|
|
Obecny czas: Czw, 13.11.2025, 23:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
C4 Picasso vs Zafira vs Altea vs Touran
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Tyomaj
|
|
| Wto, 05.12.2006, 22:06 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Ojej... nie uwzględnili mojego ukochanego S-Max'a  .
Więc na początku odpada Seat... z wiadomych względów  .
potem Touran, nudny, pod względem osiągów i spalania nie ustępuje konkurencji, ale zwyczajnie nie podoba mi się.
Następnie odpada Citroen, wolę bardziej klasyczne rozwiązania, wnętrze nie podoba mi się. Poza tym najgorsze osiągi.
Więc wybieram Opla, który i tak chowa się przed S-Maxem  .
_________________ Primusville
|
| Wto, 05.12.2006, 22:11 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Więc tak - Altea i Touran mają u mnie ekzekwo pierwsze miejsce w konkursie na największego gniota.
A poważnie to Wybór jest trudny - statezczna, dojrzała Zafira czy zadziorny, nowoczesny Citroen...
Sentyment do marki każe mi wybierać Opla, ale Citroen jest bardzo ciekawy...
_________________ locha lover
|
| Wto, 05.12.2006, 22:18 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram Opla, najbardziej mi sie podoba i ma ładne i funkcjonalne wnetrze, Seat odpada, nie podoba mi sie tył, VW jest nudny, a Citroen jakoś mi się nie podoba, zwłaszcza linia boczna i wnętrze z licznikami na środku, nie podoba mi sie coś takiego i nie moge sie do tego przekonać.
Ostatnio edytowany przez Rules, Wto, 05.12.2006, 23:16, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 05.12.2006, 22:47 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Wybieram Cytrynę głównie za jego futurystyczną (choć i tak umiarkowaną jak na tę markę) prezencję.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Wto, 05.12.2006, 23:13 |
|
 |
|
aston
|
Zastanawiam się nad Oplem i Cytryną, reszta odpada za paskudny wygląd, zagłosuję jutro jak to przemyślę
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 05.12.2006, 23:29 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
biore zabojada, a jak zabraknie to patriotycznie wybieram opla
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 05.12.2006, 23:32 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wybieram Opla zdecydowanie wygląda najlepiej z tej czwórki, ma bardzo dobry mocy silnik i ładne wnętrze. Szkoda tylko że cena jest taka wysoka.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 06.12.2006, 7:09 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Mimo, że Citroen jest francuski to głos oddaje na niego. Zafira nieco mi sie już przejadła, nie mówiąc juz o pozostałych 
_________________ ^^
|
| Śro, 06.12.2006, 9:48 |
|
 |
|
JL
|
Wybrałem Opla Zafirę, gdyż najbardziej przypadł mi on do gustu spośród testowanych pojazdów. Moim zdaniem, jest to najładniejszy minivan w swojej klasie, pozatym ma ciekawe wnętrze, oferuje sporo miejsca, jest najmocniejszy i najszybszy  .
_________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone
|
| Śro, 06.12.2006, 10:21 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Wybieram chyba jednak Zafire. Gdyby cena nie była tak wysoka to w ogóle bym sie nie wahał, Opel wyglada najbardziej dynamicznie, w najmniejszym stopniu przypomina vana
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 06.12.2006, 11:46 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
4. Seat - naprawdę wstyd byłoby jeździć takim szkaradztwem
3. Volkswagen - przyzwoita niemiecka technika w, jak zawsze nudnym, opakowaniu. Ta wersja jest brzydsza niż przedliftowa. Ten grill a'la Passat będą miały chyba wszystkie Volkswagweny
2. Opel. Coraz bardziej mi się podoba, ma naprawdę zwartą bryłę, ciekawą stylistykę, niezły silnik pod maską. Naprawdę ciekawa propozycja.
1. Citroen. Jestem niemalże zauroczony C4 Picasso, auto bardzo ładnie wygląda (ta panoramiczna szyba), ma świetny design wnętrza i jest naprawdę... przytulna w środku. Szkoda, że ta wersja ma "automat".
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Śro, 06.12.2006, 12:10 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
markus napisał(a): Seat - naprawdÄ™ wstyd byĹ‚oby jeĹşdzić takim szkaradztwem
Jak dla mnie to nie jest jakaĹ› wielka szkarada, co prawda piekna tez nie jest
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 06.12.2006, 12:14 |
|
 |
|
aston
|
Po zastanowieniu głos na cytrynę bo wygląda ciekawiej niż Opel
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 06.12.2006, 17:43 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
4 miejsce po nuklearny twór, zrodzony z Alteii model XL, szpetne i do niczego, kompletna klęska marki Seat.
3 miejsce VW to solidne auto, przestronny Van, jako środek do przemieszczania się z rodziną jest OK, jednak przy projektowaniu tego wozu chyba nie brali udział ludzie, same komputery, wygląd strasznie nudno, zero czegokolwiek.
2 Citroen, jak dla mie zbyt futurystyczny jednak, deska zbyt przeładowana i niestandardowa, wole coś bardziej klasycznego z normalnymi zegarami w normalnym miejscu.
1 Zafira van który nie musi się wstydzić zę jest Vanem, ładne, pakowne, solidne, na każdą okazję, trochę drogi ale co dziś jest tanie
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 06.12.2006, 17:46 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
4. Syf pod wzgledem stylsitycznym i pewnie technicznym rowniez czyli Citroen
3. Seat nie podoba mi sie i nigdy nie bylem do niego przekonany
2. Tutaj dylemacik ale jednak VW za juz dosc opatrzony charakter jednak nie jest zly poza tym.
1. Opel tez juz opatrzony jednak wierze w jej dobroc. Jedyna co mnie odraza to jak to ostatnio bywa w Oplu zimne wiejace chlodem wnetrze
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Śro, 06.12.2006, 18:11 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Krótko i na temat - Citroen. Za to, że jest najciekawszy z tej czwórki i już. Poza tym dla mnie jest najładniejszy 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 06.12.2006, 18:17 |
|
 |
|
Wilu
|
Seat i VW odpadają na wstępie  Zastanawiam się nad pozostałą dwójka ale jednak wezmę Cytrynkę, wyglada zdecydowanie bardziej świeżo 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 06.12.2006, 18:40 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Cichy Asasyn napisał(a): WiÄ™c na poczÄ…tku odpada Seat... z wiadomych wzglÄ™dĂłw . potem Touran, nudny, pod wzglÄ™dem osiÄ…gĂłw i spalania nie ustÄ™puje konkurencji, ale zwyczajnie nie podoba mi siÄ™. NastÄ™pnie odpada Citroen, wolÄ™ bardziej klasyczne rozwiÄ…zania, wnÄ™trze nie podoba mi siÄ™. Poza tym najgorsze osiÄ…gi. WiÄ™c wybieram Opla, ktĂłry i tak chowa siÄ™ przed S-Maxem .
I to tyle w tym temacie 
|
| Śro, 06.12.2006, 20:07 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Wypowiadałem się już na temat Citroenów a nie będę się powtarzać  Czyli on odpada jako pierwszy. Myśle nad Alteą, bo przypadła mi do gustu a do tego jest najtańsza i ma niezłe osiągi. Tak, głos na nią 
|
| Śro, 06.12.2006, 21:43 |
|
|