|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 14:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
BMW X5 4.8 vs Porsche Cayenne S vs Range Rover Sport
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Mibay
|
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Wto, 28.08.2007, 14:51 |
|
 |
|
EloZiom
|
BMW wogule mnie nie podchodzi Range pomimo najwiękrzej mocy jest najwolniejszy bo waży tyle co stodoła. Więc głos na Cayenne. Szybki luksusowy i jakoś wygląda.
|
| Wto, 28.08.2007, 14:56 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
1. BMW - Piękna jest i osiągi praktycznie na poziomie Porsche
2. Porsche - Przegrywa z X5 ze względu na wygląd
3. Range - zdecydowanie najdroższy z najsłabszymi osiągami oi dlatego ląduje na końcu.

|
| Wto, 28.08.2007, 15:22 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Głos na Range Rover Sport. Jest masywny, duży. BMW brzydkie, za duzo elektroniki. Porsche niech się lepiej zajmie autami sportowymi,
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Wto, 28.08.2007, 15:31 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Głos na Range'a, jest świetny  Potem BMW, całkiem znośne, na końcu Porsche - co oni do cholery zrobili z tym przodem, wygląda jak rozjechana żaba 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Wto, 28.08.2007, 15:59 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
3 Porsche - brzydki był przed liftem, brzydki jest po. Co prawda ma najlepsze przyspieszenie i jest najtańszy ale i tak jest ostatni w tym porównaniu.
2 Range Rover - Nietuzinkowy wyglÄ…d i duĹĽa moc. Minus za kosmicznÄ… cene
1 BMW - Dobre osiągi i najładniejsze wnętrze. Jeszcze żeby był czarny 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 28.08.2007, 16:17 |
|
 |
|
Joey
|
IMO BMW strasznie zbrzydło po liftingu, nie podoba mi się. Range Rover jest niezły, ale coś mi w nim nie gra (nie wiem co), do tego ma najsłabsze osiągi. Głos na Cayenne - najbardziej mi odpowiada, najbardziej podoba mi się jego wnętrze i ma najlepsze osiągi.
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Wto, 28.08.2007, 16:17 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
jeszcze niedawno wybrabym Range`a a ludzie sie zmieniaja  biore BMW ktore oczarowalo mnie pare dni temu na rynku  Porsche po lifcie tez ostatnio spotakalem i mam nadzieje ze wiecej mi sie to nie przytrafi 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Wto, 28.08.2007, 16:41 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
Miałem spory dylemat pomiędzy Porsche a Range Rover'em. Stylistycznie oby dwa samochody bardzo mi sie podobają. Głos oddałem na Porsche ze względe na piękny wygląd wnętrza! Za głosem na Porsche przemawia również niższa cena, większa prędkość max i lepsze przyspieszenie 0-100km/h.
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Wto, 28.08.2007, 17:15 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
3. Range Rover. Naprawdę dobre auto ale strasznie mi spowszedniało. Poza tym jest najdroższe i ma najgorsze osiągi w porównaniu
2. Porsche. Lubię Cayenne za jego ostentacyjność oraz lekką dozę wulgarności. Ten bydlak naprawdę daje kopa
1. BMW. Miałem delikatną styczność z nowym X5 w salonie i muszę powiedzieć, że to auto to po prostu i aż kolejne perfekcyjne BMW. Siedząc w nim czujesz się jak kapitan krążownika, który panuje i góruje na drodze. Otaczają Cię najlepszej klasy materiały, miejsca w aucie tyle że echo się niesie a do przodu pcha Cię niestrudzenie 355KM. Auto, mimo swoich wymiarów, jest dość dyskretne co wielu uzna za atut. Po prostu ideał 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 28.08.2007, 18:48 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
BMW w poprzedniej generacji było lepsze. Nie miało iDrive'u.
Porsche to pomyłka stylistyczna więc odpada.
Zostaje nam RR .
Ma ładny wygląd, i najładniejsze wnętrze, a i w terenie zapewne nas nie zawiedzie.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 28.08.2007, 18:53 |
|
 |
|
Rules
|
Wybór byłby prostu gdyby nie to, ze Range Rover jest sporo droższy, ale i tak głosuje właśnie na ten samochód, podoba mi się i ma coś w sobie. Porsche wyglada beznadziejnie i nie moge sie do niego przekonać, BMW jest ładne, ale też nie zachwyca.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Ostatnio edytowany przez Rules Wto, 28.08.2007, 21:43, edytowano w sumie 2 razy
|
| Wto, 28.08.2007, 19:00 |
|
 |
|
el_Presidente
|
1. Range Rover Sport- wielki luksusowy SUV, ktory ma legende, swietne wnetrze, doskonaly wyglad. Tak w terenie jest jedyna prawdziwa terenowka wsrod tu zebranych.
2. Porsche Cayenne- osiagi, wlasciwosci jezdne i calkiem przyjemne wnetrze opakowane w dosc brzydkie opakowanie.
3. BMW X5- nienajbrzydsze, zapewne przyjemnie jezdzi, calkiem szybkie, ale w terenie to porazka.
|
| Wto, 28.08.2007, 19:51 |
|
 |
|
Mibay
|
Ja osobiście oddaje głos na Range Rovera. Za ten wygląd. Nie moge się oprzeć temu autu ! Jest na prawdę piękne. Prestiż i wykonanie mówią same za siebie. Ogromna moc potrafi wiele zdziałać z tam ogromnym nadwoziem. Cudo 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Wto, 28.08.2007, 21:00 |
|
 |
|
under
Samochód: BMW 323i E36
|
1. Range Rover - ładny, świetne wnętrze, dobre osiągi jak na tę klasę, wygląda najbardziej bojowo.
2. BMW - ładne, świetne osiągi, ale wolę Range'a.
3. Porsche - jakaś motoryzacyjna pomyłka. Osiągi ma jeszcze lepsze niż BMW, ale wygląd to totalne nieporozumienie.
|
| Wto, 28.08.2007, 21:08 |
|
 |
|
Kuba16
|
W X5 bardzo podobały mi się przednie światła. W tej wersji są takie nijakie. A Cayenne ... też niezbyt mi się podoba. Głos na Range Rovera
_________________ Poprostu motoryzacja!!
|
| Wto, 28.08.2007, 21:14 |
|
 |
|
masaczek2
|
Wszystkie trzy chciał bym mieć. Wszystkie trzy są cudowne. Wszystkie trzy koszmarnie drogie. I na wszystkie trzy mie niestać.
Jednak zdecydowany głos na range rover sport
Szkodą że niema tu audi q7 bo wtedy miał bym problem.
_________________ http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=154498
Ostatnio edytowany przez masaczek2, Śro, 29.08.2007, 10:13, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 29.08.2007, 8:58 |
|
 |
|
aston
|
Głos na RR, może nie jest najszybszy, ani najtańszy, ale mi się podoba, jest prawdziwą terenówką, no i jest bardziej ekskluzywny niż jego dwaj konkurencji.
Na drugim miejscu, BMW 
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 29.08.2007, 10:06 |
|
 |
|
Tuner
|
No jasne ze Range Rover, moze osiagi nie zadowalaja ale i tak go wybieram 
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
|
| Śro, 29.08.2007, 14:53 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
stan1906 napisał(a): GĹ‚os na Range Rover Sport. Jest masywny, duĹĽy. BMW brzydkie, za duzo elektroniki. Porsche niech siÄ™ lepiej zajmie autami sportowymi,
Bardzo ładnie powiedziane - poza tym RR chyba najlepiej z tych marek zna sie na robieniu takiego "plastiku" 
|
| Czw, 30.08.2007, 17:19 |
|
|