|
|
Obecny czas: Pon, 01.06.2026, 14:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Suzuki Kizashi 1 / 2 / 3 Concepts
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Suzuki Kizashi\Kizashi 2 Concept
Alfisti4ever napisał(a): No trojka bardzo ladna  Pokazuja po kolei wersje, tak jakby taka historie od konceptu do seryjniaka  a ja mam nadzieje, ĹĽe wszystkie 3 Kizashi wejdÄ… do produkcji, sÄ… niesamowite Dobrze, ĹĽe Suzuki siÄ™ rozwija, zaskoczyli mnie tym.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 07.03.2008, 16:01 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
 Re: Suzuki Kizashi\Kizashi 2 Concept
marcello napisał(a): Cytuj: WidziaĹ‚ ktoĹ› kiedyĹ› luksusowe Suzuki?? No wĹ‚aĹ›nie...  Ale to nie ma być luksusowe auto tylko klasy Ĺ›redniej  no i gdyby wszyscy wychodzili z takiego zaĹ‚oĹĽenia i nie prĂłbowaliby czegoĹ› nowego to Ĺ›wiat zostaĹ‚ by w neolicie  Aha... Ĺşle przeczytaĹ‚em coĹ› o ich planach i powiÄ…zaĹ‚em z tym modelem  JeĹ›li tak, to dla mnie jest strasznie nudny, ale jeĹ›li bÄ™dzie przeznaczony na rynek amerykaĹ„ski, to mi nie przeszkadza. Oni majÄ… tam duĹĽo takich bezpĹ‚ciowych sedanĂłw klasy D i kolejny nam nie zaszkodzi, ale w Polsce raczej go nie zobaczymy
|
| Pią, 07.03.2008, 16:09 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
 Re:
Auto w sumie mi sie nie podoba, jest tylko jedna rzeczy ktĂłra mi sie naprawde podoba, no moĹĽe dwie. Pierwsza sprawÄ… jest przĂłd oraz jego swiata, a drugÄ… bardzo fajnie skonstruowana karoseria ktĂłra przypomina kroplÄ™ w morzu
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Pią, 07.03.2008, 21:16 |
|
 |
|
MocneFull
|
 Re: Suzuki Kizashi 1-2-3 Concept
Suzuki Kizashi 3 Concept debiutuje na salonie w Nowym Yorku, aktualny model pojawi sie w sprzedaĹĽy w 2010 roku.  (c) jalopnik
|
| Czw, 20.03.2008, 20:50 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 20.03.2008, 22:28 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
auto jest piękne!!!!!!!! najlepsze Suzuki w historii nadciąga 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Czw, 20.03.2008, 22:36 |
|
 |
|
Szarak
|
TAA! Naprawdę świetne! 
|
| Pią, 21.03.2008, 0:17 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Skoro tak sukcesywnie pokazujÄ… concepty, to mam nadziejÄ™, ĹĽe juĹĽ w ParyĹĽu zobaczymy seriÄ™ 
_________________ >>>
|
| Pią, 21.03.2008, 1:31 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 21.03.2008, 15:16 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Genialny, bez kompleksów można go stawiać obok Merca CLS czy Jaga XF, jedynie przód do poprawki, reszta wspaniała, piekna, genialna, najfajniejsze Suzuki jakie kiedykolwiek powstało, oby seria wyglądał podobnie.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 21.03.2008, 16:03 |
|
 |
|
MocneFull
|
|
| Pon, 24.03.2008, 16:08 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
marcello napisał(a): auto jest piÄ™kne!!!!!!!! najlepsze Suzuki w historii nadciÄ…ga  Podzielam to zdanie  Wyglada swietnie  Tyl troche mi TT zalecial 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 24.03.2008, 18:02 |
|
|