Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 21:08

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Następna
Fiat Bravo 2007 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
zapewne dlatego, ĹĽe nie ma znaczka VW

Za ladny na VW jest i tyle :mryellow: Dobrze ze nie ma znaczka VW bo juz by mi sie mniej podobal :wink:

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Śro, 28.03.2007, 18:36
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Dobrze ze nie ma znaczka VW bo juz by mi sie mniej podobal

to bardzo dziwne ile znaczek moze zmienic w naszej ocenie samochodu... ale to jest w ogole ciekawe jak dziennikarze z danego kraju popieraja rodzima produkcje, w top gear najlepsze zawsze sa samochody angielskie, w motorwizji niemieckie. Przykre, ze w Autoswiecie rowniez zawsze za najwspanialsze auta sa uznawane niemieckie produkcje...

Zrobil mi sie offtopic a nie chcialem, no wiec bardzo mi sie podoba, zarowno na zewnatrz jak i wewnatrz, bardzo szykowny samochodzik, jedyne co mi sie nie podoba to znaczek windowsa... miejmy nadzieje, ze oprogramowanie do komputerow w tym autku pisal kto inny niz 'malymiekki'...

Śro, 28.03.2007, 20:25
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Audi A4 B8 Avant
markus napisał:
uzyskało dość przeciętną ocenę w teście - 3+

zapewne dlatego, ĹĽe nie ma znaczka VW Rolling Eyes

Grzyws pisał, że w AMuS dostał 5, tyle że nie wiem z jakim silnikiem testowali tamto Bravo.
Z drugiej strony w dwóch testach w różnych niemieckich gazetach Auris wygrał z Golfem, więc Toyota musiała zrobić cholernie dobre auto.

Czw, 29.03.2007, 8:01
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
albo odpowiednio zapłaciła za kampanięmarketingową, bo inaczej by się nie sprzedała...

Czw, 29.03.2007, 12:25
Awatar użytkownika

albo odpowiednio zapłaciła za kampanięmarketingową, bo inaczej by się nie sprzedała...

A skąd ten wniosek? Toyota zawsze robiła dobre auta. Dziwi mnie fakt zmiany nazwy modelu ale nie wydaje mi się, żeby Auris był li tylko Corollą w nowym przebraniu. Wychodzę z założenia, że inżynierowie Toyoty zrobili naprawdę świetne auto. Zresztą, czas pokaże ile Aurisów pojawi się na drogach.
Ale zostawmy offtop bo tu przecieĹĽ chodzi o FIATa. :wink:

Czw, 29.03.2007, 12:30
Awatar użytkownika

A skÄ…d ten wniosek?

stąd, że wygrała z Golfem :) w niemieckich pismach trzeba sporo zapłacić, żeby uzyskac odpowiednią ilość punktów :twisted:

Czw, 29.03.2007, 12:31
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

niemcom musieliby naprawde zaplacic olbrzymie pieniadze zeby opisali ze auris jest lepszy niz golf... w tej sytuacji wydaje mi sie, ze miedzy aurisem a VW jest taka roznica, ze wszyscy zauwazyliby ze dziennikarze niemiecki troszke nie fair popieraja niemieckie produkty nawet wtedy kiedy sa gorsze...

Ostatnio edytowany przez estachos, Czw, 29.03.2007, 12:34, edytowano w sumie 1 raz

Czw, 29.03.2007, 12:32
Awatar użytkownika

markus napisał:
A skÄ…d ten wniosek?

stąd, że wygrała z Golfem Smile w niemieckich pismach trzeba sporo zapłacić, żeby uzyskac odpowiednią ilość punktów Twisted Evil

A mnie się wydaje, że niemieccy żurnaliści są pod tym względem nieprzekupni a po zgodę na opublikowanie takich a nie innych wyników testów musieli chyba prosić samą Angelę :twisted: :twisted: :twisted:

:wink:

Czw, 29.03.2007, 12:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
tyle ĹĽe nie wiem z jakim silnikiem testowali tamto Bravo.

Z takim samym jak ten. To było chyba nawet to samo auto bo taki sam kolor...

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Czw, 29.03.2007, 13:53

pozdro

Ostatnio edytowany przez Ruski, Nie, 08.04.2007, 18:52, edytowano w sumie 1 raz

Nie, 08.04.2007, 18:28
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/243530a73ca29a75.html

Weźcie mi kur*a usnucie ten post bo aż mi bebechy przewraca jak widzę że ktoś wrzuca takie gówno na forum i do nieodpowiedniego działu...

Nie, 08.04.2007, 18:35
Awatar użytkownika

Nie, 08.04.2007, 18:36
Awatar użytkownika

Miejscowość: SG
Samochód: 323F (BJ)
Najtańsza wersja - model z silnikiem 1,4 16V o mocy 90 KM w wyposażeniu fresh kosztować będzie 49 990 zł. Najtańszy diesel - 1,9 Multijet o mocy 120 KM w wersji active - 62 990 zł.
gwarancja? Nietypowa. Otóż nowy fiat bravo objęty będzie pełną, 3-letnią gwarancją do przebiegu... miliona kilometrów.
Czy nowy fiat bravo odniesie sukces? Podobno dealerzy zebrali już 1000 zamówień złożonych "w ciemno", czyli bez wiedzy o cenie (ta została "odkryta" dopiero wczoraj o 18.). To zdaniem dyrektora handlowego Fiata Auto Poland Wojciecha Halarewicza zapowiada duże zainteresowanie tym autem.

Śro, 11.04.2007, 7:51

Czyli cenę udało mi sie przewidzieć - ciekawe co będzie na wyposażeniu wersji Fresh oprócz kierownicy i kół ;)

Ostatnio edytowany przez Sylwester, Śro, 11.04.2007, 8:13, edytowano w sumie 1 raz

Śro, 11.04.2007, 8:12

Czyli cenę udało mi sie przewidzieć - ciekawe co będzie na wyposażeniu wersji Fresh oprócz kierownicy i kół ;)

Śro, 11.04.2007, 8:12
Awatar użytkownika

cena na poziomie Focusa 1.4 80KM 3d.
Ciekawe jakie wyposażenie będzie, tak czy inaczej gorzej niż Stilo sprzedawać się na pewno nie bedzie :P

Śro, 11.04.2007, 8:16

2 x poduszka + ABS + regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach + komputer pokładowy + elektryczne szyby. Jak na minimum może być - gdybym miał zamiar kupowac pewnie dołożyłbym klimatyzację.

Śro, 11.04.2007, 13:19
Awatar użytkownika

Ciekawa gwarancja

wyłącznie chwyt marketingowy

Śro, 11.04.2007, 13:44

aston napisał(a):
Ciekawa gwarancja

wyłącznie chwyt marketingowy

Dokładnie - kto przejedzie milion kilometrów w takim czasie.
Ale dobrze, ĹĽe kombinujÄ… - niech siÄ™ marketingowcy Fiata zabiorÄ… do roboty bo za chwile spadnÄ… z 4 miejsca w rankingu sprzedazy

Śro, 11.04.2007, 13:48
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Cena jest zadowalająca. Na wypasie poza tym co napisał sylwester pewnie będzie jeszcze radyjko więc nie tak źle.
Diesel jednak jest bardzo drogi...

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Śro, 11.04.2007, 13:57
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Następna