|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 3:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Ĺšmieszne / ciekawe linki
Cytuj: Wraz z Krystyną Czubówną przyglądamy się pewnemu, niezwykle popularnemu w naszym kraju, gatunkowi stworzeń. http://www.joemonster.org/filmy/43390/Polskie_Safari 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 05.04.2012, 15:51 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
| Czw, 05.04.2012, 16:12 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Raczej z kategorii przeraĹĽajÄ…ce. Pirat drogowy na czerwonym http://www.youtube.com/watch?v=ZO_P_TlH ... r_embedded
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 06.04.2012, 7:13 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Też mi ostatnio tak śmignał gość na pasach.. Nie wiem czy to głupota czy zagapienie ale jest nisko 
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Pią, 06.04.2012, 8:53 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
|
| Pią, 06.04.2012, 14:14 |
|
 |
|
robbyg
|
|
| Śro, 11.04.2012, 13:26 |
|
 |
|
t0m3k911
|
|
| Czw, 12.04.2012, 17:30 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
Garaż miliardera jakiegoś w ASiA, który na terenie swojej malowniczej posiadłości w Nevadzie zbudował jeden z największych, prywatnych garaży świata.Niestety pokazano cieniznę na niższym poziomie,bo podobno koleś brandzluje się bardziej przy swojej windzie hydraulicznej,która kosztowała go razem z garażem 6mln zielonych a koszt energii jednorazowego podniesienia lub opuszczenia windy to 25$. Myślałem,że coś lepszego tam zobaczę,więc na polepszenie humoru reklama
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Pią, 13.04.2012, 16:14 |
|
 |
|
t0m3k911
|
http://www.youtube.com/watch?v=Gb9aI2LAqiQ Pozytywny gość  Końcówka absolutnie szalona 
|
| Sob, 14.04.2012, 15:46 |
|
 |
|
zygix
|
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
|
| Sob, 14.04.2012, 21:30 |
|
 |
|
stan1906
|
|
| Sob, 14.04.2012, 21:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 16.04.2012, 14:03 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Cytuj: Moją ściemą doprowadzałem do tego, że ludzie uznawali to paliwo za lepsze jeszcze przed przejechaniem się na nim, więc wyobraź sobie, co było później. Każdy jeden, który się na takie rzeczy łapał, przyjeżdżał potem, i chwalił, jaka to różnica, jak się pięknie jeździl, jakie świetne jest spalanie, cisza, inna praca silnika, niższe obroty itp. itd. I to jest ta cała nowoczesność właśnie. Jest nisko. http://tinyurl.com/6ojdxvtleże
Ostatnio edytowany przez Kurai, Pon, 16.04.2012, 17:42, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 16.04.2012, 17:31 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
IMO jak w wielu produktach premium z jakiejkolwiek branży - 20% lepsza jakość, 80% marketing.
|
| Pon, 16.04.2012, 17:35 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Z onetu: "PRZECZYTAJCIE!! AUTENTYCZNA HISTORIA!! ~staxoo dzisiaj, 19:52 KupiĹ‚em ostatnio 7-letnie BMW E46 330d, znajomy sprowadziĹ‚ mi z niemiec. WczeĹ›niej jeĹşdziĹ‚em Nissanem MaximÄ… z 1998r., sam sobie go sprowadziĹ‚em, peĹ‚ne wyposaĹĽenie, V6 200KM i skrzynia manualna itp. (genialne auto, polecam), wiÄ™c przesiadka na bmw nie zrobiĹ‚a na mnie jakiegoĹ› mega duĹĽego wraĹĽenia (pewnie inaczej byĹ‚oby, gdybym przesiadaĹ‚ siÄ™ z Sunny 1.4 albo innego z klasy niĹĽszej-Ĺ›redniej), no ale, jakÄ…Ĺ› tam różnicÄ™ czujÄ™, przede wszystkim to mocny diesel, wczeĹ›niej miaĹ‚em benzynÄ™. Tak czy inaczej, na stacji benzynowej zaczepiĹ‚ mnie jakiĹ› mĹ‚odzian "oooo spoko beta, wpadnij na mini zlot, robimy go za miastem". OK, powiedziaĹ‚em, ĹĽe przyjadÄ™, gość podaĹ‚ mi namiary. Nie chciaĹ‚em brać ĹĽony, bo nie wiedziaĹ‚em z jakimi ludĹşmi bÄ™dÄ™ miaĹ‚ tam do czynienia. No wiÄ™c podjeĹĽdĹĽam, widzÄ™ z 12 samochodĂłw, wysiadam, ide w kierunku grupy, leci jakiĹ› hiphop, panienki popijajÄ… browary... i nagle... wszystkie rozmowy milknÄ…, Ĺ›ciszajÄ… muzykÄ™... ludzie gapiÄ… siÄ™ na mnie jak na idiotÄ™, przyznam, ĹĽe byĹ‚em nieco zakĹ‚opotany, po kilkunastu sekundach podchodzi do mnie jakiĹ› krĂłtko ostrzyĹĽony mĹ‚odzian ktĂłry gdzieĹ› tam staĹ‚ sam z boku i mĂłwi, ĹĽe nie mam UNIFORMU. ZgĹ‚upiaĹ‚em, bo nie wiedziaĹ‚em o co mu chodzi. KazaĹ‚ mi spojrzeć na reszte ludzi, jedyne co zauwaĹĽyĹ‚em to, ĹĽe sÄ… dresach. Jak siÄ™ okazaĹ‚o, o to mu chodziĹ‚o. Ale on nie mĂłgĹ‚ stać z nimi, poniewaĹĽ jego dres byĹ‚ nieoryginalny, wiÄ™c postawili go w kÄ…cie, skÄ…d mĂłgĹ‚ tylko patrzeć na resztÄ™ samochodĂłw i sĹ‚uchać rozmĂłw. DosĹ‚ownie szczÄ™ka mi opadaĹ‚a, myĹ›lÄ™ sobie, nie no, przecieĹĽ to jakaĹ› farsa, goĹ›cie sobie ze mnie i z niego jaja robiÄ…... choć w sumie ja tam nigdy na ĹĽadnym zlocie nie byĹ‚em, nie wiem jak to wyglÄ…da od strony organizacyjnej. Ale mĂłwiÄ™ sobie: podejdÄ™ do tych goĹ›ci i spytam czy sobie ze mnie jaja robiÄ…... choć z drugiej strony widać byĹ‚o, ĹĽe poĹ‚owa z nich ma karnet na siĹ‚ownie chyba od 10 roku ĹĽycia, karki grube jak talia mojej ĹĽony, masakra. No ale podchodzÄ™ i nieĹ›miaĹ‚o pytam czy to jakiĹ› ĹĽart z tymi dresami, a tu gość jak mnie zaczÄ…Ĺ‚ mierzyć wzrokiem, to myĹ›laĹ‚em, ĹĽe zaraz mnie zabije goĹ‚ymi pięściami. Ale zaczÄ…Ĺ‚ na spokojnie, powiedziaĹ‚, ĹĽe tak to jest, ĹĽe kaĹĽdy wĹ‚aĹ›ciciel bmw musi siÄ™ godnie reprezentować i podkreĹ›lać przynaleĹĽność do elity czy coĹ› w tym stylu. ZaciekawiĹ‚o mnie to, wiÄ™c spytaĹ‚em czy tak jest rĂłwnieĹĽ na zlotach innych samochodĂłw, no i nie uwierzycie, ale koleĹ› powiedziaĹ‚, ĹĽe tak wĹ‚aĹ›nie jest. Na zlotach Skody podobno przywoĹĽÄ… martwe kury, a później piekÄ… je nad ogniskiem. Na zlotach Hondy kaĹĽdy przywozi kawaĹ‚ek plastiku i topiÄ… je nad ogniskiem Ĺ›piewajÄ…c japoĹ„skie kolÄ™dy. Na zlotach VW przywoĹĽÄ… widĹ‚y z ogrodu i robiÄ… turnieje... jak to siÄ™ nazywaĹ‚o... Masters of VWidĹ‚y czy jakoĹ› tak. Wtem gość spytaĹ‚, czy wiem, co przywoĹĽÄ… na zloty Alfa Romeo, w sumie gdzieĹ› tam wyczytaĹ‚em, ĹĽe te samochody siÄ™ psujÄ…, wiÄ™c chciaĹ‚em zaĹĽartować i odpowiedziaĹ‚em, ĹĽe lawetÄ™ przywoĹĽÄ…, no ale jakoĹ› nikt siÄ™ nie Ĺ›miaĹ‚, za to gość powiedziaĹ‚ mi, ĹĽe na zlotach Alfy wĹ‚aĹ›ciciele przywoĹĽÄ…... RumunĂłw. Podobno Alfa... Rumuno, tak to siÄ™ kojarzy, wiÄ™c rumunĂłw przywoĹĽÄ…, niby mĹ‚ode dziewczynki. Kurde, ciary mi przeszĹ‚y. ZaczÄ…Ĺ‚em go wypytywać jak to jest na zlotach reszty marek, ale chĹ‚op byĹ‚ juĹĽ wyraĹşnie poirytowany mojÄ… osobÄ…, w koĹ„cu... nie miaĹ‚em uniformu. Gość powiedziaĹ‚, ĹĽe liczÄ… siÄ™ tylko oryginalne dresy, bo ten chĹ‚opak co staĹ‚ w kÄ…cie, niby miaĹ‚ jakiĹ› ze straganu za 40 zĹ‚ no i nikt z nim nie chce gadać. A odnoĹ›nie tych oryginalnych, to tylko za co najmniej 2000 zĹ‚ i nie w kolorze biaĹ‚ym, bo on jest zarezerwowany dla tych, co wygrali konkurs palenia gumy pod tesco czy biedronkÄ…, nie pamiÄ™tam. Niebieskie dresy sÄ… dla tych, ktĂłrzy uciekali przed policjÄ…. Natomiast w żółtych chodzÄ… tak zwani "organizatorzy", nie wiem kim "oni" sÄ…, ale mam siÄ™ do jednego z nich zgĹ‚osić, ma xywkÄ™ Wężu, jak juĹĽ kupiÄ™ oryginalny dres za co najmniej 2000 zĹ‚, to "Wężu" da mi plakietkÄ™ klubowÄ…. No i wiÄ™cej siÄ™ nie dowiedziaĹ‚em, bo juĹĽ nikt nie chciaĹ‚ ze mnÄ… gadać. No wiÄ™c mam pytanie: LUDZIE!! NIECH MI KTOĹš POWIE, CZY TO PRAWDA, BO NIE MAM ZAMIARU PĹACIĆ 2000 ZĹ ZA DRES, ABY MĂ“C POGADAĆ Z INNYMI UĹ»YTKOWNIKAMI BMW!!! AHA I CO Z TYMI RUMUĹSKIMI DZIEWCZYNKAMI??!! CZY JA TO MAM ZGĹOSIĆ NA POLICJÄ??!!!" __________________ 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 18.04.2012, 8:25 |
|
 |
|
zygix
|
|
| Śro, 18.04.2012, 15:00 |
|
 |
|
horch
|
|
| Pią, 20.04.2012, 17:21 |
|
 |
|
t0m3k911
|
|
| Pon, 23.04.2012, 13:36 |
|
 |
|
stan1906
|
wrzucalem jakiĹ› czas temu tutaj
|
| Pon, 23.04.2012, 21:15 |
|
 |
|
Bosto
|
 Re: Śmieszne / ciekawe linki
_________________ Dziękuje, że przeczytałeś...
|
| Czw, 26.04.2012, 21:03 |
|
|