| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 FAW Hongqi C601 SUV
Co do tego auta mam wątpliwości czy to na pewno to co napisałem w nazwie, jak by ktoś znalazł jakieś info to niech potwierdzi.  
Ostatnio edytowany przez kuules, Pią, 18.04.2008, 12:55, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 18.04.2008, 7:29 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: FAW HQE C601 SUV
Ja tu widze Lincolna MKT ze swiatlami od Audi i grillem z RR 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pią, 18.04.2008, 9:51 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
 Re: FAW HQE C601 SUV
Alfisti4ever napisał(a): Ja tu widze Lincolna MKT ze swiatlami od Audi i grillem z RR  Co w tym zĹ‚ego ? CaĹ‚ość jest caĹ‚kiem zgrabnie posklejana ... InteresujÄ…cy projekt, przyznam bez bicia ĹĽe mnie nie draĹĽni, wrÄ™cz mi siÄ™ podoba ...
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pią, 18.04.2008, 17:18 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
 Re: FAW Hongqi C601 SUV
pardon napisał(a): Co w tym zĹ‚ego ? To ze nie jest to oryginalna konstrukcja, tylko kolejna kopia Moze nie wygladac zle ale jest kopia 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Pią, 18.04.2008, 18:44 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Moim zdaniem na razie to wizja więc poczekajmy z ocenami 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pią, 18.04.2008, 18:52 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
marcello napisał(a): Moim zdaniem na razie to wizja wiÄ™c poczekajmy z ocenami  DokĹ‚adnie, to wizja na bazie modelu Lincoln MKT  ĹąrĂłdĹ‚o: carscoop.blogspot.com
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 18.04.2008, 20:00 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 21.04.2008, 7:03 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Z oddali wyglada całkiem fajnie, jak wypasiony gangsta-SUV, ale jak przyglądam się szczegółom, jak np tym wlotom powietrza na błotnikach, to mam mieszane uczucia... Wnętrze świetne.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 21.04.2008, 11:49 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
  Źródło: autoblog.nl Z tego co tu piszą ( http://www.autoblog.nl/archive/2008/04/ ... uv-concept) ten SUV ma silnik 6.0 V12 
|
| Pon, 21.04.2008, 14:32 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Ale oni chyba faktycznie oparli się na tej wizji... i tak powstają chińskie plagiaty- vt na bazie znanego modelu, a poźniej produkcja na bazie wizji tak "na oko" i to wyjaśniają te niedoróbki i jakość wykończenia 
|
| Pon, 21.04.2008, 16:45 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Jakby Mazda CX7, a te wloty kojarza mi sie z Audi R8  Porazka ogolnie 
|
| Pon, 21.04.2008, 18:55 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Nie narzekajcie, nie jest tak strasznie, po małych zmianach, tak mógłby wyglądac Lambo LM003 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Wto, 22.04.2008, 8:21 |
|
|