|
|
Obecny czas: Czw, 05.02.2026, 22:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Audi RS4 Cabrio vs. BMW M3 Cabrio
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Tyomaj
|
|
| Czw, 16.11.2006, 18:03 |
|
 |
|
aston
|
Ostatnie piękne BMW wiec jak mógłbym na nie nie zagłosować, pozatym jest tańsze i ma RWD (choć AWD w Audi daje lepszą przyczepność, szkoda,z ę kosztem radości z jazdy)
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 16.11.2006, 18:07 |
|
 |
|
Freeze
Samochód: Leon I
|
szkoda że nie widać kokpitu audi tak dobrze jak w bmw  lepsze osiągi..więcej koni.. jedyny minus za cene:/ .. głos na audi..
_________________ Jan Paweł II (18.V.1920r. - 2.IV.2005r.)
|
| Czw, 16.11.2006, 18:11 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Gdybym miał pieniądze nie zastanawiałbym się nad tymi modelami, ani jedno ani drugie mnie nie zachwyca...
nuda 
_________________ locha lover
|
| Czw, 16.11.2006, 18:13 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Audi w tej wersji jest strasznie zpaprane... Przód tak agresywny, że dzieci mozna straszyć, a tył ma nudniejszy od Golfa. To samo mu dolega co i nowemu TT. BMW za to jest takie jak trzeba, a cabrio prezentuje sie jeszcze lepiej niż coupe. Wolał bym tylko niebieski kolor.
_________________ ^^
|
| Czw, 16.11.2006, 18:17 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Wybieram M3 poniewaĹĽ nie jest tak "wulgarne" jak Audi.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 16.11.2006, 18:17 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Oba świetne ale gdybym miał którys kupic to M3 bo jest duzo tansze a niczym Audi nie ustepuje
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 16.11.2006, 18:34 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
O ile coupetta M3 to samochód na którego widok dostaję orgazmu to Cabrio raczej już mi nie podchodzi. Za to audi, poza kolorem, to piękny i idealny samochód. Quattro, potężny silnik, awangardowe fotele  . Głos na audi  .
_________________ Primusville
|
| Czw, 16.11.2006, 18:38 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
bartez napisał(a): Oba Ĺ›wietne ale gdybym miaĹ‚ ktĂłrys kupic to M3 bo jest duzo tansze a niczym Audi nie ustepuje
no nie wiem na punkty Audi nieźle dołożyło BMW 8 do 1 BMW wygrało tylko w kosztach, choć z 2 strony M5 zniszczyła S6 a 335i pokonała S4 znacznie.
Wybieram oczywiście RS4 to fantastyczne auto, nie bedę kolejny raz wypisywał jakie to ono jest wspaniałe, poza tym RS4 jest po prostu lepsze od M3 co nie dziwi jest mocniejsze i nowsze.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 16.11.2006, 18:39 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram BMW za to, ĹĽe wyglada rewelacyjnie i za to:

Ostatnio edytowany przez Rules, Czw, 16.11.2006, 18:42, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 16.11.2006, 18:40 |
|
 |
|
sl65amg
|
Bmw jest nizsze i wydaje sie szersze.odpowiedni kolor i stonowany wyglad z zewnatrz.ostatnie BMW.
audi-to samo co bmw tylko w druga strone
glos na bmw
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Czw, 16.11.2006, 18:41 |
|
 |
|
Wiesiek Grzybiaż
|
wole bmw m3 za to ze jest tanszy a przeciez audi jest szybszy od bmw tylko o 0,6 s wiec dla mnie nie ma to zbyt zasadniczej roznicy a i bmw jest tansze o ok. 20tys euro od rywala no i na koniec bmw posiada swoj niepowtarzalny styl
_________________ Porsche Carrera 911, szybko zabija owady...
|
| Czw, 16.11.2006, 19:07 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jakby ktos miał tapety tego BMW byłbym wdzieczny 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 16.11.2006, 19:16 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Mam wrażenie, że już było takie porównanie, chyba, że silniki były inne.
Cóż - oczywiście wybieram BMW. Cudowna generacja, miodny wygląd i kokpit i RWD
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 16.11.2006, 19:29 |
|
 |
|
Wilu
|
M3 E46 miażdży dosłownie wszystko co jeździ po tej ziemi  nie ważne czy Coupe czy Cabrio... tak samo genialne auto  Nawet się nie zastanawiam co mam wybrać 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 16.11.2006, 19:41 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Na dzien dzisiejszy musze stwierdzic ze m3 juz jest tak nudnym autem ze mnie w ogole przestało ruszac. M3 tu m3 tam - ble. Dajcie juz nowym model. Moze i bedzie brzydszy ale inny.
RS4 to wspaniała fura. Napakowana metabolem a4, ktora wsciekle patrzy spod oka i zzera wszytsko co sie pojawi... razem z m3. Cudowne wnetrze i wykonanie. Wyzasza cena usprawiedliwiona. Nowsza technologia, wiecej mocy, duzo lepsze osiagi, naped na obie osie i ultra nowoczesny super lekki silnik v8 pod maska. Mysle ze jest to najlepszy silnik v8 na swiecie. Za to warto wybulic tyle kasy.
|
| Czw, 16.11.2006, 19:49 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Biorę M3 - wiem że jest słabsze, wolniejsze, starsze, ale RS4 w cabrio w ogóle mnie nie kręci, a M3 tak 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 16.11.2006, 20:07 |
|
 |
|
kacper1987
|
gdyby rs4 byla niebieska i w combi to bym sie nie zastanawial nawet. Ale na dzien dzisiejszy glos na bmw.
Ogolnie to witam wszystkich bo dopiero dzis wychodze z ukrycia an tym forum  HELLO EVERYBODY
|
| Czw, 16.11.2006, 20:24 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Dla mnie wybór jest prosty. Głos na BMW, ponieważ jest to
aston napisał(a): Ostatnie piÄ™kne BMW
Pomimo mniejszej mocy ma RWD więc frajda z jazdy jest zdecydowanie większa.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 16.11.2006, 20:54 |
|
 |
|
offloldowiec
|
No dobra dajcie ta BMW i jade do domu
Zdradzam Audi ostatnio na kazdym kroku  ale RWD mnie przekonuje bardziej. Chociaz jak dla mnie to samochod z taka moca powinien miec gasienice 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Pią, 17.11.2006, 0:10 |
|
|