Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 5:50

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Następna
Fiat Bravo 2007 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Audi A4 B8 Avant
markus napisał:
Mam nadzieję, że powstanie coś na kszałt dawnego HGT

MA powstać wersja Abarth Cool

UND ALLES KLAR :!: :!: :!: :!: :!:

:wink:

Czw, 02.11.2006, 15:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Ja chce z klekotem 2.0 :D Ten dopiero musi latać :mryellow:

Czw, 02.11.2006, 15:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Ja biorÄ™ w czarnym kolorze i z 1.8 16v. 8) 8)
Wspaniałe auto.

Czw, 02.11.2006, 15:06
Awatar użytkownika

Dziwi mnie trochę odróżnienie wersji mocy:
1.8 Turbo 180/190ch
1.8 Turbo 16v 220/230ch

przez dodanie 16V jak oba będą tyle mieć zaworów

Po drugie to dobrze, ze zamiast 1.6 180KM bedzie 1.8 o takie samej mocy, ale jednak dziwi mnie to trochę bo mieli tamten silnik mieć wspólne z Merivą/Corsą OPC

Poza tym gdzieś czytałem, ze diesel 1.6/105KM i benzyna 1.4 90KM maja być dostępne nie na wszystkich rynkach, znaczy tylko na tych "tańszych" ale ile w tym prawdy nie wiem.

Mi tam starczył by 180konny 1.8 :D

Czw, 02.11.2006, 16:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bolków
markus napisał(a):
PS: I nie ustosunkowałeś się do reszty moich wypowiedzi ale to mnie akurat nie dziwi

Odpusc Markus, szkoda słów. Nie widzisz serialu "Szefo Reloaded" ? Niech zyje w swiecie autoemocjon - ktory jak widac po paru przypadkach podobny jest do swiata z filmu Cube....

niewiem o co chodzi z "szefo reloaded" ale to nie ja sie zachowuje jakby fiat był wszystkim na tym świecie, wręcz przeciwnie.

Czw, 02.11.2006, 18:37
Awatar użytkownika

Samochód: Audi A4 B8 Avant
to nie ja sie zachowuje jakby fiat był wszystkim na tym świecie

KtoĹ› tu siÄ™ tak zachowuje? No jeĹĽeli tak postrzegasz obiektywizm, to sorry :?

Czw, 02.11.2006, 18:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
My po prostu umiemy docenić pracę jaką włożyli konstruktorzy w auto (w tym wypadku jak na razie - designerzy) i nie mamy klapek na oczach przekreślając auta ze względu na stereotypy i domniemania pseudo-fachowców.

Czw, 02.11.2006, 19:10
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bolków
rozumiem wasze zdanie i przyjmuje do wiadomości ale żeby zaraz mi wymyślać dziwne rzeczy to chyba nie fear. uważam fiata za słabą marke i ceniącą sie choć niewiadomo za co sie płaci.
koniec tematu bo wy lubicie fiata ja nie, miałem przykre doświadczenia z nim i moi bliscy i znajomi.

Czw, 02.11.2006, 19:56
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toronto Poland
Samochód: Volvo V-50 + Panda
uważam fiata za słabą marke i ceniącą sie choć niewiadomo za co sie płaci.
koniec tematu bo wy lubicie fiata ja nie, miałem przykre doświadczenia z nim i moi bliscy i znajomi.

tak tak...

problem mlodych przywykłych do tjuningu i uwielbienia dla kilku marek (bo jak mozna sie wyrozniac - to tylko nowszym modelem i innym kolorem felg ale wszyscy mamy te same auta w okolicy) polega na tym, ze na tym forum nie faworyzuje sie zadnej marki. Mozna zbluzgac jakis model - za cos (i jak zauwazysz uzytkownicy potrafia uargumentowac za co) a inny pochwalic. To forum to nie automotoundsport czy inny tam autobild. Za to je lubie.

Co do fiatow - mam pande 1.1, mam multiple 1.9 jtd z chipem a mialem juz wczesniej chocby peugeota 206 sw 1.4 hdi. VW nie sa mi obce. Moje zdanie - jak to dba tak ma. Wiekszosc ktora kupuje fiata nie dysponuje gotowka wiec wielokroc oszczedza na przegladach, materialach etc. Potem to sie odbija.
Ja nie narzekam - szczy motoryzacyjny to nie jest, ale za pieniadze jakie dalem jestem zadowolony.

Wiec nie wyrzucaj ze cos ktos rodzina etc. Z czym miales problem i z jakim modelem? Ja znam takich :
http://www.bmwluksusowatandeta.pl/LuksusowaTandeta.htm
na faktach, bez sciemy i auto za prawie pół miliona. Czy to oznacza ze BMW to syf? Nie, przynajmniej dla mnie. Ale ja nie ufam pieknym sloganom i dlatego moze potrafie byc szczesliwy.

Sob, 04.11.2006, 1:02
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
ImageImageImage

(c) italiaspeed.com

Jeżeli fotki dałem do złego działy to niech moderator je przeniesie ;

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Wto, 12.12.2006, 11:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
piękny, cudny, trochę mi przypomina Alfę Romeo Brerę i Fiata Punto (takie połączenie), może mało trafne porównanie, ale...

Wto, 12.12.2006, 18:24
Awatar użytkownika

Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
wy lubicie fiata ja nie, miałem przykre doświadczenia z nim i moi bliscy i znajomi

Ja mam bardzo mile doswiadczenia z autami tego koncernu. Najprosciej rzecz ujmujac sa to auta zdecydowanie lepsze niz opinia o nich. A slowa :
Rayers napisał(a):
Wiekszosc ktora kupuje fiata nie dysponuje gotowka wiec wielokroc oszczedza na przegladach, materialach etc. Potem to sie odbija.
to sa swiete slowa. Nawet jeszcze niedawno widzialem gdzies w Auto Swiecie tabelke w ktorej przedstawiono marki aut ktorych uzytkownicy czesto jezdza na przeglady do serwisow i Fiat byl na szarym koncu. Te auta naprawde nie maja lekkiego zywota kiedy ich wlasciciele kompletnie o nie nie dbaja a wymagaja wiecej niz od aut tzw. "bardziej renompowanych marek". A jesli ktos dba o auta tej marki naprawde nie powinien narzekac zwlaszcza ze nie placil za nie duzo.A pozatym marce tej nalezy sie szcunek bo gdy pieniadze nie graja roli potrafi stworzyc naprawde wspaniale pojazdy.

Wto, 12.12.2006, 22:51
Awatar użytkownika

dokładnie, ostatnie fiaty sa rewelacyjnie wykonane i zaprojektowane, świetne dizle, dobra cena i wygląd, dla mnie to znakomita konkurencja dla germanów.

Wto, 12.12.2006, 23:07
Awatar użytkownika

Prawie można powiedzieć że stereotypy rządzą tym światem. Fiat jakby nie patrzec jest najdłużej działającą marką na rynku polskim. Widocznie Niecheć do tej marki jest też uwarunkowania znudzeniem do tej marki (chociaz niekoniecznie) Można też podać przykład na podstawie wyborów w Polsce. W czasach PRL (pomijając fałszerstwo) większość ludzi szła do wyborów bojąc się sankcji teraz ludzie mając wybór, jakoby na przekór teraz nie chodzą.

Śro, 13.12.2006, 11:51
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ

(c) THE

www.autogaleria.pl

Śro, 13.12.2006, 12:46
Awatar użytkownika

Image Image Image Image Image Image Image Image
I wizja wersji usportowionej(nie Abartha ;) )
Image

Sob, 23.12.2006, 11:45
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
ciekawe rysuneczki... ale Abartha czy Abarth?? bo ja slyszlaem ze Abarth... :)

Sob, 23.12.2006, 13:26
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów [KMI]
Samochód: FIAT Punto Evo
A szlyszlales o odmianie przez przypadki w jezyku polskim Masterpablo :?:

Sob, 23.12.2006, 13:48
Awatar użytkownika

ale Abartha czy Abarth?? bo ja slyszlaem ze Abarth... :)

ehh...........pozostawie to bez komentarza. :roll:

EDIT
Animacje wnętrza auta
Image Image

Sob, 23.12.2006, 15:16
Awatar użytkownika

Image
Image

Sob, 23.12.2006, 19:19
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Następna