Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 1:03

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 78  Następna
Telefony komórkowe 
Autor Wiadomość

Post Re: Telefony komĂłrkowe
Wie ktoĹ› kiedy w sprzedaĹĽy pojawi siÄ™ SE W380i? :P

Nie, 03.02.2008, 22:14
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jaworzno
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
mam takie pytanko. Tego se k850i mam z angli z angielską ładowarką na 110. I czy gdybym kupił polską ładowarke na 220 to mogłbym ją ładować telefon ??

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Wto, 05.02.2008, 19:52
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mochle
Samochód: Škoda Octavia Combi
no pewnie, a czemu nie? :lol:

Wto, 05.02.2008, 20:01
Moderator
Awatar użytkownika

Konradek napisał(a):
mam takie pytanko. Tego se k850i mam z angli z angielską ładowarką na 110. I czy gdybym kupił polską ładowarke na 220 to mogłbym ją ładować telefon ??

Nie lepiej samą przejściówkę kupić? Ze 3 zł kosztuje

Wto, 05.02.2008, 20:15
Awatar użytkownika

Przejściówka mi sie rozleciała, a potrzebowała telefon naładowac :D Jutro napewno kupie :)

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Wto, 05.02.2008, 20:56
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
Konradek napisał(a):
Przejściówka mi sie rozleciała, a potrzebowała telefon naładowac :D Jutro napewno kupie :)

...bierz normalną na 230 bez obaw. Prąd końcowy który idzie do telefonu będzie zawsze taki sam, niezależnie od tego, jaki jest prąd wyjściowy. Zresztą zobacz sobie "output power" na obu, będzie identyczne...

- mastah Jonas

Śro, 06.02.2008, 9:10
Awatar użytkownika

Nie wiecie jak w k850i można wyłączyć edge ?? Podobno jak sie go wyłączy to bateria dłużej żyje :P

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Śro, 13.02.2008, 15:06
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
Jako, że już niedługo umowa mi się kończy, tak więc zmieniam telefon. Głównym moim faworytem jest SE K810i. Na drugim miejscu - K800i. Jednak w tym drugim telefonie nie podoba mi się garb, który ma na plecach. Podobno K810i nie jest w wielu rzeczach lepszy, ale jest, według mnie, ładniejszy i poręczniejszy. Tylko kosztuje o ok. 200 zł więcej. I druga sprawa - nie ma go dostępnego w Orange, więc musiałbym kupować na Allegro. Ale K800i w Orange'u za 50 zł kosztuje prawie tyle samo, co K810i na Allegro. A może jakiś inny telefon? Myślałem też nad Nokią N-serią, ale dużo osób mówi, że Symbian jest beznadziejny, a i są o wiele droższe niż SE. Co myślicie o tych telefonach?

Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW

Pią, 15.02.2008, 16:32

Kari napisał(a):
Jednak w tym drugim telefonie nie podoba mi siÄ™ garb, ktĂłry ma na plecach.
K810i teĹĽ ma garb, tylko toszkÄ™ mniejszy.

Pią, 15.02.2008, 16:37
Moderator
Awatar użytkownika

SE K810i - beznadziejny telefon. Brzydki jak listopadowa noc, nic szczegĂłlnego tak naprawdÄ™ nie oferuje, ciut niewygodny w uĹĽytkowaniu i droĹĽszy od K800i.

Jak nie chcesz wydać za dużo, to K800i jest świetnym wyborem.

Nokie, jeśli nie będziesz używał nawigacji daruj sobie. N73 niewygodna w obsłudze nieco i przede wszystkim Symbian, który mnie osobiście doprowadza do szału.

Pią, 15.02.2008, 22:31
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Ice napisał(a):
Nokie, jeśli nie będziesz używał nawigacji daruj sobie. N73 niewygodna w obsłudze nieco i przede wszystkim Symbian, który mnie osobiście doprowadza do szału.

Ja mam zupełnie odmienne zdanie o symbianie. Mam teraz czwartą z kolei Nokię na nim (a piąty w ogóle z S) i wiem, że jeśli będę za jakiś czas kupował kolejny tel to będzie to zestaw Nokia + S ;]

Pią, 22.02.2008, 19:51

Jesli ktos jest zainteresowany przejsciowka do l760 to zapraszam na moja aukcje http://allegro.pl/item316554460_przejsc ... egro_.html

oto dokladne zdjecie przejsciowki - http://wpiaus9.yoyo.pl/zdjecie2.JPG

sam mam tego samsunga wiec kazda przejsciowke przed wyslaniem sprawdzam :)

Sob, 23.02.2008, 1:31
Moderator
Awatar użytkownika

el_payaco napisał(a):
Mam teraz czwartą z kolei Nokię na nim (a piąty w ogóle z S) i wiem, że jeśli będę za jakiś czas kupował kolejny tel to będzie to zestaw Nokia + S ;]

Ja do swojego Peceta Pentiuma III 500 też się przyzwyczaiłem, ale to nie oznacza, że szybko chodzi i tak jak powinien :>

Sob, 23.02.2008, 20:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Ice napisał(a):
el_payaco napisał(a):
Mam teraz czwartą z kolei Nokię na nim (a piąty w ogóle z S) i wiem, że jeśli będę za jakiś czas kupował kolejny tel to będzie to zestaw Nokia + S ;]

Ja do swojego Peceta Pentiuma III 500 też się przyzwyczaiłem, ale to nie oznacza, że szybko chodzi i tak jak powinien :>

Kwestia przyzwyczajenia - mi to nie przeszkadza w żadnym wypadku. A poza tym 9.2 który mam teraz chodzi naprawdę szybko, dużo szybciej niż 8.1 w N70 którą miałem poprzednio ;]

Pon, 25.02.2008, 18:23
Awatar użytkownika

Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
Zajmuję się ostatnimy czasy tworzeniem programów na telefony, niestety pomysły na midlety skończyły się bardzo szybko, i tu moje pytanie do Was - Jakich aplikacji brakuje Wam w Waszych telefonach? Jakie programy chętnie zainstalowalibyście? Co od nich oczekujecie i takie tam podobne rzeczy, jeżeli ktoś z forumowiczów wpadnie na fajny pomysł (według mnie i innych użytkowników) to postaram się zmajstrować takowy i oczywiście umieszcze wyniki na forum.

PS Zaznaczam ze nie chodzi mi o żadne gry, a programy użytkowe, edukacyjne, narzędziowe itp.

Wto, 26.02.2008, 18:40
Moderator
Awatar użytkownika

Możliwość blokowania jak na gg telefonów (miałem taki program na nokie) - wpisujesz nr i od tej pory dla tego nr jak do Ciebie dzwoni zawsze jesteś niedostępny (poza zasięgiem etc).

Przekierowania połączeń - przydała by się też taka możliwość przekierowania smsów, no ale to już raczej poza Twoim zasięgiem.

Wto, 26.02.2008, 18:44
Awatar użytkownika

Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
Ice napisał(a):
Możliwość blokowania jak na gg telefonów (miałem taki program na nokie) - wpisujesz nr i od tej pory dla tego nr jak do Ciebie dzwoni zawsze jesteś niedostępny (poza zasięgiem etc).

Aplikacja jest do zrobienia i z tego co się orientuję w kilku modelach niektórych marek jest możliwość takowego blokowania, pomyślę, poczytam i zobaczę co i jak...

Ice napisał(a):
Przekierowania połączeń - przydała by się też taka możliwość przekierowania smsów, no ale to już raczej poza Twoim zasięgiem.

A to jest ciężka sprawa... Aż takim hakierem to nie jestem :D

Wto, 26.02.2008, 18:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza [SD]
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
Post Re:
Polecam Sony Ericsson K550i ma:
- 69MB wbudowanej pamieci
- latarka
- radio
- mp3
- aparat 2mpx
i Wiele dobrych rzeczy ;)

Urodziłem się po to,aby jeździć ...

Śro, 27.02.2008, 16:07
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław
mi w moim fonie brakuje Symbiana. Jak dla mnie to jest nieoceniona rzecz w telefonie. Wgrywasz co chcesz i kiedy chcesz i tylko patrzysz czy ci się pamięć nie kończy.
Swego czasu w swoim K550i@W610i miałem Vistę wgraną a dokładniej taką aplikację po której włączeniu miałeś Vistę na komórce ale telefon chodził gorzej niż mój 5 letni komputer na którym nawet pasjans mi się zacina.

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!

Czw, 28.02.2008, 20:23
Moderator
Awatar użytkownika

No cóż, SE strasznie traci na tym, że nie ma jak na niego nawi zrobić, dlatego taki K850i przy N73 czy N95 to kaszana, bo nie oferuje nic szerszego niż zwykły K750i poza pierdołami typu aparat etc.

Czw, 28.02.2008, 23:58
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 78  Następna