|
|
Obecny czas: Pią, 22.05.2026, 8:18
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
 Re: 2011 Volkswagen Passat
NA tej wizji nie zabardzo przypada mi do gustu, ale zobaczym co wyjdzie z tego jajka
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Czw, 24.04.2008, 18:25 |
|
 |
|
specyfik
Samochód: Focus 1.8 TDCI '08r.
|
|
| Sob, 03.05.2008, 12:08 |
|
 |
|
Piotr_24
Samochód: Audi A4
|
Tył i linia boczna - Tak , przód - Nie - do poprawki
_________________ Live ist brutal in zasadzkas
|
| Sob, 03.05.2008, 15:24 |
|
 |
|
r_lukas
Samochód: italiano diesel
|
Jeżeli miałby to być lift to bardzo proszę. Nowy model, mam nadzieje będzie miał trochę ciekawszą linie np. coś na styl paska cc
|
| Sob, 03.05.2008, 15:40 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Mnie to wyglada na FL a nie model na 2011 rok  Ale przod ladnie im wyszedl, a te swiatla to troche a la Audi  Chodzi o te paski na swiatlach, nie wiem jak to wytlumaczyc 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 04.05.2008, 18:03 |
|
 |
|
Homer
|
Alfisti4ever napisał(a): nie wiem jak to wytlumaczyc  Ale wszyscy wiemy o co Ci chodzi  w koĹ„cu to jeden koncern wiÄ™c zapoĹĽyczanie technologii jest normalnÄ… rzeczÄ…  .
|
| Nie, 04.05.2008, 23:18 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Ciekawa wizja, jedynie co mi nie pasuje to tylne lampy, poza tym jest OK
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 05.05.2008, 9:19 |
|
 |
|
kastadnb
|
ZostanÄ™ przy starym Passacie 
|
| Wto, 06.05.2008, 20:49 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Przed wprowadzeniem nowej Generacji Passata, obecna generacja przejdzie jeszcze w 2009 mały face lifting. Nowa generacja pojawi się na przełomie 2011/2012 roku. Nowy VW passat będzie występował w czterech wersjach nadwoziowych, sedan, kombi, coupé CC i CV Shooting Brake. Jako ciekawostkę powiem, iż Shooting Break miał się pojawić i w obecnej wersji, ale pomysł został rozstrzelany przez szefostwo VW. Wizja przedstawia nową generację Passata. Przy okazji face liftingu, z przodu zniknie większość chromu auta oraz zostaną nieco przemodelowane zderzaki. Silniki zostaną wzmocnione, a zmniejszy się zużycie paliwa w nich. Nowa generacja Passata będzie wyposażona w praktycznie identyczne jednostki, jak obecna generacja. Jednak długo jeszcze poczekamy na następce Passata W8...przynajmniej nie w nowej generacji. Do budowy nowego Passata zostanie wykorzystana platforma MQB. Na tej platformie zostanie zbudowany także nowy SUV oraz średniej wielkości sedan na rynki północnej Ameryki. Nowa, generacja znacznie schudnie, dzięki zastosowaniu do budowy auta aluminium oraz jak donosi serwis CarOnline nowe ultra-cienkie szkło hartowane. Nowy Passat ma być autem pełnym gadżetów, takich jak pneumatyczne zawieszenie, nowy, lżejszy i wydajniejszy system 4motion oraz wiele, wiele innych nowych gadżetów, nie spotykanych do tej pory...
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 13.06.2008, 10:21 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Wizje Passata po face liftingu 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 16.07.2008, 17:41 |
|
 |
|
MonteVerdi
|
czy mozna bardziej skaszanic i tak juz niezbyt urodziwy samochod,sadzac po tych wizjach tak 
|
| Śro, 16.07.2008, 18:17 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Passat Variant Corss 
|
| Wto, 16.12.2008, 19:15 |
|
 |
|
drakor
|
Passat kombi na 1-wszym zdjeciu: stary grill, nowe swiata i lekko poprawiony zderzak- lekko odmlodzony i tyle.
natomiast Cross-Country to jakies wielkie nie porozumienie ,ze statecznej limuzyny klasy sredniej chca zrobic jakas pseudo "terenowke" - Nein, Danke!
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Wto, 16.12.2008, 22:55 |
|
 |
|
igor86
|
Fajna blondynka testuje tego Passata na jednej z przedostatniej wizji 
|
| Śro, 17.12.2008, 10:39 |
|
 |
|
drakor
|
 (c)auto-motor-und-sport.de
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Pią, 02.01.2009, 22:40 |
|
 |
|
Ama18
Samochód: (DE) FWD PB Turnier
|
Ciekawa wizja, ciekawa. Szkoda, że przód w dużej części pochodzi od Golfa 
_________________ Polscy Łowcy Burz Prognoza pogody dla każdego
|
| Sob, 03.01.2009, 12:21 |
|
 |
|
dubhe
|
Człowieku co Ty masz do tego Golfa  Przód ma całkiem sympatyczny.. Jeszcze nie dorosłeś do tego że koncerny upodabniają mniejsze modele do większych? Mi się ta wizja cholernie podoba. Taki znak rozpoznawczy danego producenta.
| Sob, 03.01.2009, 15:05 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
dubhe napisał(a): Jeszcze nie dorosĹ‚eĹ› do tego ĹĽe koncerny upodabniajÄ… mniejsze modele do wiÄ™kszych? [...] Taki znak rozpoznawczy danego producenta. To, ĹĽe taka praktyka jest normalna nie znaczy ĹĽe to siÄ™ musi kaĹĽdemu podobac  Do ataku klonĂłw znanego np. z Seata jeszcze na szczescie daleko Passat jaki jest kaĹĽdy widzi, stylizacjÄ… raczej nikogo nie powali ale z drugiej strony to przecieĹĽ brzydko nie wyglÄ…da. JakiĹ› taki, hm, letni
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 04.01.2009, 11:58 |
|
 |
|
_patryk_
Samochód: nissan p11
|
nie wiem czy ktoś z was miał przyjomnośc użytkowac obecnego passata b6 , a jak tak to czy sie ze mna zgodzi ale jak dla mnie to wystarczyłoby poprawic materiały czyt. jakos plasików we wnetrzu , zwłaszcza z tyłu i nawet ta wizja mogłaby byc:)
|
| Nie, 04.01.2009, 12:48 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Cytuj: nie wiem czy ktoś z was miał przyjomnośc użytkowac obecnego passata b6 , a jak tak to czy sie ze mna zgodzi ale jak dla mnie to wystarczyłoby poprawic materiały czyt. jakos plasików we wnetrzu , zwłaszcza z tyłu i nawet ta wizja mogłaby byc:) Ja uzytkuje obecna B6, ale plastikow bym nie poprawial, bo sa naprawde swietnej jakosci. Mialem porownanie z nowym Mondeo i jest ono wyraznie z tylu w tej kwestii- raza w nim twarde plastiki, szczegolnie na drzwiach, a w Passacie nawet slupki sa obszyte przyjemna tkanina. Generalnie technicznie trudno miec zastrzezenia do tego auta. Ja bym wyrzucil elektroniczny hamulec postojowy- jest zbedny i boje sie, ze taki bajerek moze jedynie sie zepsuc. Co do wizji- to nie to. Nie podoba mi sie cos w tym nowym Passacie. Nie jest brzydki, ale brakuje mi tego chromu. W kazdym razie to kwestia gustu, a ktos moze uznac, ze jestem po prostu tandeciarzem. Na plus na pewno nowe lampy musze zaliczyc.
|
| Nie, 04.01.2009, 12:59 |
|
|