|
|
Obecny czas: Pon, 13.07.2026, 2:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2008 BMW X6 / X6M / X6 Active Hybrid
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 09.07.2007, 16:19 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
ładna wizja  czekam na to auto w napięciu 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 09.07.2007, 18:24 |
|
 |
|
masaji
|
|
| Pią, 13.07.2007, 21:39 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 14.07.2007, 10:21 |
|
 |
|
masaji
|
Cytuj: masaji nie słyszaleś o edycji postów Evil or Very Mad Question  masaji slyszal o edycji postow i edytuje wszyskie jesli musi, ale jesli z forum jest cos zrypane - "Error connected to database" nie mozna zobaczyc czy sie wysylalo to sorry , ale nic poradze. Cytuj: on w ogóle nic nie słyszy...
masz racje nie slysze ...twojego marudzenia
A po za tym to dziwne jest bardzo, ze jak wiadomo kto pisze 10 postow pod postem to jest wszystko OK.
|
| Sob, 14.07.2007, 16:49 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
masaji napisał(a): ze jak wiadomo kto pisze 10 postow pod postem to jest wszystko OK.
no tak,ależ oczywiście,poczekam z wrzuceniem jakiegoś zdjęcia,spyshotu lub informacji na kogś,kto napisze posta,żebym ja dopiero mógł to wrzucić....ale ty tej zasady chyba działania nie rozumiesz...
|
| Nie, 15.07.2007, 9:59 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
VW_Marcin napisał(a): no tak,aleĹĽ oczywiĹ›cie,poczekam z wrzuceniem jakiegoĹ› zdjÄ™cia,spyshotu lub informacji na kogĹ›,kto napisze posta,ĹĽebym ja dopiero mĂłgĹ‚ to wrzucić....ale ty tej zasady chyba dziaĹ‚ania nie rozumiesz...
jakbyś zajął się swoją robotą, do tego porządną, bo ostatnio nawet Ci się fotek wklejać nie chce w wielu przypadkach, tylko wrzucasz linka, to byś nie miał 2 postów pod rząd. Ale nie, musisz zjechać kogoś, kto również chce się zajmować tym co Ty...
EOT, zajmijcie się informacjami nt. modeli, a nie dogryzaniem sobie. Nie jesteście niezastąpieni i miejcie to na uwadze
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 15.07.2007, 16:59 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Seth napisał(a): jakbyĹ› zajÄ…Ĺ‚ siÄ™ swojÄ… robotÄ…, a co nie zajmuje siÄ™,co robiÄ™ coĹ› innego?? Seth napisał(a): do tego porzÄ…dnÄ…, porzÄ…dnÄ…??Co masz na myĹ›li mĂłwiÄ…c porzÄ…dnÄ…??... Seth napisał(a): bo ostatnio nawet Ci siÄ™ fotek wklejać nie chce w wielu przypadkach jeĹ›li chodzi ci o temat o Impali SS,to zapisz wszystkie zdjÄ™cia na dysk,a potem wrzucaj na jakiĹ› serwer...43 zdjecia... Seth napisał(a): to byĹ› nie miaĹ‚ 2 postĂłw pod rzÄ…d tu ciÄ™ w ogĂłle nie rozumiem Seth napisał(a): Ale nie, musisz zjechać kogoĹ›, kto rĂłwnieĹĽ chce siÄ™ zajmować tym co Ty... nikt mu nie zabrania siÄ™ zajmować tym co ja,ale teĹĽ niech robi to porzÄ…dnie,staranie,niech podaje ĹşrĂłdĹ‚o fotek,niech wkleja regulaminowe fotki,niech ich nie powtarza i niech nie kopiuje caĹ‚ego tekstu sĹ‚owo w sĹ‚owo od kogoĹ› innego.MĂłgĹ‚by by go trochÄ™ zmienić,wtedy by nie byĹ‚o problemu...Nie byĹ‚o by problemu,gdyby chociaĹĽ powiedziaĹ‚ ze to tekst tego i tego... Seth napisał(a): zajmijcie siÄ™ informacjami nt. modeli a co,ja oczywiĹ›cie siÄ™ obijam i siÄ™ nie zajmuje tĹ‚umaczeniem informacji itp.Nie wyszukuje stosownych zdjęć,informacji... Seth napisał(a): Nie jesteĹ›cie niezastÄ…pieni i miejcie to na uwadze
I tu bym polemizował...
|
| Nie, 15.07.2007, 17:06 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
VW_Marcin napisał(a): a co nie zajmuje siÄ™,co robiÄ™ coĹ› innego?? VW_Marcin napisał(a): tu ciÄ™ w ogĂłle nie rozumiem bo pokasowaĹ‚em te posty. Po prostu masaji zwrĂłciĹ‚ Ci uwagÄ™ za podwĂłjny post. Ty mu odpowiedziaĹ‚eĹ›. A dlaczego miaĹ‚eĹ› post pod postem? Bo jeden byĹ‚ merytoryczny, a ten wyĹĽej byĹ‚ czystym bezensownym pojazdem po masaji'm - dlatego napisaĹ‚em, ĹĽe jakbyĹ› siÄ™ zamiast opieprzaniem innych, zajÄ…Ĺ‚ robotÄ…, to by go nie byĹ‚o VW_Marcin napisał(a): jeĹ›li chodzi ci o temat o Impali SS,to zapisz wszystkie zdjÄ™cia na dysk,a potem wrzucaj na jakiĹ› serwer...43 zdjecia... I o interceptorze i jeszcze parÄ™ takich widziaĹ‚em, tak mi siÄ™ zdaje. Poza tym. 43 zdjÄ™cia - i co z tego. KiedyĹ› Ci siÄ™ chciaĹ‚o, a teraz wrzucasz same linki - lecisz na ilość i na jakość - np. w temacie o BMW 1er - po co maĹ‚a fotka z komĂłrki, o jakoĹ›ci zerowej, kiedy sÄ… juĹĽ komplety tapet? Bez sensu zupeĹ‚nie taki post - nic nie wnosi, dĹ‚uĹĽej siÄ™ Ĺ‚aduje, i tylko Tobie nabija licznik Cytuj: a co,ja oczywiĹ›cie siÄ™ obijam i siÄ™ nie zajmuje tĹ‚umaczeniem informacji itp.Nie wyszukuje stosownych zdjęć,informacji... SiÄ™ nie unoĹ›, bo odlecisz. ChodziĹ‚o mi, ĹĽebyĹ›cie zamiast siÄ™ obrzucać bĹ‚otem, wrĂłcili do roboty Cytuj: I tu bym polemizowaĹ‚...
Polemizować możesz, ale taka jest prawda, wylecisz Ty, przyjdą inni. Szakal, Osiek, masaji, - sporo jest osób które coś grzebią. A Ty z tego powodu, że najwięcej tego dajesz (już pomijam, czy z sensem, czy bez sensu) nie jesteś jakoś wyżej postawiony, czy uprzywilejowany
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 15.07.2007, 17:25 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Seth napisał(a): I o interceptorze i jeszcze parÄ™ takich widziaĹ‚em, tak mi siÄ™ zdaje oo...to proszÄ™,wrzuć sobie zdjÄ™cia z AutoBlog,ktĂłre Ĺ‚adujÄ… siÄ™ ch*j wie po ile,a potem wrzucaj te fotki na Fotosika i tak dalej... Seth napisał(a): SiÄ™ nie unoĹ›, bo odlecisz Serio,no nie gadaj... Seth napisał(a): Szakal, Osiek, masaji,
z tych,jedynie to tylko masaji by wrzucał,o Szakal nie a Osiek też nizbyt dużo...
Tylko ciekawe czy będą tak to starannie robili,tłumaczyli newsy,nowości,wyszukiwali nowości,spyshoty i tak dalej...Wiesz,nie chcę się tu wywyższać,ale to też dzięki mnie(nie mówię,że to tylko moja zasługa) zaistniało na międzynarodowej arenie,gdzie niektóre serwisy nadal korzystają z ss,jako portalu który jeden z najlepszych i najszybszych daje newsy zdjęcia itp(sprawa fotek Bravo...).Gdzie uważa się ów forum za bardzo dobre,a renoma wciąż rośnie...
Dobra,odsunę się od wrzucania wszelakiej maści newsów,zdjęć i spyshotów.Zobaczymy,jak naprawdę to wszystko będzie wyglądało...
|
| Nie, 15.07.2007, 17:38 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Nie drapcie siÄ™ dziewczyny 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 15.07.2007, 17:42 |
|
 |
|
masaji
|
Na forum jest taka funkcja jak "ZMIEN" uzywana do Edycji postow , aby dopisac cos nowego, zamiast pisac nast. post pod swoim.
Zauwaz, ze na calym forum Tylko ty jej nie uzywaz i stad masz i bedziesz mial problemy.
Dopoki nie zrozumiesz tego co napisal Seth i mowi ci wiele osob to beda zdarzac sie takie sytuacje.
|
| Nie, 15.07.2007, 17:46 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
masaji napisał(a): Na forum jest taka funkcja jak "ZMIEN" uzywana do Edycji postow NaprawdÄ™.... Gdybym uĹĽywaĹ‚ tej opcji,i robiĹ‚ tak jak mĂłwisz,to po prostu nikt by nie wiedziaĹ‚ ĹĽe daĹ‚em coĹ› nowego do tematu,ĹĽe coĹ› dorzuciĹ‚em.A tak,ĹĽeby wszyscy wiedzieli i widzieli,trzeba dawać to jako nowy post... P.S.Tak na marginesie powiem,ĹĽe siÄ™ nie dziwie Kullesowi czemu odszedĹ‚ z forum... masaji napisał(a): Zauwaz, ze na calym forum Tylko ty jej nie uzywaz i stad masz i bedziesz mial problemy. Dopoki nie zrozumiesz tego co napisal Seth i mowi ci wiele osob to beda zdarzac sie takie sytuacje.
no tak,jesteĹ› krĂłtko,a juĹĽ wiem ĹĽe tylko ja jeden na CAĹYM,CALUTKIM forum,oczywiĹ›cie...
Wiesz co,jak na razie,to tylko Seth to mi powiedział...
|
| Nie, 15.07.2007, 17:49 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Zauważ masaji, że gdyby Kociak edytował by jeden post i dodał tam nowe fotki po kilku godzinach/dniach/tygodniach (niepotrzebne skreślić) nikt by o tym nie wiedział bo jakby nie patrzeć nie napisał nowego postu więc nie ma czego wyświetlać
EDIT:
Widzę, że Kociak napisał to przede mną  Nie rozumiem po co ta cała "wojna" wystarczy, że wszyscy będą się stosować do regulaminu, nie będą zapominać szczególnie o rozmiarze fotek, źródle, nie pisaniu postu pod postem kilka minut później bo jeśli ktoś piszę post pod postem po kilku godzinach albo dniach to nie rozumiem dlaczego ktoś zaczyna się czepiać  Panowie relax i najlepiej jak pójdziecie korzystać z iście wakacyjnej pogody 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 15.07.2007, 17:52 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Pon, 16.07.2007, 10:45 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
autointernationaal
|
| Pon, 16.07.2007, 17:15 |
|
 |
|
k o v a l
|
|
| Pon, 16.07.2007, 17:21 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
według mnie to ładne auto bedzie 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 16.07.2007, 17:41 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Wizje pociskają  Chciałbym żeby wyglądał identycznie jak na nich 
|
| Pon, 16.07.2007, 19:48 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Nie ma mowy, za odwazny.
Choc ja bym kupil, ale jako 3 auto 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|