|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 18:18
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Sylwester
|
MonteVerdi napisał(a): W klasie kompakt jest duzy wybor modeli,mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.Osobiscie rozgladnal bym sie raczej za czyms trojbrylowym(sedan),moze wskrzesza Maree?
WÄ…tpiÄ™ - skoro juĹĽ jest Linea wprowadzenie Bravo w wersji sedan mija siÄ™ z celem.
|
| Pon, 10.12.2007, 9:34 |
|
 |
|
blondas
|
koVaal napisał(a): a cena wcale nie jest wg. mnie wygĂłrowana, czego np. o Golfie powiedzieć siÄ™ nie da.
za tak wyposazonego golfa jak moj fiacik zaspiewali mi grubo ponad 100 tys pln
poza tym da sie kupic bravo z dieslem juz za szescdziesiat kilka tysiecy wiec nie wiem o czym dyskusja
|
| Pon, 10.12.2007, 11:48 |
|
 |
|
maniak12
|
 fiat brawo 1,4 2007
_________________ nie mam czasu na rozmowy...
|
| Pon, 10.12.2007, 15:19 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
maniak12 vel kali 2 vel dafi1997 kiedy wreszcie przestaniesz terroryzować nasze forum
Zapamiętaj sobie my z terrorystami nie negocjujemy tylko ich wycinamy 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 10.12.2007, 16:36 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
 Re: Fiat Bravo 2007
Opinie nt awaryjności Bravo prowadzimy tutaj: viewtopic.php?f=25&t=24605
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Śro, 02.01.2008, 9:49 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Ostatnio jak widzialem nowe Bravo to zauwazylem cos ciekawego  Kierujacy skrecal w prawo, i zauwazylem ze pali mu sie tylko jedno swiatlo przeciwmglowe, wiec pomyslalem ze sie przepalilo drugie, ale potem koles przejechal na lewy pas i swiecilo sie tylko lewe przeciwmglowe Czy mi sie to zdawalo, czy tam jest taki system doswietlania zakretow 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Sob, 09.02.2008, 21:15 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Alfisti4ever napisał(a): Ostatnio jak widzialem nowe Bravo to zauwazylem cos ciekawego  Kierujacy skrecal w prawo, i zauwazylem ze pali mu sie tylko jedno swiatlo przeciwmglowe, wiec pomyslalem ze sie przepalilo drugie, ale potem koles przejechal na lewy pas i swiecilo sie tylko lewe przeciwmglowe Czy mi sie to zdawalo, czy tam jest taki system doswietlania zakretow  Tak, to taki prymitywny system doĹ›wietlania zakrÄ™tĂłw  Prymitywny bo Ĺ›wiatĹ‚o doĹ›wietlajÄ…ce nie skrÄ™ca wraz ze skrÄ™tem kierownicy, a po prostu siÄ™ zapala.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 09.02.2008, 21:19 |
|
 |
|
Aemstuz
|
maniak12 napisał(a): fiat brawo Ĺ‚adny ma wyglÄ…d od Ĺ›rodka i na zewnÄ…trz wyposazenie w Ĺ›rodku ma nawet dobre szybki nie jest  aleĹĽ kwiecisty jÄ™zyk, jestem pod wraĹĽeniem
|
| Sob, 09.02.2008, 23:47 |
|
 |
|
DuroneK
Samochód: Cinquecento
|
Kobi napisał(a): Alfisti4ever napisał(a): Ostatnio jak widzialem nowe Bravo to zauwazylem cos ciekawego  Kierujacy skrecal w prawo, i zauwazylem ze pali mu sie tylko jedno swiatlo przeciwmglowe, wiec pomyslalem ze sie przepalilo drugie, ale potem koles przejechal na lewy pas i swiecilo sie tylko lewe przeciwmglowe Czy mi sie to zdawalo, czy tam jest taki system doswietlania zakretow  Tak, to taki prymitywny system doĹ›wietlania zakrÄ™tĂłw  Prymitywny bo Ĺ›wiatĹ‚o doĹ›wietlajÄ…ce nie skrÄ™ca wraz ze skrÄ™tem kierownicy, a po prostu siÄ™ zapala. Mercedes troszke lepiej to rozwiÄ…zaĹ‚. Ale + dla fiata za postÄ™p 
_________________ www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub www.dobrywarez.com - Dobry Warez!
|
| Nie, 10.02.2008, 12:36 |
|
 |
|
Czarny91
|
Bravo jest świetne stylistycznie... jeden z najładniejszych kompaktów ostatnich lat. Jeździ się również bardzo przyjemnie 
_________________ FORZA ITALIA
|
| Sob, 16.02.2008, 20:05 |
|
 |
|
blondas
|
"Tak, to taki prymitywny system doświetlania zakrętów  Prymitywny bo światło doświetlające nie skręca wraz ze skrętem kierownicy, a po prostu się zapala." swiatlo ma to do siebie ze sie zapala...przynajmniej o to Tomaszowi Edisonowi pewnie chodzilo... a jesli komus sie nie podoba "prymitywny"system doswietlana zakretow niech wsiadzie do nowego passata i porowna snop swiatla ktory daja oba systemy i ktory oswietla wiecej 
|
| Nie, 17.02.2008, 9:06 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re:
Grzyws napisał(a): Fiat Bravo w PaĹşdzierniku trafi do Australii pod nazwÄ… Ritmo.  italiaspeed.com   FIAT oferuje w Australii rĂłwnieĹĽ Punto i 5oo, a z dostawczych Ducato http://www.fiat.com.au
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 03.04.2008, 10:06 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Ta dwururka na pierwszym zdjeciu to chyba jakas "samowola budowalana" Ciekawe czemu zmienili nazwe  W napis Bravo tak ladnie byla wkomponowana cyferka 2  Chyba ze tutaj w literke M wkomponowano cyferke 3 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Czw, 03.04.2008, 10:17 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Alfisti4ever napisał(a): Ta dwururka na pierwszym zdjeciu to chyba jakas "samowola budowalana" chyba wszystkie bravo to majÄ… Alfisti4ever napisał(a): Ciekawe czemu zmienili nazwe bo juĹĽ jest w Australii Mazda Bravo 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 03.04.2008, 10:26 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 14.04.2009, 18:58 |
|
 |
|
czeski2008
|
|
| Wto, 04.11.2014, 16:14 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Pewnie to tylko na rynek Ameryki Płd.  Nie bardzo widzi mi się ten przód a tylni zderzak to wygląda jak Ibiza 
|
| Wto, 04.11.2014, 17:05 |
|
 |
|
c5tourer
Samochód: FR, IT
|
Przecież produkcja Bravo już jest niestety praktycznie wygaszana. Można go kupić tylko z 1.6 mjet i w dwóch wersjach wyposażenia... A szkoda bo to naprawdę świetny samochód, który bez żadnego liftingu przetrwał tyle czasu na rynku, a nadal wygląda jakby go wypuścili wczoraj. Można mu parę rzeczy wypomnieć, ale na pewno nie jego design. 
_________________ 1999 Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS 2015 Citroen C5 Tourer 2.0 HDI 163 PS
|
| Wto, 04.11.2014, 17:13 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Przód w takim samym stopniu popsuli jak w Linei po fl.
|
| Wto, 04.11.2014, 17:20 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
Zawsze zastanawiało mnie dlaczego w aucie tej klasy zastosowano tylko jedną lampę cofania i to w zderzaku.
|
| Wto, 04.11.2014, 21:05 |
|
|