|
|
Obecny czas: Pon, 08.06.2026, 16:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2009 Opel Astra IV/Buick HRV
| Autor |
Wiadomość |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
coĹ› podobna do hyundaia i30 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 17.09.2007, 16:36 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
Wyglada na to ze to raczej bedzie ewolucja niz rewolucja 
|
| Pon, 17.09.2007, 16:53 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
W sumie to nawet dobrze, bo Astra III dalej wyglÄ…da nowoczesnie
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 17.09.2007, 17:03 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
przyjdzie czas to zobaczymy jak naprawdę będzie wyglądała astra IV
|
| Pon, 17.09.2007, 17:20 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
marcello napisał(a): coĹ› podobna do hyundaia i30 
No wlasnie  A i30 stylistycznie jakos bez fajerwerkow  W tym temacie byly juz lepsze wizje Astry IV 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 18.09.2007, 7:49 |
|
 |
|
xedo
|
taka niemiecka wizja i30;] nawet fajna ciekawsza od golfa:)
|
| Wto, 18.09.2007, 13:18 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
xedo napisał(a): nawet fajna ciekawsza od golfa:)
ZnajdĹş mi coĹ› nieciekawszego z tego segmentu 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Wto, 18.09.2007, 13:57 |
|
 |
|
Aemstuz
|
PiasQ napisał(a): xedo napisał(a): nawet fajna ciekawsza od golfa:)
ZnajdĹş mi coĹ› nieciekawszego z tego segmentu 
ceed
i30
toledo
lacetti
civic
|
| Wto, 18.09.2007, 17:15 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Aemstuz napisał(a): ceed i30 toledo lacetti civic
nieciekawsze od golfa? ... no trafiłeś tylko z lacetti ... czekam dalej
poza tym Toledo to chyba nie ten segment ...
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Wto, 18.09.2007, 17:19 |
|
 |
|
marcello
|
Jak dla mnie to nawet chevy jest na swoj sposob ciekawszy od golfa i 20 tys tańszy 
Prymas Wyszyński
|
| Wto, 18.09.2007, 18:46 |
|
 |
|
xedo
|
no ten chevy to jest ciekawszy od golfa. A co do cee'da i30 a już wogóle civica sie nie zgadzam (ten ostatni to jest jeden z lepszuch kompaktów;P, tylko niech zdejmą tą atrape z przodu bo mnie troche wkurza;/) i30 jest zachowawczy lecz ciekawie wygląda, a cee'd wygląda bardzo fajnie mi sie podoba jego sylwetka i wcale ją nie uważam za nudną, pare przetłoczeń ma no i ciekawie sie to wszystko razem prezentuje. O cenach sie nie bede rozwodził bo już to było kilka razy poruszane w innych tematach wiec nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Era golfa już minęła pojawiły sie znacznie ciekawsze kompakty nie tylko stylistycznie ale także wymiary wnętrza silniki zawieszenie, materiały, spasowanie no i niższe ceny dobrym przykładem moze być Focus 2 a teraz po lifcie to jeszcze dynamicznie sie prezentuje.  A gorsza od golfa w tej klasie jest suzuki liana;p
|
| Wto, 18.09.2007, 22:28 |
|
 |
|
Aemstuz
|
PiasQ napisał(a): Aemstuz napisał(a): ceed i30 toledo lacetti civic nieciekawsze od golfa? ... no trafiĹ‚eĹ› tylko z lacetti ... czekam dalej  poza tym Toledo to chyba nie ten segment ...
c to c ;p
a le siÄ™ wycofam tolego jest ciekawsze od golfa ale gofl jest niej draĹĽniÄ…cy
ceed
i30
wyglÄ…dajÄ… jak sprzed 10 lat ;p
golf zresztą też ale przynajmniej ma ładnie silnik zakryty ;p i mniej beznadziejnie wnętrze
|
| Wto, 18.09.2007, 22:37 |
|
 |
|
marcello
|
Aemstuz napisał(a): ma Ĺ‚adnie silnik zakryty  jasne pod tym wzgledem to moze bije rywali Aemstuz napisał(a): mniej beznadziejnie wnÄ™trze
albo nie widziałeś wnetrze nowych koreańczyków albo golfa 
Prymas Wyszyński
|
| Śro, 19.09.2007, 13:52 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Aemstuz napisał(a): c to c ;p a le siÄ™ wycofam tolego jest ciekawsze od golfa ale gofl jest niej draĹĽniÄ…cy
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem (mógłbyś bardziej uważać na pisownie) ale Toledo, to nie klasa C, tylko sedan klasy D( chociaż na takiego nie wygląda  )
|
| Śro, 19.09.2007, 15:20 |
|
 |
|
Aemstuz
|
eco1991 napisał(a): Aemstuz napisał(a): c to c ;p ale siÄ™ wycofam toledo jest ciekawsze od golfa ale gofl jest niej draĹĽniÄ…cy Nie wiem, czy dobrze zrozumiaĹ‚em (mĂłgĹ‚byĹ› bardziej uwaĹĽać na pisownie) ale Toledo, to nie klasa C, tylko sedan klasy D( chociaĹĽ na takiego nie wyglÄ…da  )
Skoro jest na płycie golfa to jest to klasa compact, moim zdaniem nie można go nazwać sedanem skoro jest 5drzwiowy
|
| Śro, 19.09.2007, 18:34 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Aemstuz uważaj bo 99% użytkowników forum SŚ nie lubi Volkswagena. Dla nich wszystko co nie ma znaczka VW jest lepsze od Golfa. Co jest śmieszne zważając, że większość nie ma prawka lub dopiero co je otrzymało i nie ma doświadczenia z autami albo nigdy nie jeździło nowym Golfem bo na wstępie uznali, że nie warto. Wyszedł Tiguan- beznadzieja, wyszedł Caddy Maxilife- beznadzieja, pojawiły się pierwsze spyshoty Golfa VI- na pewno to będzie beznadziejne, pojawiły się pierwsze spyshoty konkurenta CLS spod znaku VW- znowu "jakieś to brzydkie i beznadziejne".
Takie moje ostrzeżenie do ciebie.  Chyba sobie to dam do podpisu żeby każdy na sam początek jak wejdzie na forum żeby już o tym wiedział. 
|
| Śro, 19.09.2007, 19:06 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
VW_Marcin napisał(a):  autozeitung w kolorze blue  VW_Marcin napisał(a): Przyszla Astra w wersji OPC wedĹ‚ug magazynu Autozeitung 
większe, wyraźne foto:
TrochÄ™ to niespĂłjne 
_________________ >>>
|
| Wto, 23.10.2007, 17:05 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wizja Astry IV
Oraz w jeszcze większe rozdzielczości wizja Astry OPC
Źródło: autozeitung.de
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 09.11.2007, 19:50 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
 Re: 2009 Opel Astra IV
|
| Pon, 03.03.2008, 20:59 |
|
 |
|
MonteVerdi
|
 Re: 2009 Opel Astra IV
Przod podobny bedzie do nowej Insigni,sylwetka zas przypomina mi Toyote Corolle Hatchback.Moim zdaniem spory krok w tyl wzgledem obecnej Astry,ktora moze nie jest jakas pieknoscia,ale ma swoj charakter,jest ostrzejsza.
|
| Wto, 04.03.2008, 0:01 |
|
|