|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 12:15
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
6720C jest nowsza. Dużej różnicy zauważalnej dla normalnego człowieka nie ma. A z tych dwóch nie wziąłbym żadnej  Ale skłaniałbym się ku 6720C, nie jest dużo droższa a zawsze to krok do przodu.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 23.01.2011, 22:27 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Mam takie pytanie, czy do SE J20i Hazel można zainstalować jakąś alternatywną aplikację do nawigacji? Mam w nim coś takiego jak Wisepilot, ale okres próbny się skończył i wołają ode mnie kasy za licencję.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 28.02.2011, 22:26 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Żeby to miało chociaż Symbiana, to świetnym wyborem byłby Garmin ... pod javę jest dużo słabiej, jednak tutaj polecam NaviExpert.
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pon, 28.02.2011, 22:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ten NaviExpert pod javą będzie działał za free?
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 28.02.2011, 22:43 |
|
 |
|
PiasQ
|
Teraz mają "promocje" - https://pay.naviexpert.com/order/Niestety jeszcze nie miałem okazji sprawdzić samej darmowej mapy Polski, czy również nawiguje.
|
| Pon, 28.02.2011, 23:00 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
To sama mapa, niestety aplikacje nawigująca trzeba dokupić... 
|
| Śro, 02.03.2011, 22:18 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No czyli nadal po staremu. Navigacji darmowej nie uświadczysz w shit-fonie 
|
| Śro, 02.03.2011, 22:27 |
|
 |
|
PiasQ
|
Pozostaje wymiana na coĹ› z symbianem/androidem/wm 
|
| Śro, 02.03.2011, 22:31 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Ice napisał(a): Navigacji darmowej nie uĹ›wiadczysz w shit-fonie  uwaĹĽasz, ĹĽe Hazel naleĹĽy do tej grupy? 
|
| Czw, 03.03.2011, 9:14 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Normalny telefon. Na pewno do multimediĂłw sÄ… lepsze propozycje 
|
| Czw, 03.03.2011, 10:07 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Mam już drugiego SE pod rząd i jestem zadowolony - dla mnie to przedłużenie funkcjonalności komputera, a dzięki WiFi mogę sobie poczytać tvn24 lub FCB, gdy żona surfuje na kompie
|
| Czw, 03.03.2011, 10:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No ja jestem przywiÄ…zany rĂłwnieĹĽ do WiFi, bo zazwyczaj jakieĹ› dokumenty youtube oglÄ…dam na sen 
|
| Czw, 03.03.2011, 10:47 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
A mnie YT coś nie chce chodzić ostatnio w komórce przy włączonym WiFi
|
| Czw, 03.03.2011, 10:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
A próbowałeś przełączyć yt pomiędzy trybami odtwarzania (na komórkę we flashu albo normalnie). Może któregoś z tych dwóch trybów Ci nie ogarnia.
|
| Czw, 03.03.2011, 10:58 |
|
 |
|
BmwM5
|
elo. ktoĹ› wie czy jest darmowa aplikacja gps do avili?
oraz jak skonfigurować to samsungowe oprogramowanie aby mi łączyło telefon przez bluetooth? woła o jakieś numery których nawet nie wiem gdzie szukać -_-
EDIT: dobra, znalazłem sposób aby łączyć komórkę bezprzewodowo. wystarczyło włączyć widoczność BT w telefonie (LOL) po za samym włączeniem BT XD
a swoją drogą to jak ktoś nie jest maniakiem pierdolników komórkowych, to taka avila będzie git. fajny telefon. po kalibracji ekranu, wybiera wszystko wyśmienicie. zapchać tego telefonu też nie zapcham gdyż jedyne widżety to zegarek, mp3, i kalendarz xD no i niedługo gps (o ile znajdę darmową aplikację). po przesiadce z j700 mogę stwierdzić że znacznie lepiej (szybciej) odczytuje kartę pamięci.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Wto, 08.03.2011, 18:11 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie no nie wiem jak ktoś, kto ma cokolwiek wspólnego z elektroniką może o Avili tyle ciepłych słów napisać.
Darmowego GPS nie uświadczysz, telefon jest pod każdym względem padaką. Kiepski aparat, średnio szybki i tragiczny dotyk. Jedyne co w nim do czegoś się nadaje to bateria. Z tego typu modeli z tego okresu F480 dopiero się do czegoś nadaje.
|
| Wto, 08.03.2011, 18:43 |
|
 |
|
PiasQ
|
Na fonach bez symbiana/androida/wm nie doświadczysz pod javę darmowej nawigacji (przynajmniej jakiejkolwiek na jakimkolwiek poziomie). Jedyna niedarmowa warta uwagi to NaviExpert.
|
| Wto, 08.03.2011, 18:54 |
|
 |
|
BmwM5
|
dla mnie telefon to nie jest elektroniczny łechtacz mego e-penisa. to urządzenie ma dla mnie nadal jedną funkcję. dzwonienie. dodatkiem jest mp3 i aparat (który na dobrą sprawę w każdym telefonie jest nic niewarty  a mp3 coraz rzadziej używam) + nawigacja (akurat tak trafiło że fon ma gps) ale jeśli nie ma to i tak kij z tym. telefon za złotówkę, na kij mi więcej. nie jestem człowiekiem który się poddaje pieprzniętej presji konsumpcyjnego stylu życia. poprzedni telefon miałem chyba z 5 lat, i gdyby nie fakt że mi już kompletnie zbrzydł i gdyby nie padł w nim bt (którego i tak raz na ruski rok używałem) dalej bym na nim siedział XD.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
|
| Wto, 08.03.2011, 19:04 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Ice napisał(a): Ĺ›rednio szybki i tragiczny dotyk moja ĹĽona ma Corbiego i teĹĽ strasznie narzeka na dotyk - napisanie SMSa to mÄ™czarnia 
|
| Wto, 08.03.2011, 19:17 |
|
 |
|
BmwM5
|
niech skalibruje. pierwsze wrażenie na avili było tragedia... po kalibracji wyświetlacz reaguje jak dziewica na delikatny dotyk.
|
| Wto, 08.03.2011, 19:21 |
|
|