Obecny czas: Pią, 22.05.2026, 1:56

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
2011 Audi A3 sedan 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
Post Re: 2011 Audi A3 sedan
To samo jest w lacia i alfa romeo wiec nie wiem skad twoje pytanie.

Wto, 22.02.2011, 20:01
Moderator
Awatar użytkownika

Sorry, ale nazywanie tą samą jakością Octavii i A3 (z całym szacunkiem dla Skody, która jest dobrym autem) to kpina.

Wto, 22.02.2011, 20:13
Awatar użytkownika

Alfisti4ever napisał(a):
Michae napisał(a):
Nie opieraj swoich durnych stereotypĂłw

No sorry bardzo ale skoda octavia dzieli płytę podłogową z Audi A3 :roll: Więc po co przepłacać za znaczek na masce skoro to ta sama jakość za dużo niższą cenę :?: :> :wink:

I? ;) Zdziwiłbyś się ile aut dziś dzieli płytę podłogową z innymi modelami ;) Drugie zdanie to chyba jakiś żarcik... Albo nigdy nie siedziałeś w Audi, albo za dużo siedziałeś w Skodzie ;) Audi pod względem jakości jest jedną, z najlepszych marek i nie tylko pod tym względem. Stylistyka stylistką, ale to nie wszystko ;)

Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia.
Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.

Wto, 22.02.2011, 21:04
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Alfisti4ever napisał(a):
No sorry bardzo ale skoda octavia dzieli płytę podłogową z Audi A3 :roll: Więc po co przepłacać za znaczek na masce skoro to ta sama jakość za dużo niższą cenę :?: :> :wink:

Po co przepłacąć za znaczek na masce Alfe Mito skoro za mniejsze pieniądze można mieć Punto Evo jakość ta samo, psuje się tak samo

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Wto, 22.02.2011, 22:51
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź / Warszawa
Samochód: Fiat Delta 3
JuĹĽ go uwielbiam
Image

Image

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wto, 01.03.2011, 11:40
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
podoba mi się, ale jak pozbedą sie typowych elementów conceptów to wyjdzie z tego kolejne zwykłe Audi, jestem za aby wrowadzić A3 sedan do produkcji, A4 znacznie urosło, A3 jak najbardziej ma sens istnienia

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Wto, 01.03.2011, 11:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stargard Szcz.
Samochód: Leon TSI, C25 Camper
Mogłbym się taką bujać. Elegancka :)

Wto, 01.03.2011, 12:18
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Samochód: Reno TCe 200
Wygląda ciekawie i elegancko, ale wnętrze wygląda jakoś mało ciekawie (już bardziej "koncepcyjne" jest w nowych A6/A7/A8). Myślę jednak, że w serii będzie lepiej.

Wto, 01.03.2011, 12:23
Moderator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Agresywnie wystylizowane zderzaki, 20-calowe felgi z lekkich stopów, włókno węglowe i aluminium - tym nowe A3 ma przyciągnąć zwiedzających do stoiska Audi. Stylizacja sugeruje, że mamy do czynienia z A3 w sportowej odmianie RS i do podobnego wniosku skłania rzut oka na jednostkę napędową - 2,5-litrowy, pięciocylindrowy, turbodoładowany silnik benzynowy pochodzący z RS3 Sportback. W koncepcyjnym sedanie jest o 68 KM mocniejszy niż w Sportbacku - ma 408 KM, siedmiobiegową skrzynię S tronic i napęd Quattro. Sprint od 0 do 100 km/h zajmuje mu 4,1 sekundy.

AMiS

Wto, 01.03.2011, 12:50
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Samochód: Volvo 940 kombi 2.0T
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

C: autoevolution.com

Wto, 01.03.2011, 15:16
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
po co A3 sedan jak jest A4 :?:

Wto, 01.03.2011, 22:05
Moderator
Awatar użytkownika

Najlepiej opisał to johny:
johny napisał(a):
podoba mi się, ale jak pozbedą sie typowych elementów conceptów to wyjdzie z tego kolejne zwykłe Audi, jestem za aby wrowadzić A3 sedan do produkcji, A4 znacznie urosło, A3 jak najbardziej ma sens istnienia

Wto, 01.03.2011, 22:32
Awatar użytkownika

Nawet ładnie wygląda, chyba najfajniejszy model z gamy, jeśli wejdzie do produkcji. Tylko zastanawiam się: czy niedługo Audi, Skoda, VW, Seat i nawet Lambo i nie wiem czy już wszystko wymieniłem będzie wychodziło spod ręki jednej osoby i wyglądało identycznie? Spójrzcie na lampy przednie i tylnie - czy nie kojarzą wam się z tymi z conceptów Seata? I VW? I nawet ostatniego conceptu Skody?? :/

Wto, 01.03.2011, 22:34
Moderator
Awatar użytkownika

Audi mimo wszystko sÄ… trochÄ™ inne :mryellow: :lol:

Wto, 01.03.2011, 22:44
Moderator
Awatar użytkownika

VIDEO

Wto, 08.03.2011, 10:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
Jest świetny !!! oczywiście wersja seryjna będzie o wiele spokojniejsza ale to nie szkodzi i tak będzie świetnie. Wg mnie audi powinno pomyśleć o takim specjalnym pakiecie gdzie będzie można zakupić takie elementy jak w concepcie typu lusterka czy klamki.

Śro, 09.03.2011, 8:36
Awatar użytkownika

ta, a ciekawe co bys widzial w takiom lusterku? to sa typowe atrybuty konceptow.

Nie, 13.03.2011, 15:04
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
Iceman napisał(a):
ta, a ciekawe co bys widzial w takiom lusterku? to sa typowe atrybuty konceptow.

Lusterko może być nawet większe to żaden problem, byle by kształt tych elementów został, tzn jakiś specjalny pakiet bo pewnie gdy by przy podstawowej wersji były te elementy to auto pewnie o 10 klocków by podrożało. Wg mnie audi powinno się zastanowić nad taką wersją wyposażenia, auto naprawdę wygląda świetnie.

Śro, 16.03.2011, 10:09
Awatar użytkownika

Audi każdy zna, prezentuje ciekawe koncepty - np. a7, a efekt koncowy niczym nie zachwyca, wiec i w tym przypadku pewnie będzie tak samo.

Czw, 17.03.2011, 11:30

Nawet fajny ten concept, żałuje tylko że seryjna wersja pewnie będzie (jak zresztą słusznie zauważyli poprzednicy) dość znacznie ugrzeczniona. Najbardziej mi żal drzwi bez ramek, w sumie nie wiem dlaczego ale działa na mnie ten patent :>

Pią, 18.03.2011, 13:43
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna