|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 2:19
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Jakie fajne auta widzieliście?
| Autor |
Wiadomość |
|
Piotr_24
Samochód: Audi A4
|
 Re: Jakie fajne auta widzieliście?
Uwielbiam takie perełki , piekny okaz .
_________________ Live ist brutal in zasadzkas
|
| Nie, 02.06.2013, 14:42 |
|
 |
|
Bladyhel
|
No, ekipa ze zlotu w Hrubieszowie 
|
| Nie, 02.06.2013, 17:59 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Pon, 03.06.2013, 18:27 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
choopster napisał(a): Zdjęcia robione pożyczonym Nikonem D90 To chyba dobry aparat bo widać każdego komara, każdą muszkę, każdego robaczka zmasakrowanego przez te samochody 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 03.06.2013, 19:12 |
|
 |
|
choopster
|
Bardzo dobry, milion półek wyższy od mojego  ale co za tym idzie ciężko było go ogarnąć w 5 minut i zdjęcia nie zawsze wyszły jak chciałem  ale doświadczenie zdobyte 
|
| Pon, 03.06.2013, 19:15 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
choopster napisał(a): Kilka ciekawszych aut widzów z wczorajszego Dnia Dziecka Myślałem, że już wyrosłeś 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 03.06.2013, 20:48 |
|
 |
|
mk2
Samochód: Leon TSI, C25 Camper
|
choopster w stopce zdjęć masz 2012 rok
|
| Wto, 04.06.2013, 12:07 |
|
 |
|
choopster
|
O kurde. I to nie tylko tutaj, wszystkie zdjęcia co ostatnio robiłem, w tym cały Gumball też ma 2012  musiało mi się przestawić, fuck! Dzięki za uwagę 
|
| Wto, 04.06.2013, 16:33 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Pią, 07.06.2013, 23:59 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
To nowe joł człowieku, nowy WuJot  Wszystkie M w białym wylgądają super.
_________________ locha lover
|
| Sob, 08.06.2013, 8:30 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Czw, 13.06.2013, 8:55 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Czw, 13.06.2013, 22:33 |
|
 |
|
BmwM5
|
Widziałem dziś ferrari californię i tym bardziej będę popierał swoją tezę że prawdziwe ferrarki skończyły się na ostatnich egzemplarzach testarossy.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Czw, 13.06.2013, 22:39 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Akurat California to Ferrari dla mas niemalże jak Boxster dla Porsche.
|
| Czw, 13.06.2013, 22:53 |
|
 |
|
choopster
|
heheh uwielbiam jak ktoś ocenia samochody nie znając ich... California nie jest ubogim Ferrari dla mas, wystarczy się przejechać, żeby to zrozumieć... podobnie Boxster, auto jest pod wieloma względami lepsze od 911 (wyważenie, prowadzenie, reakcja na gaz) - ale tak tak to biedne wersje swoich lepszych braci  może się nie podobać stylistyka, ale takie określenia wynikają chyba z ignorancji.
|
| Czw, 13.06.2013, 23:18 |
|
 |
|
gibki8
|
Akurat California jest paskudna i zajebiste prowadzenie czy bycie lepszym od 458 tego nie zmieni. Drugim równie paskudnym autem Ferrari jest FF. Obecnie w gamie Ferrari szanuję tylko 458 i F12. Pozostałe dwa mogłyby w ogóle nie istnieć.
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 14.06.2013, 0:14 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Sorry, ale porównywanie Boxtera do Californi to lekka przesada, bo poziom masowości Porsche a Ferrari to przepaść, szczególnie gdy dodamy do tego koszta serwisu 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 14.06.2013, 7:39 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Porównanie proporcjonalne. Wiedziałem, że ktoś się do tego przyczepi.  Chodziło mi o to, że California jest najtańszym Ferrari i tak taniego modelu Ferrari w swojej ofercie nie miało nie wiem jak dawno. Tak samo Boxster, kiedy wszedł do sprzedaży był tani, jak na Porsche. To "dla mas" pisałem z przymrużeniem oka. Nie mówię, że California to najgorsze Ferrari (tego nie wiem).
|
| Pią, 14.06.2013, 9:22 |
|
 |
|
choopster
|
Owszem, Cali jest najtańsza ale i tak pieruńsko droga i nie dostępna dla każdego. A Boxster okupuje dolne rejony tabelki sprzedaży Porsche, jest nawet poniżej 911 - więc nie wiem gdzie te masy  Niestety te stereotypy ukształtował internet ale nie mają za wiele wspólnego z rzeczywistością...
|
| Pią, 14.06.2013, 10:13 |
|
 |
|
BmwM5
|
Tak czy siak ostatnim modelem godnym uwagi i posiadającym to coś co naprawdę przykuwa uwagę była testartossa.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Pią, 14.06.2013, 10:30 |
|
|