|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 13:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
szakal
|
 Rodzinne hatchbacki
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Śro, 31.01.2007, 14:20 |
|
 |
|
Joey
|
Golfa i Focusa w ogóle nie biorę pod uwagę. Auris na pewno jest niezły, ale nie podoba mi się jego tył, poza tym nie siedziałem w środku, więc nie mogę nic powiedzieć.
Głos na Hondę - podoba mi się jej wygląd zarówno zewnętrzny jak i wewnętrzny. Siedziałem w środku - byłem zaskoczony ilością miejsca, auto jest na prawdę bardzo wygodne, materiały również rewelacyjne. Z tej 4-ki zdecydowanie wybrałym Civica 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
Ostatnio edytowany przez Joey, Śro, 31.01.2007, 14:46, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 31.01.2007, 14:35 |
|
 |
|
aston
|
Honda za najlepszy silnik dobrÄ… cenÄ™, dobre wyposaĹĽenie.
Focus jest za drogi, podbnie Golf, a Toyota wyglada beznadzijnie
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 31.01.2007, 14:41 |
|
 |
|
Freeze
Samochód: Leon I
|
jestem przywiązany do fordów  focus drugiej generacji to mój faworyt spośród wyżej wymienionych. Co prawda podczas przyspieszania nie odrywa się od ziemi i w teście nie wypadł rewelacyjnie  kiedyś dałbym sobie ręke uciąć, że kierując focusem.. aurisa bym zobaczył w tylniej szybie.. a tu auris zamigał by mi stopem  miłe zaskoczenie 
_________________ Jan Paweł II (18.V.1920r. - 2.IV.2005r.)
|
| Śro, 31.01.2007, 14:44 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Prawde powiedziawszy to nic mi siÄ™ w tym porĂłwnaniu nie podoba ale zaglosuje na Focusa ktĂłry nie odrzuca mnie w takim stopniu jak konkurenci. 
|
| Śro, 31.01.2007, 14:48 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Wybieram Honde. Futurystyczna stylistyka ale mi przypadla do gustu,poza tym ma najlepszy silnik
_________________ 0.o
|
| Śro, 31.01.2007, 14:56 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Głos na Forda. Wygląda dobrze i ma bardzo dobre zawieszenie
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 31.01.2007, 15:17 |
|
 |
|
kielek
Samochód: Astra classic
|
aj bym wybral golfa, najmniej udziwniony 
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Śro, 31.01.2007, 15:18 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Najpierw odpada Auris, dawno nie widziałem tak vanopodobnego zgliszcza, mimo dobrej ceny niczym mnie nie przekonuje, a wygląd jest niesmaczny.
Golf juĹĽ mi siÄ™ podoba, mimo, ĹĽe nudny to ciekawy. Ale 3 pozycja, bo niestety konkurencja jest lepsza.
Tutaj mam dylemat, bo Civ coraz bardziej mi się podoba, jeszcze z tym silnikiem, ale nazwanie go rodzinnym to pomówienie, natomiast focus jest krótko mówiąc najwolniejszy, za to koszt przejechania jednej mili jest najniższy  . I tak kalkulując między sportową i kosmiczną Hondą a statecznym Fordem głos powędruje chyba na Hondę, jednak, gdyby focus miał większy silnik to na niego bym oddał głos.
_________________ Primusville
|
| Śro, 31.01.2007, 15:33 |
|
 |
|
el_Presidente
|
A ja szczerze sie przyznam, że Auris mi sie nawet podoba. Napewno to ładniejsze, ciekawsze i lepsze auto od Focusa i Golfa, ale do Hondy Aurisowi bardzo daleko. I dlatego głos na Honde 
|
| Śro, 31.01.2007, 16:01 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram Honde, najbardziej mi pasuje, wyglada nowocześnie, ale też nie jest przekombinowana, drugie miejsce zajmuje Ford, moim zdaniem poprzedni model był ładnejszy, a ten nie wyglada za dobrzem ale miomo to lubue Fordy, trzecie miejsce dla VW, jest strasznie nudny, wnętrze nie wyglada najlepiej, ale na pewno nie jest brzydki, czwarte miejsce zajmuje Toyota, zupełnie mi się nie podoba.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Śro, 31.01.2007, 16:15 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
wybieram Forda za komfort i wyglad 
|
| Śro, 31.01.2007, 16:32 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Na poczÄ…tku odpadajÄ… niemcy, ani jedno ani drugie niczym nie zachwyca.
Auris ma bardzo ładne wnętrze, Civic też. Z zewnątrz to dwa światy, trudno powiedzieć, który piękniejszy
Decyduję się na Civa, jest czy, zaszpanować 
_________________ locha lover
|
| Śro, 31.01.2007, 16:46 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
pierwszi odpadają Golf i Aurius, projektanci tych wozów powinni sobie podac ręke, oba wozy są śmietelnie nudne
na 2 miejscu postawił bym Honde doceniam jej styl ale w sumie oprócz fufturystycznej stylistyki i pokaźnego bagażnika nie oferuje nic aż tak specjalnego.
1 miejsce focus, sprawdzona solidna konstrukcja, ma wszystko co oczekuje siÄ™ od auta tej klasy za takie pieniÄ…dze.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 31.01.2007, 19:39 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Audirs i Golf mogły by nie istnieć. Na maksa nudne i już.
Civic zachwyca, ale jego tył wciaż mnie nie przekonuję.
Głos na Focusa, który jest rewelacyjny i już. Choć poprzednik stylistycznie był ciekawszy 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 31.01.2007, 19:56 |
|
 |
|
slawek
|
Głos na HONDE. Bardzo ładne auto w tej klasie, świetne od strony technicznej, bajeranckie wnętrze i dobrze skalkulowana cena.
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Czw, 01.02.2007, 8:23 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Głos na Honde. Dobre osiągi, ciekawy wygląd, zwłaszcza wnętrza i dobra cena
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 01.02.2007, 8:49 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
Zdecydowany glos na Forda Focusa,jest liderem klasy kompakt,za te pieniadze przynajmniej jak dla mnie to optymalna oferta,honda civic jest bardzo ladna ale mimo wszystko wole forda,jesli chodzi o aurisa i golfa to jak dla mnie sa odrazajace,patrzec na nie nie moge...
|
| Czw, 01.02.2007, 15:30 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
4. Golf - nuda, bieda, pustka, nicość. Po prostu szkoda klawiatury, żeby o tym pisać
3. Auris - OMG, ale to jest szpetne auto. Nie wiem co się stało ze stylistami Toyoty ale to auto jest po prostu okropne  Ma "ryjek" jak buldog francuski, całe jest jakieś takieś napakowane i powyginane. Kompletnie mi się nie podoba...
2. Focus - w zasadzie to same zalety poza jednym - nudniejszy od niego jest tylko Golf (i to minimalnie)
1. Civic - za to Honda zapewniła nam sporą dawkę stylistycznej awangardy. Auto zdecydowanie odróżnia się na plus od swoich konkurentów. Od strony technicznej też raczej nie można się do niczego przyczepić ze względu ma rodowód.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 02.02.2007, 8:11 |
|
 |
|
(; Krzysiek ;)
|
dla mnie najbardziej podoba siÄ™ Honda Civic  pieknie wygladaja jej lampy 
_________________ MAN, SCANIA, VOLVO, DAF <--> te marki najbardziej lubie i zawsze je podziwiam
Sizzlers® rlz
|
| Pią, 02.02.2007, 10:08 |
|
|