|
|
Obecny czas: Sob, 06.06.2026, 2:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Reanimator napisał(a): calibra to zĹ‚om i sie nawet nie umywa do tego audi
Jeszcze pół roku temu bym Cię bluzgał za to niemiłosiernie. Teraz trochę mi opadł zachwyt Calibrą, choć dalej uważam, że jest lepsza od tej Audicy. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 13.04.2005, 22:36 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
lordzofmafia napisał(a): Jeszcze pół roku temu bym CiÄ™ bluzgaĹ‚ za to niemiĹ‚osiernie. Teraz trochÄ™ mi opadĹ‚ zachwyt CalibrÄ…, choć dalej uwaĹĽam, ĹĽe jest lepsza od tej Audicy.
nie lubie jak ktoĹ› pisze ĹĽe jedno auto jest lepsze od drugiego, to przedewszystim sprawa gustu, ja Calibry nie trawie ale nie twierdze ĹĽe jest gorsza od Audi
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 14.04.2005, 9:21 |
|
 |
|
Guerrillero
|
johny napisał(a): Guerrillero napisał(a): Johny nie lubi Calinki? A to ciemu? Po pierwsze wyglÄ…d no poprostu nie dla mnie Troche udaje auto sportowe duĹĽo jest po wieĹ›niackim tuningu ale tak naprawde nie wiem za co jej tak nie lubie (Ĺ‚agodnie powiedziane) ale jak jÄ… widzÄ™ to mam ochote rzucić w niÄ… kamieniem  To samo mozna powiedziec o tym Audi.
_________________ HLVS!
|
| Czw, 14.04.2005, 11:11 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Guerrillero napisał(a): To samo mozna powiedziec o tym Audi.
jasne że można jak komuś się coś nie podoba, to nie ma na to rady. Ja osobiście nie jestem jakimś wielkim fanem tej audicy stokroć wolałbym to cichociemne kombi RS2.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Czw, 14.04.2005, 12:27 |
|
 |
|
K@F@R3K555
|
U mnie pod blokiem stoi calibra ale......jest biała,ma silnik 2.0 (115 km) i oryginalne alusy. Gdyby było 2.5 i napęd 4x4,inny kolor i jakies nie wieśniak zmiany to no problem. A sama audi.......co ja mam powiedziec.......jedyne co teraz mi przychodzi na mysl to: KULT AUTO! Ale coś ta czerwona ma małe koła. Nie przystoi.
|
| Czw, 14.04.2005, 14:34 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
K@F@R3K555 napisał(a): Gdyby byĹ‚o 2.5 i napÄ™d 4x4
Takiej wersji nie było. Silnik 2.5 V6 jako jedyny dostepny był tylko z przednim napędem.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 14.04.2005, 14:47 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
lordzofmafia napisał(a): Takiej wersji nie byĹ‚o. Silnik 2.5 V6 jako jedyny dostepny byĹ‚ tylko z przednim napÄ™dem.
chyba wersja 2.0 Turbo miała 4x4
|
| Czw, 14.04.2005, 15:54 |
|
 |
|
Guerrillero
|
johny napisał(a): chyba wersja 2.0 Turbo miaĹ‚a 4x4 Turbo miaĹ‚a 4x4 seryjnie. W maĹ‚ych seriach 4x4 byĹ‚o w 2.0 8v i w 2.0 16v.
_________________ HLVS!
|
| Czw, 14.04.2005, 15:58 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Guerrillero napisał(a): Turbo miaĹ‚a 4x4 seryjnie
W Turbo też był za dopłatą. Standardowo Turbo to ośka.
|
| Czw, 14.04.2005, 21:07 |
|
 |
|
Guerrillero
|
_________________ HLVS!
|
| Pią, 15.04.2005, 6:21 |
|
 |
|
CoX
|
Guerrillero napisał(a): :shock: Regulamin napisał(a): Post, nie moĹĽe skĹ‚adać siÄ™ z samej/samych emotikonek;
to taki mały OT
No ale audi fajne stało sobie kiedyś takie na giełdzie w Gliwicach miałem okazję podziwiać z bliska 
|
| Pią, 15.04.2005, 9:30 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
CoX napisał(a): No ale audi fajne staĹ‚o sobie kiedyĹ› takie na gieĹ‚dzie w Gliwicach miaĹ‚em okazjÄ™ podziwiać z bliska
konkretnie S2 bo to nie jest częsty widok
|
| Pią, 15.04.2005, 10:13 |
|
 |
|
CoX
|
No właśnie popatrzałem na parametry i to na tej giełdzie nie było S2. Ale było w tej samej budzie czarna perła full opcja: skóra klima 2.0 motor pełna elektryka 12k PLN, zły byłem bo byłem pare dni po zakupie golfa 
|
| Pią, 15.04.2005, 11:53 |
|
 |
|
Reanimator
|
CoX napisał(a): No wĹ‚aĹ›nie popatrzaĹ‚em na parametry i to na tej gieĹ‚dzie nie byĹ‚o S2. Ale byĹ‚o w tej samej budzie czarna perĹ‚a full opcja: skĂłra klima 2.0 motor peĹ‚na elektryka 12k PLN, zĹ‚y byĹ‚em bo byĹ‚em pare dni po zakupie golfa 
no to żeś sie pospieszył na niekorzyść
|
| Pią, 15.04.2005, 12:03 |
|
 |
|
Wilu
|
Mając do wyboru Audi <-> Golf to bym się nie zastanawial co wybrać 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 15.04.2005, 21:41 |
|
 |
|
CoX
|
Ale ja wybrałem po prostu za wcześnie:/ Ty myslisz że ja bym się zastaniawiał.. (w środę przywiozłem golfa a w niedzielę byłem na giełdzie takiej ku**icy dawno nie miałem jak po widoku tego Audi.)
|
| Sob, 16.04.2005, 0:27 |
|
 |
|
Wilu
|
No ja cię rozumiem, jak ja bym był w takiej sytuacji jak Ty to bym teraz tego golfa ze złości rozpier... na kawałki i zaczął od nowa zbierac ... tym razem na Audi :mrgreen:
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 16.04.2005, 9:04 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Zajebiste jest to coupe. Ma masywny, ciężki i groźny wygląd; prezentuje się naprawdę świetnie.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 17.04.2005, 10:52 |
|
 |
|
Pemo
Samochód: Citroën ZX 16V
|
W Rzeszowie tez jest takie jedno S2, czarne  Wolalbym 80 Avant z takim samym silnikiem
_________________ Aczkolwiek, z tym, że nie na pewno, bo jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie nikt nikomu nic, to po co?
Są trzy prawdy: prawda, tyż prawda i gówno prawda!
Citroën ZX 16V Rover 114 GTI ET 1/4 mili 16,241s - Stalowa Wola
|
| Nie, 24.04.2005, 0:10 |
|
|