|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 21:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2007 Kia ex_cee'd Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
james_gastovski
|
Śliczny  Najbardziej podoba mi się kształt świateł, zarówno przednich jak i tylnych. No i cudowna atrapa. Świetny koncept, boję się tylko, że wersjia seryjna będzie nieco "unormalniona".
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Sob, 24.02.2007, 14:02 |
|
 |
|
specyfik
Samochód: Focus 1.8 TDCI '08r.
|
Jak odejdą chromy, wrócą "zwykłe" refeltkory, a w miejscu tych alufelg pojawią się 15'calowe to już przestaną się tak nim wszyscy zachwycać. Ale jeśli będzie mieć te 7-lat gwarancji i atrakcyjną cenę to możę trochę zamieszać na rynku cabrio.
|
| Pon, 26.02.2007, 13:31 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Jakoś wątpię w to, aby KIA zdecydowała się wypuścić na rynek Cee'd w wersji cabrio. Takie auta żądzą się swoimi prawami i gdyby ten model wszedł i nie zrobił furory na rynku to mógłby na tym ucierpieć prestiż marki, który i tak nie jest zbyt wysoki. Mimo to auto mi się podoba, ale sądzę, że Cee'd pozostanie jedynie w wersjach zamkniętych.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 26.02.2007, 20:49 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jacobser napisał(a): Mimo to auto mi siÄ™ podoba, ale sÄ…dzÄ™, ĹĽe Cee'd pozostanie jedynie w wersjach zamkniÄ™tych
Większośc konkurencji ma takie nadwozie w swojej ofercie i pewnie Kia tez bedzie miała
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 26.02.2007, 20:50 |
|
 |
|
Emer
Samochód: 323F (BJ)
|
Jacobser napisał(a): JakoĹ› wÄ…tpiÄ™ w to, aby KIA zdecydowaĹ‚a siÄ™ wypuĹ›cić na rynek Cee'd w wersji cabrio. Takie auta ĹĽÄ…dzÄ… siÄ™ swoimi prawami i gdyby ten model wszedĹ‚ i nie zrobiĹ‚ furory na rynku to mĂłgĹ‚by na tym ucierpieć prestiĹĽ marki, ktĂłry i tak nie jest zbyt wysoki.
myślę, że prestiż marki to tylko może podnieść, a ewentualne niepowodzenie, może tylko pogorszyć wyniki finansowe
_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
|
| Wto, 27.02.2007, 9:19 |
|
 |
|
yankey
|
PrestiĹĽ to chyba nie jest motto tej marki. Ale gdyby jednak zdecydowali siÄ™ na produkcjÄ™ to przy obecnym wyglÄ…dzie zyskali by trochÄ™ zadowolonych klientĂłw
|
| Wto, 27.02.2007, 15:54 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 06.03.2007, 18:10 |
|
 |
|
yankey
|
Swiatla z tylu genialne i felgi a la lamborghini
|
| Wto, 06.03.2007, 18:13 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Coraj bardziej mi sie podoba  Szkoda ze nie czytam o tym samochodzie w dziale "seryjne"
yankey napisał(a): felgi a la lamborghini
IMO bardziej jak w Mondeo i innych Fordach 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 06.03.2007, 20:58 |
|
 |
|
xedo
|
podobno zaprojektował ją koleś który byłtwórcą Audi TT ( tej pierwszej generacji), której pierwszy szkic powstał serwetce w restauracji 
|
| Czw, 08.03.2007, 21:10 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 08.03.2007, 21:15 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
 Te zegary jakies dziwne  Ten element mi sie nie podoba akurat 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Czw, 08.03.2007, 21:33 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
wskazówki jak damskie spinki do włosów 
|
| Czw, 08.03.2007, 22:03 |
|
 |
|
james_gastovski
|
W każdym calu piękny. Zauroczył mnie ten samochodzik.
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Czw, 08.03.2007, 23:33 |
|
 |
|
Emer
Samochód: 323F (BJ)
|
wow! dla mnie zegary - pierwsza klasa! dodajÄ… charakteru
_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
|
| Pią, 09.03.2007, 8:06 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Świetnie wygląda. Żeby tylko w takiej wersji wszedł do produkcji
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 09.03.2007, 8:38 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Piekna KiA i piekna dziewoja 
|
| Pią, 09.03.2007, 19:46 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Alfisti4ever napisał(a): Kapitalny samochod  Jeden z ladniejszych Cabrioletow jakie ostatnio pokazano  Tylko zeby sie zdecydowali na jego produkcje a nie zostawili tylko concept 
To samo bym chyba napisał  świetny jest. 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Pią, 09.03.2007, 21:43 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 10.07.2007, 11:02 |
|
 |
|
aston
|
Wygląda świetnie, ale ten silnik to nieporozumienie, podobnie jak szmaciany dach, dziś już nie ma rynku na takie dachy w tej klasie
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 10.07.2007, 13:23 |
|
|