|
|
Obecny czas: Nie, 28.06.2026, 20:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 17 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Industrial
|
 Szambiarki
|
| Śro, 31.01.2007, 15:50 |
|
 |
|
stoszek
|
tylko się nie obraź: śmierdzące samochody, śmierdzący temat.
U mnie w okolicy czasem jeĹĽdĹĽÄ…. jak mi siÄ™ uda to porobiÄ™ fotki
|
| Śro, 31.01.2007, 16:04 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Eee, to jest gĂłwno, nie robota 
_________________ locha lover
|
| Śro, 31.01.2007, 16:17 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
|
| Śro, 31.01.2007, 17:49 |
|
 |
|
LOCK-N-LOAD
|
kurde te TATRY szambiarki to chyba do wozenia gĂłwna na bagna  szczegĂłlnie ta 8x8 
|
| Śro, 31.01.2007, 19:03 |
|
 |
|
Globetrotter
|
Ja tam wole określenie szambowóz!!
Te Meski i Many to sÄ… fury , tylko szkoda ze takÄ… robote majÄ…!!
Zeby u mnie takie były!! Jak narazie jest to jelcz!!
_________________ Miłość do Boga, aut i ciężarówek, która nigdy sie nie skończy...
www.globetrotter.fotosik.pl
|
| Śro, 31.01.2007, 19:58 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 31.01.2007, 20:07 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Ja wiem, ĹĽe to inna bajka ale
takiego to ja bym sobie odremontował, dokładnie wymył wnętrze  i piwo woził bo mi się okrutnie podoba  zresztą te "tatrzańskie" też 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 31.01.2007, 21:06 |
|
 |
|
(; Krzysiek ;)
|
motocykl jest najlepszy
a ciekawe czy ma dziure w siodelku zeby nie mosial sie zatrzymywac jak mu sie cos zachce 
_________________ MAN, SCANIA, VOLVO, DAF <--> te marki najbardziej lubie i zawsze je podziwiam
Sizzlers® rlz
|
| Śro, 31.01.2007, 21:56 |
|
 |
|
Ursus
Samochód: Renault Clio
|
No nie wiem czy ten pomysł z wożeniem piwa w tej beczce jest dobry  Ja napewno bym się nie napił jeśli znałbym poprzednie przeznaczenie pojazdu - nawet jeśli byś to dobrze wymył. Ale ogólnie taka zabytkowa ciężaróweczka to fajny sprzęcik - ale może tylko jako ciekawostka zostawić beczkę i nic już w niej nie wozić
A tak ogólnie odnośnie tematu to hmmm.... śmierdząca sprawa  Ale temat nawet ciekawy - widze dużo pojazdów z Czech. Nazwa "Hovnocucy" miażdzy 
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
|
| Czw, 01.02.2007, 13:53 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Świetny temat, świetny zestaw zdjęć.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 01.02.2007, 23:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ursus napisał(a): Ja napewno bym siÄ™ nie napiĹ‚ jeĹ›li znaĹ‚bym poprzednie przeznaczenie pojazdu - nawet jeĹ›li byĹ› to dobrze wymyĹ‚.
Pewnego poranka, gdy obudzisz się ze starym przyjacielem panem Kacem, stwierdzisz, że ta teoria nie ma sensu i chętnie byś piwa z takiego "nalewaka" skosztował 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 01.02.2007, 23:30 |
|
 |
|
Ursus
|
Ice napisał(a): Ursus napisał(a): Ja napewno bym siÄ™ nie napiĹ‚ jeĹ›li znaĹ‚bym poprzednie przeznaczenie pojazdu - nawet jeĹ›li byĹ› to dobrze wymyĹ‚. Pewnego poranka, gdy obudzisz siÄ™ ze starym przyjacielem panem Kacem, stwierdzisz, ĹĽe ta teoria nie ma sensu i chÄ™tnie byĹ› piwa z takiego "nalewaka" skosztowaĹ‚ 
Ten argument do mnie przemawia 
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
|
| Pią, 02.02.2007, 15:49 |
|
 |
|
johnus
|
hmm chciałbym zauważyć że co najmniej kilka z tych pojazdów jest do gospodarki WODNEJ a nie gównianej.. te niektóre MAN'y są do wypompowywania wody ze studzienek, TATRA trzyosiowa jest wojskowa i prawdopodobnie służy także do wody <nie ma oznaczeń do paliw płynnych, szambowozów wojskowych nie ma, mieszkam koło jednostki są tylko cysterny do paliw bądź wody> a czerwony stary wózek jakiś z silnikiem z przodu to jest pojazd strażacki - zbiornik wody do którego podłącza sie pompę i się gasi pożar a nie ciągnie szambo.. Fachowo to się nazywa pojazdy asenizacyjne. Niektóre pojazdy z tych zdjęć <MAN'y w większości właśnie> służą do oczyszczania kanalizacji burzowej a nie szamba. Moga niektóre tez słuzyć do wywozu odcieków z wysypisk, krwi zwierzęcej <sic!!> i innych..
|
| Sob, 03.02.2007, 20:50 |
|
 |
|
arkadiusz tasior
|
a PRAGA VS 35 to pojazd pożarniczy, typu GBA czyli G-Gaśniczy , B- Beczkowóz, A-autopompa.
|
| Sob, 10.02.2007, 12:39 |
|
 |
|
Ursus
|
Witam KolegÄ™ Arka serdecznie
arkadiusz tasior napisał(a): a PRAGA VS 35 to pojazd poĹĽarniczy, typu GBA czyli G-GaĹ›niczy , B- BeczkowĂłz, A-autopompa.
No właśnie mi też coś nie pasowało z tym kolorem czerwono-białym. Ale z tego co widzę bo podpisie zdjęcia to już na tej czeskiej stronie zrobili błąd 
|
| Sob, 10.02.2007, 13:52 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Ciekawi mnie gdzie taki gównowóz pozbywa się tego całego szajsu.
Najbardziej mi się podobają te stare Pragi. Jeździło się takimi we Flashpoincie.
_________________ HLVS!
|
| Nie, 11.02.2007, 19:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 17 posty(ów) ] |
|