|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 2:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
PT Cruiser od Chevroleta i nic poza tym. Pewnie jeszcze wypuszczą kilkanaście beznadziejnych odmian i wariacji na temat tego samochodu aby jak najbardziej go uatrakcyjnić. 
|
| Wto, 13.02.2007, 20:44 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Oj jak ja lubie samochody w stylu retro  Ostre wrrr... 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 13.02.2007, 21:31 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Alfisti4ever napisał(a): Oj jak ja lubie samochody w stylu retro  Ostre wrrr... 
Ten samochod nawet nie potrafi zrobic ostrego wrrr bo pod maska ma tylko 4 rozlazłe jankeskie cylindry 
|
| Wto, 13.02.2007, 21:42 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
WidziaĹ‚em takiego na Piotrkowskiej w Ĺodzi z rejestracjÄ… E0 WOOK. MuszÄ™ powiedzieć, ĹĽe spodziewaĹ‚em siÄ™, ĹĽe to spore auto, a to pokurcz niewiele wiÄ™kszy od np. Golfa. Ale oryginalny jest.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 14.02.2007, 7:41 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
nie umia tego g**** sprzedac w usa,to chca to wepchnac europie 
|
| Śro, 14.02.2007, 15:20 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Wg mnie bardzo ciekawa wersja:
te tylne światełka
roadlook.pl napisał(a): (...) Ciekawymi pojazdami, ktĂłre zaprezentowano podczas prezentacji europejskiej odmiany Chevroleta HHR byĹ‚y Suburban z roku 1949 i aktualny HHR z dwukolorowym lakierem i dwiema deskami do surfingu na dachu. SamochĂłd powstaĹ‚ jako efekt projektu oĹ›rodka GM Technology Center, w ktĂłrym udziaĹ‚ wzięło 60 mĹ‚odych AmerykanĂłw w wieku od 14 do 20 lat. MĹ‚odzi styliĹ›ci nie bali siÄ™ przeprowadzić radykalnych zmian w wyglÄ…dzie auta i zaaplikowali boczne rury wydechowe, zmodyfikowanÄ… atrapÄ™ chĹ‚odnicy, tylny spojler, koĹ‚a i opony, dwukolorowy lakier, uchwyt dachowy dla desek surfingowych czy indywidualnÄ… tapicerkÄ™. Zmiany nie ograniczyĹ‚y siÄ™ do wyglÄ…du, ale modyfikacjom poddano takĹĽe silnik, ktĂłry otrzymaĹ‚ sprężarkÄ™ mechanicznÄ… zwiÄ™kszajÄ…cÄ… moc o 44 kW (60 KM). SamochĂłd po prezentacji dziennikarskiej trafi do muzeum GM w Detroit.
Uwielbiam klimaty Ameryki lat 50-tych i 60-tych, więc jestem pod sporym wrażeniem.
Dobry przykład na to, jak można zrobić coś bardziej retro niż retro 
_________________ >>>
|
| Śro, 03.10.2007, 17:43 |
|
 |
|
x666
Samochód: Avensis D-4D/AveoLPG
|
Ostatnio pisano, że może będzie sprzedawany w europejskiej sieci Chevroleta, a więc i w Polsce. Cena podobno kosmiczna (prawie 100 tys.).
Ktoś na forum pisał, że siedział w takim i wnętrze jak w Aveo (radio na pewno te same).
|
| Śro, 03.10.2007, 18:25 |
|
 |
|
Homer
|
PT cruiser tez nie jest tani, a hhr ma byc jego konkurentem wiec bardziej byl bym zaskoczony gdy by mial kosztowac jakies 50 tys. zl.
|
| Śro, 03.10.2007, 20:56 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Roomcajs napisał(a): PT cruiser tez nie jest tani, Bo ja wiem czy nie tani  66 600 PLN (mojeauto.pl) za wersje podstawowa to chyba nie tak duzo  A HHR wydaje sie byc wiekszy niz PT Robak napisał(a): Ten samochod nawet nie potrafi zrobic ostrego wrrr bo pod maska ma tylko 4 rozlazĹ‚e jankeskie cylindry Laughing
Jak to pisales to jeszcze nie bylo wersji HHR SS ktora ta moc posiada 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Śro, 03.10.2007, 22:01 |
|
 |
|
Homer
|
66 tys. ? bylem przekonany, ze cos okolo 80 
|
| Śro, 03.10.2007, 22:40 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 23.11.2007, 10:47 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Fajne, stylowe auto a do tego duze i tanie 
|
| Pią, 23.11.2007, 11:18 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Alfisti4ever, widziałem toto na własne oczy i nie jest wiele większy od aktualnego Golfa, co do ceny, wszystkie auta z US są teraz tanie...
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 23.11.2007, 13:53 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Wymiary 447,5/175,5/160,5 cm  Wydaje sie byc wieksze niz Golf ale to moze przez to ze wyzszy jest
RR ltd Co. napisał(a): co do ceny
Cena Czyni Cuda 
|
| Pią, 23.11.2007, 14:15 |
|
|