|
 |
 |
|
Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 8:19
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Nestor
|
igor86 napisał(a): WidziaĹ‚em S-Maxa na drodze. I mam takie mieszane odczucia. Przednia i Tylna część nadwozia bardzo Ĺ‚adna. Natomiast we wnÄ™trzu wieje chĹ‚odem (za duĹĽo aluminium). JakoĹ› bardziej podoba mi siÄ™ zapowiadany C-max po FL 
No tak bo jak widzisz auto na drodze to zdarzysz zobaczyc wnetrze 
_________________ I love Audi...
|
| Pią, 19.01.2007, 13:06 |
|
 |
|
igor86
|
Nestor napisał(a): igor86 napisał(a): WidziaĹ‚em S-Maxa na drodze. I mam takie mieszane odczucia. Przednia i Tylna część nadwozia bardzo Ĺ‚adna. Natomiast we wnÄ™trzu wieje chĹ‚odem (za duĹĽo aluminium). JakoĹ› bardziej podoba mi siÄ™ zapowiadany C-max po FL  No tak bo jak widzisz auto na drodze to zdarzysz zobaczyc wnetrze 
Przewidywałem że ktoś sie przyczepi do tej treści  Już wyjaśniam : Widziałem auto zarówno na trasie jak i na parkingu. Zerknąłem tylko na wnętrze przez boczną szybe i nie podoba mi sie taka cała srebna konsola 
|
| Pią, 19.01.2007, 15:28 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
W tej wersji, w tym ubarwieniu i z tymi felgami wygląda piorunująco! Nie mam pytań 
|
| Pią, 19.01.2007, 16:30 |
|
 |
|
Mibay
|
Osiu napisał(a):  W tej wersji, w tym ubarwieniu i z tymi felgami wyglÄ…da piorunujÄ…co! Nie mam pytaĹ„ 
Tak, bez żadnych wątpliwości wygląda wspaniale. Te felgi są boskie. Strzał w dziesiątkę 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Pią, 19.01.2007, 17:58 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Akurat nie musiałeś cytować całego postu, ze zdjęciem. Bałaganik się robi  Forum traci przejrzystość
|
| Pią, 19.01.2007, 19:12 |
|
 |
|
Snagi
|
przyznaje tyl niewyglada zaciekawie  mogliby nad tym popracowac
_________________ <--==Suzuki Swift FAN--==>
http://www.suzukiswift.fora.pl
|
| Pią, 19.01.2007, 19:40 |