|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 14:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VVitek
Samochód: 126 & PII
|
 Re: Tjunink :D
Hehe, PolĂłwka na pierwszej focie faktycznie jak Buka 
|
| Sob, 19.01.2008, 1:14 |
|
 |
|
BmwM5
|
kali ma ładny kolorek to trzeb jej oddać  a reszta - 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Sob, 19.01.2008, 1:27 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Biedne, skrzywdzone Volvo... 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Sob, 19.01.2008, 11:04 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Bonus napisał(a): Same pereĹ‚ki czy ten ostatni Polonez nie jest byĹ‚ego MASONA z forum ?? tylne zamaskowanie klamki , wysoki zawias i wiocha ? Czy to nie ta przejĹ›ciĂłwka ? EDIT : PATRZCIE LUDZIE   OD WPRAWNE OKO DETEKTYWA BONUSA  NaleĹĽy teĹĽ rozpatrzyć sprawÄ™, ile prawdy byĹ‚o w tym co mĂłwiĹ‚ mason....  ode mnie, H*j wie po co komu, panel + sklejka i mamy spojler  
_________________ locha lover
|
| Nie, 20.01.2008, 12:52 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Nie, 20.01.2008, 13:26 |
|
 |
|
Joey
|
A już chciałem spytać: "Co w nim złego prócz felg?" i wtedy zobaczyłem tył...  EDIT: Tutaj następny: http://motoallegro.pl/item298020736_124_coupe_.html 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 20.01.2008, 16:05 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Co wy z tymi Mercedesami ? Nie są w ogóle złe  Ta klapa/spojler to bardzo popularny "gadżet" 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 20.01.2008, 16:13 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Są gusta i guściki . Mnie też nie zabardzo leży ten spoiler 
|
| Nie, 20.01.2008, 16:17 |
|
 |
|
Joey
|
Kobi napisał(a): Co wy z tymi Mercedesami ? Nie sÄ… w ogĂłle zĹ‚e  Ta klapa/spojler to bardzo popularny "gadĹĽet"  WyjdĹş  
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 20.01.2008, 16:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Joey napisał(a): Kobi napisał(a): Co wy z tymi Mercedesami ? Nie sÄ… w ogĂłle zĹ‚e  Ta klapa/spojler to bardzo popularny "gadĹĽet"  WyjdĹş   UwaĹĽaj bo zaraz Ty wyjdziesz .... i nie wrĂłcisz ĹĽart oczywiśćieJakoĹ› nie przeszkadzaĹ‚a by mi taka klapa jakbym miaĹ‚ kupić takie auto... zawsze moĹĽna zmienić klapÄ™ i po sprawie 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 20.01.2008, 16:20 |
|
 |
|
Joey
|
Kobi napisał(a): JakoĹ› nie przeszkadzaĹ‚a by mi taka klapa jakbym miaĹ‚ kupić takie auto... zawsze moĹĽna zmienić klapÄ™ i po sprawie  No tak, ale jeĹşdzić z takÄ… to bym nie chciaĹ‚ 
|
| Nie, 20.01.2008, 16:21 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Ciekawy pomysl z ta klapa polaczona ze spojlerem  Widzialem kiedys cos takiego w BMW 5 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 20.01.2008, 16:58 |
|
 |
|
BmwM5
|
"spoileroklapa" to dość popularny motyw na zachodzie... teraz coś bardziej amerykańskiego będzie   
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
|
| Nie, 20.01.2008, 18:40 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
http://motoallegro.pl/item299883518_dai ... ecam_.htmlCytat z aukcji :" Jadąc takim autem napewno zwrócimy na siebie uwage ładnych pań  "
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 20.01.2008, 20:07 |
|
 |
|
pitbullPOL
|
hmm no nie wiem mi ten Merc sie podoba...  mowcie co chcecie ze klapa wiocha ale wg. tak bardzo nie rzuca sie w oczy. Lecz rozumiem autora tego postu - mogl dopatrzec sie w tym tjuningu 
|
| Nie, 20.01.2008, 20:30 |
|
 |
|
xywy
|
"ładnych pań" chyba "tanich pań" ale chyba tylko po to tjuninkował to auto... A ten Merc nie jest najgorszy klapa tylna nie jest droga 
_________________ BMW - Bayerische Motoren Werke
|
| Nie, 20.01.2008, 22:07 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Pon, 21.01.2008, 14:21 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
no nie, ktoś ma trochę namieszane w głowie.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 21.01.2008, 15:45 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
|
| Pon, 21.01.2008, 15:52 |
|
 |
|
BmwM5
|
wpiszcie w wyszukiwarce "koenig"  nazwa zdjÄ™cia "super happy pimp van"  Bonus napisał(a): http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2980729 Seicento a'la POLO . mam gdzieĹ› gazetkÄ™ z artykuĹ‚em o tym fiacie 
|
| Pon, 21.01.2008, 15:54 |
|
|