|
|
Obecny czas: Śro, 17.06.2026, 7:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 Re: 2009 Kia Cee`d Plus
Jakoś dziwnie ten przód wygląda... OT Co to za głupia moda, że teraz każdy samochód, niezależnie od tego czy jest to minivan, autobus czy betoniarka musi być koniecznie testowany na Nurburgringu koniec OT
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 12.07.2009, 14:58 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Takie auta jak Cee'd Plus testowane są na "zielonym piekle" bo to świetny test dla zawieszenia. Na pewno w przypadku takich aut nie chodzi o bicie rekordu prędkości jak w przypadku samochodów sportowych.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 12.07.2009, 15:06 |
|
 |
|
Tapir
|
To wiem ale dlaczego niby właśnie tam? jakieś aspekty marketingowe wchodzą w grę? Bo nie chce mi się wierzyć, że każdy producent vana ma najbliżej do Germanii na tor a przy okazji nie ma swoich torów testowych 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 12.07.2009, 15:45 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ten tor jest tak wymagający, że wszystkie niedoskonałości samochodu, zawieszenia, silnika pod dużym obciążeniem itp, itd natychmiast "wyjdą" 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 12.07.2009, 16:32 |
|
 |
|
Tapir
|
Mało to jest wymagających torów czy po prostu zwyczajnych dróg w Europie? Równie dobrze możnaby przegonić takiego Ceeda po Bułgarskich wybojach czy serpentynach w Alpach Ale później w folderze nie będzie można się przechwalać, że układ jezdny był dopieszczany na najtrudniejszym torze na świecie 
|
| Nie, 12.07.2009, 16:35 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Tapir napisał(a): MaĹ‚o to jest wymagajÄ…cych torĂłw czy po prostu zwyczajnych drĂłg w Europie? RĂłwnie dobrze moĹĽnaby przegonić takiego Ceeda po BuĹ‚garskich wybojach czy serpentynach w Alpach Ale później w folderze nie bÄ™dzie moĹĽna siÄ™ przechwalać, ĹĽe ukĹ‚ad jezdny byĹ‚ dopieszczany na najtrudniejszym torze na Ĺ›wiecie  RĂłwnie dobrze nie sprawdzi siÄ™ dobrze zawieszenia na buĹ‚garskich wybojach. Na torze nie obowiÄ…zujÄ… ograniczenia prÄ™dkoĹ›ci ... na BuĹ‚garskich wybojach na pewno  Poza tym czepiasz siÄ™ ... przecieĹĽ nie testujÄ… aut tylko na Nurburgringu 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 12.07.2009, 16:48 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie no coś w tym jest, że ostatnio spy-shooty większości aut są i z Nurburgringu 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 12.07.2009, 21:30 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 15.07.2009, 10:04 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Nie, 09.08.2009, 17:25 |
|
 |
|
Michae
|
Szkoda, że tył wygląda mniej atrakcyjnie, niż w koncepcie 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 09.08.2009, 17:41 |
|
|