|
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 17:09
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Mini - nowe modele
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Kobi, Czw, 21.10.2004, 21:36, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 20.10.2004, 17:30 |
|
 |
|
Cheetah
|
Mini Shooting Brake
NaprawdÄ™ fajny samochĂłd. Fajniejszy od pewnego "drewniaka Mini" (wiecie, o czym mowa  )
Mini Moke
Co za dziwak! No comment
Mini Hunter
WyglÄ…da jak przerĂłbka najzwyklejszego Mini w terenĂłwkÄ™ na Dakar.
Mini Speedster
Wygląda, jakby mu się ryj wydłużył od jazdy.
_________________ W oczekiwaniu na mojego własnego sedana RWD PB w manualu
|
| Śro, 20.10.2004, 18:05 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Speedster jest fajniuchny. Nie obraziłbym się, gdyby wersja Cabrio właśnie tak wyglądała 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 20.10.2004, 18:08 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tym z Auto Bilda znowu siÄ™ wyraĹşnie nudzi
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 20.10.2004, 18:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Ice napisał(a): Tym z Auto Bilda znowu siÄ™ wyraĹşnie nudzi
No oprócz Mini Cabrio  . Ja myśle jednak , że takie miniaki dziwaki mogą pojawić się naprawde 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 20.10.2004, 18:57 |
|
 |
|
Reanimator
|
mini speedster jak najbardziej,myśłe że mogło by yć na rynku i napewno był by zbyt.Fajne autko podoba mi sie a reszta to kaszana i kicha po całości
|
| Śro, 20.10.2004, 19:11 |
|
 |
|
Chicken
|
Speedster wymiata, a reszta .... ĹĽenada 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Śro, 20.10.2004, 19:39 |
|
 |
|
eF
|
Standardowe Mini ma wystarczajÄ…co duzo uroku, wiec inne wersje sa niepotzrebne.
Dj - Mini Speedster ma tylko dwa miejsca i dlatego wydaje sie dłuższy:)
_________________ Tu es foutu darling
|
| Śro, 20.10.2004, 20:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
eF napisał(a): Dj - Mini Speedster ma tylko dwa miejsca i dlatego wydaje sie dĹ‚uĹĽszy:)
Być może  . Więc może jak wejdzie speedster do seri to będzie miało jakiś bagażnik nie to co Mini Cabrio który ma zamiast bagażnika skromny schowek 
|
| Śro, 20.10.2004, 21:39 |
|
 |
|
Wilu
|
To wszystko to jedna wielk ĹĽenada (oprĂłcz mini cabrio) 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 20.10.2004, 22:11 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
 Re: Concepty Mini
Dj Boowzy napisał(a): PostanowiĹ‚em teĹĽ dodać zdjÄ™cia Mini Cabrio bo chyba jeszcze nie ma zdjęć cabrio . ChociaĹĽ to dziaĹ‚ prototypy ale chyba nikt nie zgĹ‚asza sprzeciwu ?  po co robić zamieszanie 
Nie chwaląc się już kiedyś zrobiłem galerię Mini cabrio. Tylko zainteresowanie zerowe. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 20.10.2004, 22:50 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Shooting brake i speedster mi sie podobają SB nawet bardzo. a cabrio nie jest złe, dziś widzialem 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 20.10.2004, 23:30 |
|
 |
|
Wilu
|
lordzofmafia napisał(a): Nie chwalÄ…c siÄ™ juĹĽ kiedyĹ› zrobiĹ‚em galeriÄ™ Mini cabrio. Tylko zainteresowanie zerowe. 
Galeria lord'a
http://samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=672
|
| Czw, 21.10.2004, 6:20 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
lordzofmafia napisał(a): Dj Boowzy napisał(a): PostanowiĹ‚em teĹĽ dodać zdjÄ™cia Mini Cabrio bo chyba jeszcze nie ma zdjęć cabrio . ChociaĹĽ to dziaĹ‚ prototypy ale chyba nikt nie zgĹ‚asza sprzeciwu ?  po co robić zamieszanie  Nie chwalÄ…c siÄ™ juĹĽ kiedyĹ› zrobiĹ‚em galeriÄ™ Mini cabrio. Tylko zainteresowanie zerowe. 
A to soory nie zauważyłem  . Traktujcie to jako aktualizacje 
|
| Czw, 21.10.2004, 14:10 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Reanimator napisał(a): mini speedster jak najbardziej,myśłe ĹĽe mogĹ‚o by yć na rynku i napewno byĹ‚ by zbyt.Fajne autko podoba mi sie a reszta to kaszana i kicha po caĹ‚oĹ›ci
Dobrze mĂłwisz!
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 21.10.2004, 15:08 |
|
 |
|
eF
|
Dj, lubisz robić ankiety, wiec zrób ją w tym temacie i wybierzemy nawiększy obciach w MINI wymiarze... Do roboty Boowzy! 
_________________ Tu es foutu darling
|
| Czw, 21.10.2004, 18:08 |
|
 |
|
Waluigi
|
Cabrio i Speedstar mogą być, ale pozostałe (zwłaszcza MOKE) wyglądają jak jakieś upośledzone dzieci 
|
| Czw, 21.10.2004, 18:24 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
TO ja już teraz głosuje na Traveller'a i Shooting Brake'a , bo są obleśnie obleśno obleśne.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 21.10.2004, 19:57 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
eF napisał(a): Dj, lubisz robić ankiety, wiec zrĂłb jÄ… w tym temacie i wybierzemy nawiÄ™kszy obciach w MINI wymiarze... Do roboty Boowzy! 
To życzenie zostało spełnione ! głosujcie na najsłabsze ogniowo
ef za spełnione życzenie chciałbym uzyskać więcej informacji o tym Citroenie w twoim avarcie 
|
| Czw, 21.10.2004, 21:39 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): TO ja juĹĽ teraz gĹ‚osuje na Traveller'a i Shooting Brake'a , bo sÄ… obleĹ›nie obleĹ›no obleĹ›ne.
To ja to samo co kolega poproszÄ™ 
|
| Czw, 21.10.2004, 21:47 |
|
|