strzał w dziesiątkę :wink:

Pią, 19.01.2007, 17:58
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: WROCŁAW
Samochód: VOLVO
Akurat nie musiałeś cytować całego postu, ze zdjęciem. Bałaganik się robi :roll: Forum traci przejrzystość

Pią, 19.01.2007, 19:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz
przyznaje tyl niewyglada zaciekawie :/ mogliby nad tym popracowac

Pią, 19.01.2007, 19:40
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4