|
|
Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 8:58
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Iceman
|
 Re: 2011 Seat Leon III
Dobra, dobra. Exeo też miało być nowym modelem i nikt nie przypuszczał, że to będzie A4. Nawet przy spy sugerowano, że to muł. Także u Seata mnie już nic nie zdziwi, ostatnie nowe auto, które wypuścili to Ibiza, słabo. Nie liczę Exeo i Alhambry, bo to nie Seaty.
| Śro, 28.04.2010, 8:19 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 03.08.2010, 21:11 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
Boże...padłem jak to zobaczyłem...
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
| Sob, 14.08.2010, 16:40 |
|
 |
|
Michae
|
Ja też, z wrażenia  Ja wiem, wiem, że teraz jest nagonka na Seata z powodu jego wycieków z urzędu patentowego, ale bez przesady, taki Leon byłby super 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pon, 23.08.2010, 12:18 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 08.09.2010, 18:43 |
|
 |
|
M_I_C_H_A_L
|
Jak to przecież Golf V, chyba niedługo Seat ogłosi upadłość...
|
| Czw, 09.09.2010, 15:00 |
|
 |
|
Iceman
|
To już jest szczyt wszystkiego, a mówiłem, że będzie to jakaś przeróbka starego modelu np. A3 to Marcin mnie wyśmiał  [*] dla Seata...
| Czw, 09.09.2010, 15:08 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Czw, 09.09.2010, 15:09 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
No jak tak będzie wyglądała ta ''przeróbka'' to jestem ''za''.
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Czw, 09.09.2010, 16:27 |
|
 |
|
Iceman
|
Jak sobie wyprodukujesz to może, po spy widac przecież, ze to Golf będzie 
| Czw, 09.09.2010, 16:39 |
|
 |
|
zygix
|
Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz  Odnoszę się do ostatniej wizualki.
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
|
| Czw, 09.09.2010, 16:51 |
|
 |
|
Iceman
|
kTÓRA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ JAK WIDAĆ PO SPY, oglądać NIE POTRAFISZ? NIE KRZYCZ! Mod 
| Czw, 09.09.2010, 17:47 |
|
 |
|
zygix
|
Większość wizualek tu na forum nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a jednak są wrzucane i komentowane,obudź się Ps.Shift,Caps tobie chyba szwankuje.Miłego dnia 
|
| Czw, 09.09.2010, 18:26 |
|
 |
|
Michae
|
Matko co za zrzędy, włosi by wam pozazdrościli takiego wybrednego i wykwintnego gustu i poczucia użytkowego piękna, Bożżż  No a ja wam dodatkowo zazdroszczę jeszcze zmysłu widzenia przez całkiem duże maskowanie, tego toż nawet Koperfilt wam by pozazdrościł Jenyś, przecież po po wyglądzie tego zamaskowanego prototypu widać, że auto będzie szerokie, niskie i z lekko ściętym tyłem, więc jak w aucie na wizualizacjach, nie wiem kompletnie, z jakiej paki wy wzięliście, że to będzie Golf V jako Seat, do Michała szczególnie to kieruję  Bo ma maskowanie takie, jak auta VW, to od razu jego kopia, ludzie, ogarnijcie się z tą ostatnią jakby nagonką na Seata, wszystko, co z nim związane to od razu paskudne, Ibiza - paskudna, Cupra - ble, Bocanegra - fuj, Ibiza ST - fuuuu, i jeszcze zamaskowany nowy Leon na dodatek we wczesnej fazie testów - też źle  Może się nie podobać, ale bez przesady, chyba paskudnego auta nie widzieliście... Dlaczego niby nie miałby być podobny do konceptu IBZ coś tam, co? Dla mnie to bardzo możliwe po sylwetce auta, jak już wspomniałem, szerokość, wysokość itd, to raczej maskowanie nie zmienia. Powiedzcie mi, gdzie tu widać, że będzie to nieco zmieniony Golf, co? pozdrawiam
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Czw, 09.09.2010, 18:41 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Czw, 09.09.2010, 19:26 |
|
 |
|
Iceman
|
 Uploaded with ImageShack.usPo lewej zarys na maskowanym Leonie, po prawej elementy z Golfa. Pasuje jak ulał, może troche niedokładnie ale dokładnego ujęcia golfa nie znalazłem. I ?  A ten tyłek na spy to pewnie jest doklejony dla niby zmyłki 
| Pią, 10.09.2010, 10:43 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Pią, 10.09.2010, 15:14 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Pon, 04.10.2010, 15:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Chyba trochę zbyt odważna forma jak na auto seryjne  Nie to, że mi się nie podoba, ale wygląda to jakby na tylnych miejscach mógł usiąść człowiek który ma 1,50 metra 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 04.10.2010, 17:51 |
|
 |
|
Cupra
|
Mam nadzieję, że tak nie będzie wyglądał nowy Leon.  Leon jest moim ulubionym modelem Seata jak nie wymarzonym samochodem. Podoba mi się jedynka a jeszcze bardziej dwójeczka. Cudowne autko. A ta śmieszna trójka? Za odważna. Rozumiem- nowoczesne sportowe auto. Ale mi się nie podoba.  Te przód to jakaś pomyłka. Tył w miarę.
|
| Wto, 12.10.2010, 18:17 |
|
|