|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 0:25
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ruf Rt 12 vs Saleen S7 vs LP 640 vs McLaren
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Tyomaj
|
|
| Pią, 22.12.2006, 11:41 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wybieram Salena, najbardziej mi się podoba, ma najmocniejszy silnik(niestety nie odbiło się to na osiągach).
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 22.12.2006, 11:46 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Normalnie wziąłbym Porszaka - Najlepsze osiagi, dobry wyglad i cena ale nie w tym oblesnym kolorze. Więc biore Lamborghini
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 22.12.2006, 11:49 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Wybieram saleena S7. Bezkompromisowa wsycigowka z wielkim potecjałem. Reszta przy nim to tylko zabawki. Z testu wynika ze wypada najgorzej ale wg tepe helmuty z AB nie potrafia obsługiwac tego bolidu.
|
| Pią, 22.12.2006, 11:52 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Porsche jest niefajne, Lambo ma żenujący wydech i kolor a la szmata do podłogi, a Saalen z tymi swoimi wlotami i wlocikami wygląda jak pół du*y zza krzaka  Tylko Merc 
_________________ ^^
|
| Pią, 22.12.2006, 12:11 |
|
 |
|
Wilu
|
Wszystkie auta poza SLR'em mnie miażdża totalnie  Zastanawiam się nad wyborem i prawde powiedziawszy pod uwage biorę jedynie Lambo i Saleen'a  S7 co prawda jest szybszy ale czasy przyspieszeń trochę rozczarowują  Na korzyść Murcielago przemawia wygląd  Najlepiej będzie jeśli wstrzymam się od głosu, bo co mym nie wybrał to i tak bede żałował że nie wybrałem czegoś innego 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 22.12.2006, 12:17 |
|
 |
|
Tomaszek7
|
Mercedes dla mnie zbyt malo sportowy i sie go nie boje. Najwiekszy strach mnie ogarnia, gdy zobacze Lambo i Saleena. Wybieram Włocha!
_________________ www.scuderiaferrari.pl - Najlepsza strona o Ferrari we wszechświecie!
|
| Pią, 22.12.2006, 12:25 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Na samym początku odpada Saleen i McLaren które to mi się zupełnie nie podobają. No i teraz mam problem. Hmm wybieram Lambo za lepszy wygląd tylko koniecznie w innym kolorze. 
|
| Pią, 22.12.2006, 12:38 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
To ja poproszÄ™ to Tornado Luftwaffe  A tak serio to Saleen'a. W Europie jest tym, co siÄ™ rodzynkiem zowie  MoĹĽe i ma gorsze osiÄ…gi, ale szansa na spotkanie takiego drugiego oscyluje pewnie w granicach szansy na trafienie szĂłstki w lotto 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 22.12.2006, 13:13 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Lambo wymiata. Ma kupe lat, nie ma największej mocy, ale osiągami ścina z nóg dużo mocniejszego Saleena. Ktoś kiedyś powiedział o nim: "Orgazm na 4 kołach" 
|
| Pią, 22.12.2006, 13:15 |
|
 |
|
aston
|
Ja wybrałem najładniejszego SLR, jest to seryjny samochód, a nie jakaś wersja specjalna jak Lambo, tuningowana jak Ruf, a Saleen jest fajny, ale jendka wolałbym zasiąść za kierownicą Maclarena
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pią, 22.12.2006, 13:17 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
LP640 - kunszt włoskiej stylistyki
szkoda, ĹĽe nie ma tapet 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pią, 22.12.2006, 13:50 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
A ja poproszę Ruf'a  . Mimo majtkowego koloru, wygląda po prostu bosko, świetne felgi i o dziwo najlepsze osiągi  . Jedynie mnie bolą kubły nie pokryte skórą.
Murcie jest boskie, ale imo nie dorasta do rantu felg Ruf'owi.
Saleen jest zbyt ostentacyjny, a McLaren po prostu brzydki i ... plebejski.
_________________ Primusville
|
| Pią, 22.12.2006, 13:54 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
lordzofmafia napisał(a): szansa na spotkanie takiego drugiego oscyluje pewnie w granicach szansy na trafienie szĂłstki w lotto
szansa na kupienie teĹĽ 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 22.12.2006, 15:10 |
|
 |
|
Mibay
|
Ja wybieram Salena, najładniejszy moim zdaniem, i ta prędkość  Niebo a ziema 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Pią, 22.12.2006, 15:17 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram Lamgorghini Murcielago, jest piękny, agresywny i szybki, reszta też prezentuje sie wspaniale, ale jednak Lambo jest jak dla mnie najlepsze.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 22.12.2006, 20:05 |
|
 |
|
Chicken
|
Dokładnie ten egzemplarz SLR'a fotografowałem w tym roku u nas w Polsce  .
Co do Saleena - zgadza się, to prawdziwy ''rodzynek''. Pamiętam że kiedys w Polsce był jeden Saleen, niestety wersja torowa i nie S7 TT
A co bym wybrał ? Na pewno nie SLR'a. Mercedes odpada na samym początku, wogole mi się nie podoba, jest po prostu nudny a przy takim Saleen'ie czy RUF'ie to masówka
Porsche od RUF'a - robi wrażenie, nie wiedziałem że to auto ma takie piękne osiągi
LP640 - jest fantastyczny, nawet w tym ''ĹĽenujÄ…cym'' kolorze
Saleen - piękny rare car i niestety nic więcej. Nie ma tego czegoś co mają europejskie super bryczki ... przynajmniej tak mi się wydaje
Wziąłbym chyba Murcielago bo to Lamborghini, na dodatek wspaniale brzmi ... 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Pią, 22.12.2006, 20:53 |
|
 |
|
EloZiom
|
Cytuj: A co bym wybrał ? Na pewno nie SLR'a. Mercedes odpada na samym początku, wogole mi się nie podoba, jest po prostu nudny a przy takim Saleen'ie czy RUF'ie to masówka
Nudny? To ciekawe czym jeżdzisz na codzień kozaku
|
| Pią, 22.12.2006, 23:04 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
ejj.. ale mercedes naprawdę nie poraża wyglądem.. jest poprawną sportówką, ale nawet w 911 GT3 jest więcej sportu
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 23.12.2006, 0:25 |
|
 |
|
olgierd
|
Zdecydowanie 911 RT 12 (tylko nie w tym kolorze), bo za niską cenę daje niesamowite osiągi. Saleen nie jest wart swoich pieniędzy, podobnie jak SLR. Murcielago imponuje drogą hamowania przy rozgrzanych hamulcach.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Sob, 23.12.2006, 0:45 |
|
|