|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 12:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 28.11.2006, 12:20 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Trzymam kciuki, ale jakoś nie mogę uwierzyć, że rzeczone Pandy przejadą chociaż jeden odcinek rajdu... Ale zobaczymy.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Wto, 28.11.2006, 12:50 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Na tych fotkach widac że nawet dają rade w piaszczystym terenie. Mam nadzieje że ukończą rajd :0
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 28.11.2006, 14:19 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 28.11.2006, 20:24 |
|
 |
|
Wilu
|
To co dał kociak to Fiat Panda Cross Dakar
babez.de napisał(a): The “Dakar 2007”, that most classic of all rallies with its thrilling succession of stages and special trials, was presented today in Paris. It will start from Lisbon on 6th January and close on the 21st in the Senegal capital after covering 8,696 kilometres, 5,100 of them in the form of timed specials. It will cross Portugal, Spain, Morocco, Mauritania, Mali and Senegal. An extraordinary adventure that will see Fiat in the thick of it with two Panda Cross’s driven by Miki Biasion, teamed with Tiziano Siviero, and by one of the Fiat squad’s official drivers.
Entered in the T2 category, the closest to production vehicles, the two Panda Cross’s are fitted with a 1.3 Multijet turbodiesel combined with a six-speed manual gearbox that delivers about 105 bhp at 4500 rpm and has a peak torque of 17 kgm at 2500 rpm. Apart from their small dimensions, the two cars stand out for their automatically selectable all-wheel drive with viscous joint and locking differential, the system that provides more grip on the terrain thanks to the optimal split of motive force to the wheels.
The Fiat Panda Cross is proving to be an extraordinary “explorer”, completely at ease on rough, gruelling terrain. Credit for this also goes to the tried and tested, specifically set suspension layout: in front McPherson independent wheels, at the rear independent wheels with longitudinal tie rods. Not to mention the shock absorbers, adjustable 4 ways at the front and 3 at the rear.
The two cars competing in the Dakar 2007 have been fitted out specifically for this rally: so room has been found inside for accessories like the aluminium platforms to get the vehicle out of sand, two shovels, three spare wheels, water reserves for the crew (minimum 10 litres) and other pieces of equipment useful for the occasion. Among other things, the Fiat expedition to Dakar will include a Fiat Sedici as service back-up and three Iveco trucks to transport spares and mechanics.
Winner of two world rally championships with Lancia and two world Truck titles with Iveco in 1998 and 1999, Miki Biasion will be relying on the great manoeuvrability and personality of the Panda Cross. It should also not be forgotten that during its development stage the Panda 4x4, from which the Cross version is derived, was tested in every corner of the Earth for sturdiness, character and road performance, especially in road situations and climate conditions that were often at the limit: in the North, on the ice-bound tracks of freezing Lapland where the temperature drops to 40 below; in the South, in the torrid conditions of South Africa where the Atlantic meets up with the Indian Ocean; in the West, on the rugged slopes of the Sierra Nevada, in Spain; and in the East, in the foothills of the majestic, eternal Mount Everest. In all, the Panda 4x4 covered more than one million kilometres before going into production.
(C) babez.de
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 28.11.2006, 20:29 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
A to już mogliście w dziale sport założyć temat 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 28.11.2006, 21:31 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Trzymam kciuki za Fiata i dzielną Pandę - mam nadzieję, że chociaż ukończą ten morderczy rajd.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 28.11.2006, 22:05 |
|
 |
|
marcel911
|
markus napisał(a): Trzymam kciuki za Fiata i dzielnÄ… PandÄ™ - mam nadziejÄ™, ĹĽe chociaĹĽ ukoĹ„czÄ… ten morderczy rajd. Ja rĂłwnieĹĽ!
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Wto, 28.11.2006, 22:13 |
|
 |
|
dexterek
|
RR ltd Co. napisał(a): Trzymam kciuki, ale jakoĹ› nie mogÄ™ uwierzyć, ĹĽe rzeczone Pandy przejadÄ… chociaĹĽ jeden odcinek rajdu... Ale zobaczymy.
heh to z Pandą niema nic wspólnego oprócz wyglądu  to zupełnie inne podzespoły itepe itede... Toureg'a jakos przerobili i dobrze sie sprawował 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Wto, 28.11.2006, 22:51 |
|
 |
|
BOBSTER
|
dexterek napisał(a): heh to z PandÄ… niema nic wspĂłlnego oprĂłcz wyglÄ…du  to zupeĹ‚nie inne podzespoĹ‚y itepe itede... Toureg'a jakos przerobili i dobrze sie sprawowaĹ‚ 
Prawie seryjna Pandzia http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... 818042,320
|
| Wto, 28.11.2006, 23:37 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
panda sobie poradzi- wierze we włoskie rozwiązania
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Śro, 29.11.2006, 8:32 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Troche dziwnie i smiesznie wyglada ta Panda. Ciekaw jestem jak sobie poradzi na trasie
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 29.11.2006, 9:33 |
|
 |
|
Rules
|
Myśle, że firma juz osiągneła sukces zamieszanie z tym startem jest bardzo duze, jak jeszcze przejedzie te trase to bedzie ogromny sukces medialny dla Fiata i bardzo dobra reklama.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Śro, 29.11.2006, 12:31 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 29.12.2006, 22:24 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Kobi napisał(a): moĹĽe warto
może warto - toż to pełnoprawna dakarówka - tyko niech jakieś dane będą
trzymam kciuki za fiaciki
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 29.12.2006, 23:35 |
|
 |
|
Tezeus
|
Da rade ,kiedys rosjanie wystartowali ładą samarą i dojechali do mety  nie wiem jak przerobiona???? 
_________________ No RWD ,No Fun >)
|
| Pią, 29.12.2006, 23:44 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Seth napisał(a): trzymam kciuki za fiaciki
a ja nie .. bo jak za dobrze pojdzie to się fiat z tą swoją pandą rozpanoszy (już to robi płodząc milion odmian  ) i niebawem pewnie zrobią wersję dwukołową i w żużlu zacznie startować... 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 30.12.2006, 0:11 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Jedno mnie martwi, opony Michelin, nie wiem czy dojada.
Ale ze mnie los, przeciez Michelin ownuje BFG 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Sob, 30.12.2006, 0:48 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Seth napisał(a): moĹĽe warto - toĹĽ to peĹ‚noprawna dakarĂłwka - tyko niech jakieĹ› dane bÄ™dÄ…
Wilu w swoim info podał ... 1.3 Multijet turbodiesel 105 KM 
|
| Sob, 30.12.2006, 9:50 |
|
 |
|
Makaveli7
|
hahah ile jeszcze będzie wersji Pandy 
|
| Sob, 30.12.2006, 11:29 |
|
|