|
|
Obecny czas: Sob, 16.05.2026, 18:36
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Formuła I - sezon 2005
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Kobi Pon, 28.02.2005, 17:42, edytowano w sumie 2 razy
|
| Sob, 26.02.2005, 11:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Niezłe żyletki.... :mrgreen:
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 26.02.2005, 11:47 |
|
 |
|
Wilu
|
I tak Szumacher zgoli cała ekipe znająć życie  żenada
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 26.02.2005, 12:29 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Ktoś mi topic podj*bał
DJ, jak już zacząłeś, to mam nadzieję, że będziesz dawał tu aktulane wyniki, robił galerie itp.... 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Sob, 26.02.2005, 13:13 |
|
 |
|
Reanimator
|
ja jestem ciekawy występó nowej Toyoty,jak sie bedzie spisywać,ale znająć życzie to Michael ich pozamiata
|
| Sob, 26.02.2005, 14:09 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
el_payaco napisał(a): DJ, jak juĹĽ zaczÄ…Ĺ‚eĹ›, to mam nadziejÄ™, ĹĽe bÄ™dziesz dawaĹ‚ tu aktulane wyniki, robiĹ‚ galerie itp....
Chyba na mózg upadłeś dzisiaj rano 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 26.02.2005, 16:42 |
|
 |
|
el_
|
Dj Boowzy napisał(a): Chyba na mĂłzg upadĹ‚eĹ› dzisiaj rano
Dlaczego
16 razy do roku czy ile tam tego jest nie możesz przekopiować wyników z jakiejś stronki i dodać kilka fotek np. z AMS
Jak się zaczęło dział to trza być konsekwentnym  :mrgreen: 
|
| Sob, 26.02.2005, 16:44 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Zrobie Ci tą przyjemnosć i pozwole Ci dodawać wyniki , fotki moge dawać  :mrgreen:
EDIT:
No dobraaaaaa  zmieniłem zdanie  . Mam taką fajną stronke o Formule I . Jeśli tam będą dodawane wyniki i aktualne zespoły wszytko będe uaktualniał  .
|
| Sob, 26.02.2005, 16:51 |
|
 |
|
el_
|
Dj Boowzy napisał(a): No dobraaaaaa zmieniĹ‚em zdanie . Mam takÄ… fajnÄ… stronke o Formule I . JeĹ›li tam bÄ™dÄ… dodawane wyniki i aktualne zespoĹ‚y wszytko bÄ™de uaktualniaĹ‚.
Dzięki łaskawco 
|
| Sob, 26.02.2005, 18:00 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Farmuła 1 to taki sport gdzie startuje 16 zawodników i tak zawsze wygrywa Szumacher. Jak obecny sezon będzie tak nudny i monotonny jak poprzedni to ja dziękuje
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 28.02.2005, 22:32 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Korzystając z dobrodziejstw AŚ i Motoru naprawiłem nieco pierwszy post
Teraz sÄ… aktualne nazwy teamĂłw i kierowcĂłw . Jutro dodam pozycje startowe i kalendarz mistrzostw  .
|
| Pon, 28.02.2005, 22:38 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
W tym roku F1 to żenada po maxie. Jeden komplet opon ma wystarczyć na cały wyścig i sesję kwalifikacyjną. Przecież to totalna głupota. Nie będzie już tego co było tak ciekawe, czyli zmiany opon w czasie wyścigu. Zrobili to bo chcieli zamniejszyć prędkość bolidów  . Nie lepiej było ograniczyć pojemność?? Przecież w historii były już lata, gdy samochody te napędzane były 1.5-litrowymi silnikami. Skoro więc z 3.5-litrowcem i 900 końmi jest za szybki, to ograniczmy pojemność do 2 litrów. Moce spadną do 500-600 koni i będzie dobrze. Nie podoba mi się też, że zmieniono system kwalifikacji. Ten obowiązujący do końca lat '90 był bardziej widowiskowy i sprawiedliwszy. Wogóle F1 schodzi na psy, tak jak większość serii wyścigowych. Wprowadzają jakieś sprinty, wyścigi na kilka okrążeń, dziwne kwalifikacje tylko z 2 okrążeniami. Ja wolałem stare zasady. Dwa dni kwalifikacji, każdego dnia godzina na torze. Długi wyścig z obowiązkowym zjazdem do PitStop na tankowanie i zmianę ogumienia... to było to.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 01.03.2005, 0:29 |
|
 |
|
el_
|
Zgadzam się z Lordem. Mam dokładnie takie same odczucia.
Mój pomysł na ograniczenie prędkości to nie zmiania pojemności, ale ograniczenie mocy (tak jak w WRC). Wprowadzenie górnej granicy np. 600 KM i po kłopocie a nie jakieś przesówania spoilerów czy ograniczenie liczby opon.
|
| Wto, 01.03.2005, 12:50 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Nie jestem za odgórnym ograniczeniem mocy. W końcu F1 ma być królową sportów motorowych i trzeba dać pokazać konstruktorom co potrafią (choć napewno szanse zawodników by się wyrównały).
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 01.03.2005, 13:40 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Cytuj: I tak Szumacher zgoli cała ekipe znająć życie Cytuj: znająć życzie to Michael ich pozamiata Miejmy nadzieję.
_________________ HLVS!
|
| Wto, 01.03.2005, 14:14 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Guerrillero napisał(a): Cytuj: I tak Szumacher zgoli caĹ‚a ekipe znająć ĹĽycie Cytuj: znająć ĹĽyczie to Michael ich pozamiata Miejmy nadziejÄ™.
ze nie 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Wto, 01.03.2005, 17:35 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
POĹCZAK napisał(a): ze nie
A co ty masz do Szumiego? 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 01.03.2005, 21:53 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): POĹCZAK napisał(a): ze nie A co ty masz do Szumiego? 
Czepia siÄ™ go bo nie driftuje 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 01.03.2005, 22:10 |
|
 |
|
Reanimator
|
Wilu napisał(a): Ice napisał(a): POĹCZAK napisał(a): ze nie A co ty masz do Szumiego?  Czepia siÄ™ go bo nie driftuje 
bo normalni nie driftują to japończycy skośnookie wymyśłili bo im sie ryz ślizgał po stole
|
| Wto, 01.03.2005, 22:20 |
|
 |
|
Junior
|
No własnie szumi cos mało pokazał w tym GP,jestem zaskoczony  i zdegustowany  Mam nadzieje ze z upływem sezonu to sie zmieni  A tak poza tym to wielkie brawa dla Giancario Fisichelli-chłopak pokazuje rogi 
_________________ http://www.autosportretro.fora.pl/
|
| Nie, 06.03.2005, 19:20 |
|
|