|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 14:44
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2010 Fiat Uno\B-Compact
Troszkę jako ciekawostka. Na poprzednim salonie genewskim fiat zapowiedział stworzenie nowego taniego auta. Miał by on zastąpić model Palio i bardzo możliwe że wrócono by do starej nazwy uno. Nazwa ta bardzo dobrze się kojarzy i auto o tej nazwie osiągneło spory sukces. Poniżej wizja która pewnie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. 
|
| Nie, 30.12.2007, 15:58 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
 Re: 2010 Fiat Uno
Ten model jest zawarty w temacie o "GP Brasil/ B-Compact" 
_________________ >>>
|
| Nie, 30.12.2007, 16:09 |
|
 |
|
gibki8
|
Wygląda zawaliście. Fiat jest na fali i widać to po wypuszczonych w tym roku nowych modelach
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Nie, 30.12.2007, 17:58 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Milutki taki Cytuj: Fiat jest na fali i widać to po wypuszczonych w tym roku nowych modelach dokładnie tak . A nie słyszałeś może czy ma powstać nowa wersja fiata 126 
|
| Nie, 30.12.2007, 18:31 |
|
 |
|
gibki8
|
Ja nie słyszałem 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Nie, 30.12.2007, 19:00 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Ale on będzie dostępony w Europie? Jeśli tak, to zapowiada się ciekawa alternatywa dla Dacii Sandero, czy jak jej tam 
|
| Nie, 30.12.2007, 19:04 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
eco1991 napisał(a): Ale on bÄ™dzie dostÄ™pony w Europie? JeĹ›li tak, to zapowiada siÄ™ ciekawa alternatywa dla Dacii Sandero, czy jak jej tam  Tak bÄ™dzie robiony w Europie  i bÄ™dzie to nastÄ™pca Punto a jego konkurentami bÄ™dÄ… np Yaris lub Mazda 2  MyĹ›lÄ™ teĹĽ ĹĽe naleĹĽaĹ‚oby przenieść tu wszystkie posty dotyczÄ…ce tego auta z tematu o B-compact  ktĂłry bezsensownie dzieli temat z GP na BrazyliÄ™ 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Nie, 30.12.2007, 19:21 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
marcello napisał(a): wszystkie posty dotyczÄ…ce tego auta z tematu o B-compact Taaa, tylko weĹş teraz znajdĹş ten temat 
_________________ >>>
|
| Nie, 30.12.2007, 20:11 |
|
 |
|
rafael4818
|
a mi sie ta wizja nie podoba...z przodu to wyglÄ…da jak citroen
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Nie, 30.12.2007, 21:54 |
|
 |
|
marcello
|
Osiek napisał(a): marcello napisał(a): wszystkie posty dotyczÄ…ce tego auta z tematu o B-compact Taaa, tylko weĹş teraz znajdĹş ten temat  Dla chcÄ…cego nic trudnego http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=2&t=17162&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Fiat+b+compact&start=60
Prymas Wyszyński
|
| Nie, 30.12.2007, 22:47 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
marcello napisał(a): Dla chcÄ…cego nic trudnego No to do roboty: VW_Marcin napisał(a): MaĹ‚y rozgrabiasz mamy w temacie... Oficjalny rysunek Fiata B-Compact autoweek PiasQ napisał(a): Ciekawy ... ale ten znaczek z przodu go caĹ‚kowicie psuje  Le Cobusier napisał(a): to coĹ› przypomina punto marcello napisał(a): A nie lepiej wydzielić nowy temat dla auta  tutaj byle wersje maja osobny temat a caĹ‚kowicie inne auta sÄ… w jednym .....  paranoja Alfisti4ever napisał(a): marcello napisał(a): A nie lepiej wydzielić nowy temat dla auta Rolling Eyes Tez tak uwazam  Rysunek calkiem ciekawy  marcello napisał(a): MyĹ›lÄ™ ĹĽe naleĹĽy zamknÄ…c ten temat i te ostatnie rysunki przenieść do nowego tematu VW_Marcin napisał(a): Wizja  Alfisti4ever napisał(a): Calkiem ciekawa wizja  Tylko ten przod troche nie bardzo z tym znaczkiem jakos tak dziwnie  marcello napisał(a): sory ale czy ktoĹ› w koncu na genialny w swej prostocie pomysĹ‚ aby wydzielić temat o nowym Uno  rafael4818 napisał(a): ostatnia wizja jak jakiĹ› citroen a przed ostatnia jak alfa  eco1991 napisał(a): A mi przypomina nowÄ… cytrynkÄ™ c3. Nioe jest przypadek zrobiony na bazie c3?? marcello napisał(a): genialny w swej prostocie pomysĹ‚ A ja bym powiedziaĹ‚, ĹĽe przekombinowany  ------------------ marcello napisał(a): czy ktoĹ› w koncu na genialny w swej prostocie pomysĹ‚ aby wydzielić temat o nowym Uno NieĹ›wiadomie Kuules do tego siÄ™ przyczyniĹ‚. Marcello, nawet dawaĹ‚eĹ› tÄ… wizjÄ™ juĹĽ wczeĹ›niej  (Mam nadziejÄ™, ĹĽe dobrze zrobiĹ‚em  )
_________________ >>>
|
| Pon, 31.12.2007, 2:02 |
|
 |
|
marcello
|
Cytuj: Mam nadzieję, że dobrze zrobiłem  Jasne Osiek wreszcie ktoś zrobił z tym porządek a tamten temat proszę aby jakiś mod przynajmniej zamknął 
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 31.12.2007, 9:54 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Cytuj: i będzie to następca Punto Chodzi ci o Punto 2 czy Grande Punto ?
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 31.12.2007, 13:38 |
|
 |
|
aston
|
To pomarańczowe Uno podoba mi sie bardziej niż Grande Punto :d jak bedzie choć w połowie taki to mi sie będzie podobać  ciekawe jak wymiarowo będzie.
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 31.12.2007, 14:56 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
TrochÄ™ info:
Wszystko wskazuje na to, że zupełnie nowy model Fiata będzie się nazywał Uno, zupełnie tak, jak dawne, popularne Uno, które nawet do dziś jest oferowany w Brazylii. Nazwa nie jest jeszcze potwierdzona, na razie samochód występuje pod tajemniczym symbolem B-Compact. Nowym modelem Fiat chce wypełnić lukę pomiędzy Pandą, a Grande Punto. W pewnym sensie zastąpi on miejsce Punto II generacji po faceliftingu. W 2009 roku pojawi się pierwsza wersja - prawdopodobnie trzydrzwiowy hatchback. Rok później dołączy druga wersja nadwoziowa, mówi się, że będzie to małe kombi. Atutem nowego Fiata ma być stosunkowo niska cena.
Osiek
_________________ >>>
|
| Pon, 31.12.2007, 16:07 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
Podoba mi się  Mój tata miał Fiata Uno - rocznik '96 bodajże. Po dwóch latach sprzedany, ale zostały po nim miłe wspomnienia  Jeśli sprawy techniczne będą wyglądały, tak jak wygląda z zewnątrz, szykuje się hit.
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Pon, 24.03.2008, 13:42 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
JAk już ktoś pisał, Fiat jest na fali i miał racje. Dużo aut wyszło od włochów i to ładnych aut. Słychać że wyjdze nowe Uno które naprawde z tych wizjii mi sie podoba. Długo by można wymieniać ładne aut od Fiata. Mnie osobiście nie podobają mi sie dwa autak Fiat jest to Grane Punto oraz nowy 500. Tylko mi nie piszcie ze jak może Ci sie nie podobać, ponieważ kazdy ma swoje zdanie, i je uszanujscie.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Pon, 24.03.2008, 19:04 |
|
 |
|
AddMaster
|
Kruszon, nowe Fiaty są bardzo ładne, osobiście podobają mi się Linea, Bravo i Grande Punto, ale 500 nie przypadł mi do gustu, niestety. Pozdro
|
| Wto, 25.03.2008, 2:00 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
AddMaster napisał(a): Kruszon, nowe Fiaty sÄ… bardzo Ĺ‚adne, osobiĹ›cie podobajÄ… mi siÄ™ Linea, Bravo i Grande Punto, ale 500 nie przypadĹ‚ mi do gustu, niestety. Pozdro Gdy by nie to Grande Punto w peĹ‚ni bym sie z tobÄ… zgodziĹ‚  . Za Fiata Grande Punto daĹ‚ bym mini jeepa Sedici, ktĂłry naprawde jest Ĺ‚adny. Natomiast do tych ktĂłre Ci sie nie podobajÄ… doĹ‚oĹĽyĹ‚ bym do Fiata 55 rĂłwienieĹĽ Fiata Grande Punto. Pozdro
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Wto, 25.03.2008, 12:11 |
|
 |
|
BjoernEinarRomoeren
Samochód: Citroen DS3 WRC XL
|
Ja myślę że ten samochód będzie poniżej GPunto(czyli produkowany na ten sam rynek równolegle z nim) i będzie konkurentem mniejszych aut klasy B (3,7 do 3,8m) czyli tak jak C2 w citroenie pomiędzy c1 a c3
_________________ also known as Superrally
|
| Sob, 29.03.2008, 18:26 |
|
|