Samochód: Opel Astra G Caravan
Mercedes-Benz Sprinter SP5 by Hartmann-Tuning
Niemiecka firma Hartmann przedstawiła swój nowy produkt czyli przeróbka Mercedesa Sprintera. Zmieniono przedni i tylny zderzak, nowy grill, nowe progi, nowe dwie końcówki układu wydechowego oraz 19-calowe koła o rozmiarze 255/55 R19. We wnętrzu firma również oferuje szereg różnych dodatków, które są chromowane oraz proponuje różne dekoracje konsoli centralnej.
carscoop
Pon, 28.01.2008, 17:05
Paweł14
Re: Mercedes-Benz Sprinter SP5 by Hartmann-Tuning
Wygląda dobrze, ale bez rewelacji. Felgi ma całkiem fajne. Zmienił bym tylko ten przedni zderzak i kolor (najlepiej na czarny).
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ".Frank Zappa
Jak dla mnie to nie powinno się tuningować dostawczaków . Wygląda teraz dopiero jak klocek . Z wnętrza najbardziej podoba mi sie trzeci typ . A pod maską seria ?
Pon, 28.01.2008, 17:51
Ice
Moderator
Wygląda zdecydowanie lepiej, brakuje tylko jakiejś rewolucji pod machą i byłby wypasiony gimbus
Samochód: Nadal ich za mało..
Hmm... Średnio. Niby dobrze, a z drugiej strony nie widzą mi sie te przeróbki. Jakby go tak poszerzyć fest... i na glebe
_________________ S T A N C E | W O R K S
Pon, 28.01.2008, 19:56
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
Zero rewelacji Ale fajny wĂłzek do wypadĂłw gdzieĹ› z kumplami
_________________ Alles Ist Die Sekte
Śro, 30.01.2008, 10:37
grzegorz160
Samochod niezly nawet fajny moze byc kolor zderzaki pawle
Pią, 08.02.2008, 20:28
gibki8
Nie widzę sensu w robieniu samochodu sportowego z dostawczaka. Wyglądać nie wygląda źle ale najbardziej to mi sie w nim deska i kierownica podobają
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości