Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 19:50

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Następna
Fiat Bravo 2007 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: skarland
Samochód: Focus 1.8 TDCI '08r.
Nie jestem na tym forum od tego, no ale tak daje po oczach ĹĽe....
Drag Punkt 5 regulaminu forum ustęp piąty mówi, że:
Zabrania się umieszczania w podpisie jakiejkolwiek grafiki w postaci zdjęć, bannerów reklamowych etc.

Czw, 08.02.2007, 22:31

Miejscowość: Szczecin
Sympatyczny samochodzik ale czy zabłyśnie na naszym rynku.Ma konkurencje bardzo dużą.A ludzie na dodatek nie maja dobrze wyrobionej opini o fiatach,ale życze dobrze fiatowi.

Czw, 08.02.2007, 22:32
Awatar użytkownika

A za granica jeszcze maja 4 wersje wyposazeniowa namokroili do trzech ale ceny wtedy by poszly do ok. 90 000 pewnie :P Z nieoficjalnych info wiem tylko tyle, że w Activie maja być czarne lusterka i klamki i koła 15' , w Dynamicu lusterka i klamki w kolorze nadwozia koła 16' i w Emotionie lusterka w kolorze nadwozia, chromowane klamki i liswa wokol szyby i alufelgi 16' w opcji 17',wyposazenia kompletnie nie znam. Podobno maja byc tacy nadgorliwi i dolepic czarna, plastikowa liste na drzwiach :roll: nie widze sensu to zaburzy ogolny wizerunek modelu.

Czw, 08.02.2007, 22:37
Awatar użytkownika

Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
To i tak dobrze ze juz nie daja czarnych nielakierowanych zderzakow w wersjach podstawowych :lol:

Czw, 08.02.2007, 23:27
Awatar użytkownika

Ten cennik nie jest wiarygodny,jak dla mnie roznica miedzy cenami we wloszech i tymi jest znacznie za wielka...
Najtansza wersja w przeliczeniu kosztuje ok 60000zl a nie 46000

Pią, 09.02.2007, 16:20
Awatar użytkownika

Ten cennik nie jest wiarygodny,jak dla mnie roznica miedzy cenami we wloszech i tymi jest znacznie za wielka...
Najtansza wersja w przeliczeniu kosztuje ok 60000zl a nie 46000

W przypadku Kii cee'd różnica jest jeszcze większa

Pią, 09.02.2007, 17:13
Awatar użytkownika

Zrodlo: FAP SA

Pią, 09.02.2007, 18:29
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Nie jest Ĺşle, szkoda tylko ĹĽe w podstawowej wersji nie ma elektrycznie sterowanych lusterek

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Pią, 09.02.2007, 18:53
Awatar użytkownika

Dla mnie klasa kompakt to przedewszystkim,Focus i Astra,ale nowe -Bravo to smakowity kasek jest sliczne i na dodatek w przystepnej cenie.
-Kia Cee'd-w moim przekonaniu ten samochod przeniosl kie na zupelnie nowy poziom,ale jak napisalem wczesniej sa lepsze kompakty.

Mysl dnia:Jedyne sluszne miejsce golfa i aurisa to scrapyard(smietnisko wrakow) :lol:

Pią, 09.02.2007, 19:04
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Kia Cee'd-w moim przekonaniu ten samochod przeniosl kie na zupelnie nowy poziom,ale jak napisalem wczesniej sa lepsze kompakty.

Stary znajdzi mi lepsza oferte niz Cee'd jezleli chodzi o cene, wyposazenie i silnik. Astra a nawet Focus sa duzo drozsze

Pią, 09.02.2007, 19:31
Awatar użytkownika

Dla mnie klasa kompakt to przedewszystkim,Focus i Astra,ale nowe -Bravo to smakowity kasek jest sliczne i na dodatek w przystepnej cenie.
-Kia Cee'd-w moim przekonaniu ten samochod przeniosl kie na zupelnie nowy poziom,ale jak napisalem wczesniej sa lepsze kompakty.

Mysl dnia:Jedyne sluszne miejsce golfa i aurisa to scrapyard(smietnisko wrakow) :lol:

Lepsze to moĹĽe i sÄ…, ale nie w tej cenie, nie z tym silnikiem i nie z takim wyposaĹĽeniem standardowym za tÄ… cenÄ™.

Pią, 09.02.2007, 20:03
Awatar użytkownika

To czy Cee'd jest gorsze od Golfa, Astry , Focusa etc to sprawa sprzeczna. Już w jednym porównania Kia udowodniła że jest bardzo dobrym samochodem, remisując z Focusem a pozostawiając w tyle Astre.

Pią, 09.02.2007, 20:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
sluszne miejsce golfa i aurisa to scrapyard(smietnisko wrakow) Laughing

Racja:D Tamte auta sa nuuuuuudne jak flaki z olejem :? Bravo dla Fiata :D

Golf V cenami zaczyna sie od 63 tys. Za co?! Phiii...

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Pią, 09.02.2007, 20:52
Awatar użytkownika

4 airbagi, ABS, ASR, c.zamek el.szybyi radio za 45.900 no niezle tylko ciekawe jakie radio jest w Activie? Pewnie kasetowe bo w pozostalych wersjach pisze coĹ› CD. Duzy plus za pelne wyposazenie w emotionie za niewygorowana cene :D

Pią, 09.02.2007, 21:03
Awatar użytkownika

Nie jest Ĺşle, szkoda tylko ĹĽe w podstawowej wersji nie ma elektrycznie sterowanych lusterek

wiesz ja tam czasem pożyczam samochód siostrze i ojcu, jednak lusterek nie przestawiają mi, znaczy tylko to wsteczne a nie boczne, więc nie zależało by mi tak na ich elektryce.

WaĹĽne, ze w serii jest ASR, szkoda z kolei trochÄ™ kurtyn, ale na pewno nie bedÄ… drogie

Pią, 09.02.2007, 23:49
Awatar użytkownika

wiesz ja tam czasem pożyczam samochód siostrze i ojcu, jednak lusterek nie przestawiają mi, znaczy tylko to wsteczne a nie boczne, więc nie zależało by mi tak na ich elektryce.

WaĹĽne, ze w serii jest ASR, szkoda z kolei trochÄ™ kurtyn, ale na pewno nie bedÄ… drogie

Zgoda, ale skoro w mniejszym GP są to w Bravo też mogli by takowe zamontować. Ale masz racje takia rzecz jak ASR będzie napewno bardziej przydatna, szczególnie w zimie.

Sob, 10.02.2007, 11:31
Awatar użytkownika

Zrodlo: FAP SA

Sob, 10.02.2007, 12:01
Awatar użytkownika

To wychodzi na to, ĹĽe Bravo w wersji 1.4T Sport ze wszystkimi opcjami bedzie kosztowac ok. 100 000, nie jest Ĺşle :D

Sob, 10.02.2007, 12:06
Awatar użytkownika

Fiat Bravo 1.4 120KM za 49.900zł (porównuję go bo dla mnie ten zwykły 1.4 byłby za słaby a diesel jakoś mnie nie przekonuje osobiście)
Ja to widzę, z tak, że ja bym potrzebował w stosunku do najtańszej wersji:
kurtyn powietrznych 1800zł
Klimatyzacja: 4000zł
ESP: 2200zł
Lakier metaliczny, niestety nie ma w cenniku, ale około 1700zł pewnie

Czyli w sumie 59.600zł

Kia cee'd z podobnym wyposażeniem i silnikiem 1.6 122KM kosztuje równo 5.000 zł mniej, jednak ma tylko 6 biegową skrzynię, oraz zdecydowanie niższy moment obrotowy (ciekawe jakie ma osiągi ten silnik w Fiacie).
Teraz czekam na wyniki testów zderzeniowych i właśnie osiągi Fiacika :)

Sob, 10.02.2007, 13:01
Awatar użytkownika

Ja to bym ejszcze wzial ten pakiet style, dodaje jednak minimum elegancji, ale bym wzial wersje 1.4T 150KM za 57.900 plus alufelgi 17' i ten pakiet style, spilery dachowy i boczne i przyciemniane szyby to by wyszlo 64.200

PS: Tam pisze ze alufelgi 16' to standard w Active a w cenniku jest zaznaczone, ĹĽe to opcja :shock:

Sob, 10.02.2007, 13:24
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Następna