|
|
Obecny czas: Wto, 28.04.2026, 16:08
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Dr.West
|
zonda ma nie lepszy
mi sie podoba. ma to coś no ale faktycznie ten wydech to chyba żart przedświąteczny
_________________ " the truth will find you "
|
| Pon, 15.01.2007, 18:25 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
szakal napisał(a): Jaaaasssneee, oczy by ci wyszĹ‚y na kilometr jakbyĹ› zobaczyĹ‚ taki R8 albo Gallardo. Brzydka to moĹĽe być Panda, Gallardo czy R8 moĹĽe być najwyĹĽej niezbyt ciekawy. 
...nie mów mi co może mi się podobać, a co nie. Gallardo i R8 są dla mnie brzydkie prawie jak Maybach i nic ci do tego. W sumie jako samochód z niższej półki niż slr, może być, nawet z takim wyglądem...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pon, 15.01.2007, 19:56 |
|
 |
|
szakal
|
KHOT napisał(a): ...nie mĂłw mi co moĹĽe mi siÄ™ podobać, a co nie.
Masz rację, nic mi do tego. Ale nie musisz pisać prawie przy każdej nadążającej się okazji opinie o obu modelach bo to już przesada. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pon, 15.01.2007, 20:05 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Mercedes ma tą specyficzną cechę, że chce być obecny w każdej klasie aut. Stąd już niebawem SLR nie będzie najwyższym szczytem marzeń. Będzie coś jeszcze mocniejszego, szybszego i w efekcie jeszcze bardziej sportowego. Kto wie, może to będzie jego następca, w końcu nie opłaca się utrzymywać dwóch tak ekstrawaganckich aut. Ale nie dla Mercedesa.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 15.01.2007, 21:20 |
|
 |
|
olgierd
|
Jak już wcześniej wspominałem w innym temacie o tym aucie, McLaren nie będzie prawdopodobnie brał udziału w konstrułowaniu nowego auta. Nowym partnerem będzie najprawdopodobniej HWA AG, mała niemiecka firma zajmująca się ostatnio budowaniem CLK GTR'ów Roadster.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Pon, 11.06.2007, 21:22 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Cytuj: Szukałem tematu o tym aucie ale jakoś nie znalazłem  ma to być samochod ktory wypełni luke pomiedzy Sl-em a Slr-em Wink  
skoro nikomu nie chce sie przerzucić fotek...
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Wto, 12.06.2007, 20:15 |
|
 |
|
kulikowski
|
Ciekawy projekt ... A może by tak reaktywować tym prototypem model C111 (oczywiście wstawiając silnik Wankla) 
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
|
| Wto, 12.06.2007, 21:50 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 21.06.2007, 9:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 21.06.2007, 12:14 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Najświeższe info:
Konkurent dla R8 jest projektowany wspólnie z firmą HWA która ściśle współpracuje z AMG(współpracują w zakresie tworzenia samochodów na potrzeby niemieckiego DTM).Tak jak wspomniał Kobi,auto będzie oparte na platformie nowej generacji Mercedesa SL`a,a silnik jaki będzie napędzał to auto to V8 6,2 skonstruowana przez AMG.Moc maksymalna będzie wynosić ok.500 KM.Później do oferty ma dołączyć silnik o mocy 700 KM.Będzie on doładowany dwiema turbosprężarkami.Były dwie opcje umieszczenia silnika.Początkowo miał on być umieszczony centralnie,ale jednak zadomowi się on pod przednią maską.Auto ma być bardziej(teoretycznie) na tor niż na normalne drogi.Wyposażenie będzie "optymalne" czyli niezbyt luksusowo i niezbyt "ubogo".Auto będzie również bardzo lekkie.Zostaną zastosowane materiały,które skutecznie obniżą masę auta.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 21.06.2007, 13:01 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
To może byc naprawde niesamowity supersamochód, o ile zaszaleją 'na maksa'. Przy takim pojezdzie, to raczej Audi nie kupi nikt. Jaki to będzie miało silnik  ?
|
| Czw, 21.06.2007, 17:21 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
 oooo juzusicku...  ..
to po co im slr.....
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 21.06.2007, 21:24 |
|
 |
|
Mibay
|
Zapewne taki to one nie bedzie. Przerobią tu i tam i wyjdzie coś całkiem innego jak się wydaje. Wątpie aby mercedes posuną się tak daleko.
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Czw, 21.06.2007, 21:25 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Ciekawe co z tego auta bedzie 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Czw, 21.06.2007, 22:10 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Rafi_15 napisał(a): WÄ…tpie aby mercedes posunÄ… siÄ™ tak daleko.
Żebyśy się nie zdziwili  Mam nadzieje, że sie posunie  Będzie furacz nie z tej ziemi.
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Czw, 21.06.2007, 22:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
roadandtrack
|
| Śro, 01.08.2007, 8:50 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
No no całkiem niezła ta wizja
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 01.08.2007, 9:34 |
|
 |
|
rafael4818
|
 łoł
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Śro, 01.08.2007, 9:35 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Fiu, fiu, fiu... no ladne cacko  Widac ze to Merc z jajami 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 01.08.2007, 9:39 |
|
 |
|
aston
|
rafael4818 napisał(a): :shock: Ĺ‚oĹ‚
nic innego nie mogę powiedzieć, oczywiście pozytywne  łoł
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 01.08.2007, 10:20 |
|
|