Obecny czas: Sob, 06.06.2026, 11:16

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna
Alfa Romeo 159 / 159 Sportwagon / 159 GTA 
Autor Wiadomość

Pozdrawiam cie szefo i wiecej luzu świat nie konczy się na Seacie. Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

masz racjÄ™, jest jeszcze Audi :evil: :evil:

Pon, 21.02.2005, 22:52
Awatar użytkownika

Ciekaw jestem kiedy Ci się baterie wyczerpią i przestaniesz już naparzać w kółko jedno i to samo :?

Pon, 21.02.2005, 22:54

Ciekaw jestem kiedy Ci się baterie wyczerpią i przestaniesz już naparzać w kółko jedno i to samo :?

zaraz, idę spać, a jutro mam jazdę próbną fordzikami :D

właśnie dziś się umówiłem z sister że wpadnę sobie pojeździć :D

Pon, 21.02.2005, 22:55
Moderator
Awatar użytkownika

Szefo żadna dyskusja nie ma sensu, jestes nieobiektywny, widzisz jak koń w klapkach tylko jedną strone medalu. Nie ma w tobie za grosz obiektywizmu. Nie ma co gadac. koniec :)

Pon, 21.02.2005, 22:57

Szefo żadna dyskusja nie ma sensu, jestes nieobiektywny, widzisz jak koń w klapkach tylko jedną strone medalu. Nie ma w tobie za grosz obiektywizmu. Nie ma co gadac. koniec :)

to samo mogę powiedzieć o was :P :P Ajfa tio ciudo na którą nie można nic złego powiedzieć, no bo jak to...

A ĹĽe ja mĂłwiÄ™ tak jak uwaĹĽam i was to nie satysfakcjonuje to trudno. kaĹĽdy ma inne zdanie.

Pon, 21.02.2005, 22:59
Awatar użytkownika

zaraz, idę spać, a jutro mam jazdę próbną fordzikami :D

właśnie dziś się umówiłem z sister że wpadnę sobie pojeździć :D

No to super, więc idź się wyśpij żebyś nie zaspał bo bedzie katastrofa

Pon, 21.02.2005, 22:59
Awatar użytkownika

wiesz co szefo niechce mi sie z tobą gadac bo jak powiedział Ice widzisz w klapach jak koń :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P konieć tej bezsensownej dyskusji :)

Pon, 21.02.2005, 23:04

wiesz co szefo niechce mi sie z tobą gadac bo jak powiedział Ice widzisz w klapach jak kon :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P konieć tej bezsensownej dyskusji :)

oki, koniec tej bezsensownej dyskusji, z maniakami srajalfy nie ma o czym dyskutować, nie można nic złego powiedzieć na tej marnej jakości włoski wyrób bo zaczynają płakać i bluzgac :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

koniec :D

Pon, 21.02.2005, 23:06
Awatar użytkownika

Jak na razie to Ty płaczesz że obsrawamy Twojego Seata.

BTW ja wcale nie uwielbiam Alfy, ostatnie modele mi się nie podobają więc mam nadzieje że do mnie nie pijesz

Pon, 21.02.2005, 23:12
Awatar użytkownika

srajalfy

wiesz ja niejestem maniakiem alfy ja ją poprostu lubie podoba mi sie tak jak tobie seat ,(ale z tobą nieda sie dyskutować bo ty sie od razu wkurzasz i blokujesz na jakie kolwiek argumenty - czy to pozytywne czy negatywne) i zauważ nikt tak nie mówi jak ty ((((((srajnejalfy)))))

oki.koniec :D

Pon, 21.02.2005, 23:14

Jak na razie to Ty płaczesz że obsrawamy Twojego Seata.

BTW ja wcale nie uwielbiam Alfy, ostatnie modele mi się nie podobają więc mam nadzieje że do mnie nie pijesz

ja nie płaczę, bo mi opinia innych wisi - jeźdzę tym czym ja chcę i tym czym MI się osobiście podoba bo to jest chyba najważniejsze, aby samochód podobał się właścicielwi a nie sąsiadom.

wiesz ja niejestem maniakiem alfy ja ją poprostu lubie podoba mi sie tak jak tobie seat ,(ale z tobą nieda sie dyskutować bo ty sie od razu wkurzasz ) i zauważ nikt tak nie mówi jak ty ((((((srajnejalfy)))))

nie płacz, to moje określenie na ten wyrób. Ja się nie wkurzam bo nie mam powodów (jak napisałem opinia innych mi wisi). Wkurzają się maniacy ar, bo ktoś nowy przyszedł i zburzył "harmonię" forum gdyż nie uważa ar za coś cudownego, tylko za przeciętne, marnej jakości autko...

Pon, 21.02.2005, 23:18
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
zaden samochod nie jest idealny i seat i alfa maja grac sportowe odmiany u (odpowiednio) vw i fiata - oba maja wady
seat:
+ciekawy styl nowatorskie samochody w swoich klasach
-styl w kazdym aucie taki sam i toledo (ten sedan) nie ma nastepcy (toledo to teraz przedluzona altea jak u renault scenic i grand scenic)
alfa :
+jak u seata plus sportowe aspiracje
-jak u seata tylko ze spojnosc przodow modeli jest ZLA!! (u wszystkich producentow to sie zaczyna - beda chude lata :( :evil: )

ZGODA BUDUJE - NIEZGODA RUJNUJE!! :wink:
peace ludzie - mozemy sie pogodzic (fani ar i seata)
[size=0]nie jak fani golfa i NIEfani golfa[/size] :twisted:
ps . 700 post 8)

Ostatnio edytowany przez POŃCZAK, Pon, 21.02.2005, 23:26, edytowano w sumie 1 raz

Pon, 21.02.2005, 23:23
Awatar użytkownika

przecież ja niepłacze chyba że ty :P :P :P

ale wiesz kultura tego wymaga że jeśli ktoś cie nieobsrywa to ty też tego nierób bo nikt nienazwał seata "srajseat"
ale zapomniałem przecież ty jesteś zablokowany :D

Pon, 21.02.2005, 23:24

wiec podsumuje to tak:
zaden samochod nie jest idealny i seat i alfa maja grac sportowe odmiany u (odpowiednio) vw i fiata - oba maja wady
seat:
+ciekawy styl nowatorskie samochody w swoich klasach
-styl w kazdym aucie taki sam i toledo (ten sedan) nie ma nastepcy (toledo to teraz przedluzona altea jak u renault scenic i grand scenic)
alfa :
+jak u seata plus sportowe aspiracje
-jak u seata tylko ze spojnosc przodow modeli jest ZLA!! (u wszystkich producentow to sie zaczyna - beda chude lata :( :evil: )

ZGODA BUDUJE - NIEZGODA RUJNUJE!! :wink:
peace ludzie - mozemy sie pogodzic (fani ar i seata)
[size=0]nie jak fani golfa i NIEfani golfa[/size] :twisted:

ale ja wcale nie jestem skócony z fanami ar, mówię tylko, że te samochody się mi nie podobają i tyle, a że dla niektórych to nierealne ż ekomuśsięmoże ar nie podobać to ja już na to nic nie poradzę.

a co do wad SEATA - to oczywiste że je ma, i nigdy nie twierdziłem że nie.

Pon, 21.02.2005, 23:26
Awatar użytkownika

ok zazegnajmy to juz - kto od teraz (pod tym postem) napisze cos o "ALFA vs SEAT"
jest gejem :twisted:
solid nie musi pisac :twisted: :twisted:

Pon, 21.02.2005, 23:30
Awatar użytkownika

to ja już kończe :mrgreen:

Pon, 21.02.2005, 23:32

ok zazegnajmy to juz - kto od teraz (pod tym postem) napisze cos o "ALFA vs SEAT"
jest gejem Twisted Evil
solid nie musi pisac Twisted Evil Twisted Evil

tomek napisał(a):
cholera mocny argument Smile

to ja już kończe Mr. Green

:D :D :D :wink:

Pon, 21.02.2005, 23:34
Awatar użytkownika

to nie bylo o alfa vs seat wiec wychodzi na to ze jedynym "innym" na forum jest nadal eF :twisted:

Pon, 21.02.2005, 23:37

to nie bylo o alfa vs seat wiec wychodzi na to ze jedynym "innym" na forum jest nadal eF :twisted:

a tego to nie rozumiem :mrgreen:

Pon, 21.02.2005, 23:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wieluń(Łódzkie)/Dublin
macie kurde ludzie problemy, jednemu sie AR podoba drugiemy Seat(chociaz tych pierwszych jest wiekszosc :twisted: ) i moze sie klocic co komu sie bardzij podoba, dla jednego taki blotnik jest ladniejszy dla innego taki :? wiec o co ta klotnie :| co do nowej AR, strszanie mi sie podoba, ale troche utyla przez co wiekszy sentyment mam do 156 :wink:

"Tylko auta z duszą..."

Wto, 22.02.2005, 9:34
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna