Obecny czas: Wto, 26.05.2026, 9:55

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Top speed and acceleration test 

dla mnie starczy:
Aston Martin Vanquish S 13%  13%  [ 10 ]
Ferrari 599 GTB Fiorano 12%  12%  [ 9 ]
Lamborghini Murciélago LP 640 17%  17%  [ 13 ]
Porsche 911 Turbo 8%  8%  [ 6 ]
Dodge Viper SRT-10 1%  1%  [ 1 ]
Ford GT 7%  7%  [ 5 ]
Corvette Z06 1%  1%  [ 1 ]
Mercedes SLR McLaren 14%  14%  [ 11 ]
Bugatti 16.4 Veyron 26%  26%  [ 20 ]
Razem głosów : 76

Top speed and acceleration test 
Autor Wiadomość
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Kosmiczne osiągi to jedno. Veyron z pewnością na ćwiartkę (i litra ) objechał by Mac'a F1, ale na torze - nie wiem... F1 ma duże powiązanie z wyścigami, natomiast Veyron jest tłustą parówką

Veyron ma gorsze czasy na torze niz auta o 300-400 KM słabsze, McLaren raczej nie miał by z nim problemow, nie zapominajmy jednak że Veyron to ultra luksusowe supercoupe a F1 to auto więcej niz sportowe wręcz wyscigowe, więc jak dla mnie są to 2 różne światy, mi osobiscie bardziej odpowiada Veyron

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Wto, 14.11.2006, 22:21
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grudziądz
veyrona nie mozna porownac w takich płaszczyznach z niczym, bo nikt na tyle jeszcze nie zwariował zeby tworyc takie potwory!

głos na ferrari, bo jakze inaczej :) choc SLR-a jak widze to slinka tez cieknie. reszta biorac pod uwage kase i konkurencje niczym mnie nie zachwyca.

Wto, 14.11.2006, 22:28
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Audi A4 B8 Avant
markus napisał:
Veyron. To auto to coś więcej niż samochód, to pojazd z innej galaktyki, z innego wymiaru. Inżynierowie VAG dokonali cudu - wskrzesili superlegendę w najlepszy z możliwych sposobów. Stworzyli samochód, który przyćmił swoim blaskiem wszystko to co jeździło po naszej planecie. Auto jest niesamowite, zjawiskowe, zapierające dech w piersiach

hehe tak go komplementujesz a mnie on zupełnie nie rusza, ma imponujacą moc i tyle

Ciebie nie rusza a mnie wręcz przeciwnie. I widzę w tym aucie dużo więcej niż tylko 1001KM.

Śro, 15.11.2006, 8:57
Awatar użytkownika

Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
Ale gruby test :shock: :mryellow: Trzeba bedzie kupic Auto Motor i Sport i w skorzana okladke oprawic :mryellow: STroche szlag mnie trafia bo nie moge sie zdecydowac :/ Jestem fanem Włoskich aut a zwlaszcza Ferrari i ale Merc SLR tak strasznie mi sie podoba ze nie wiem co zrobic. Juz nawet nie patrze na to ze to "tylko" sportowy mercedes. Jak dla mnie jest to absolutne cudo stylistyczne. Jego projektanci (designerzy) powinni dostac Nobla za jego stworzenie. No ale Ferrari nie jest brzydsze (co w tej marce nie jest nowoscia) i na dodatek jest od razu za Bugatti pod wzgledem przyspieszenia. A na torze pewnie byloby lepsze. Gdyby mnie bylo stac na takie Ferrari to napewno i nie zabrakloby mi kasy na SLRa i tez bym go sobie kupil :D Glos idzie jednak na Ferrari.

Śro, 15.11.2006, 15:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chrzanów
Samochód: Peugeot 407 SW
Mój głos poszedł na Bugatti Veyron, ale bardzo bym chcia zobaczyć w tej ankiecie Pagani Zonde F oraz Koenigsegg'a CCX, głos pewnie by poszedł na jeden z tych samochodów :wink:

Śro, 15.11.2006, 17:16
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Widze ze duzo osob by wybralo Bugatti Veyrona ale ja zaglosowalem na Astona Martina ze wzgledu na to ze jest jednym z najladniejszych samochodow na swiecie... Niezla ankieta tak wogole, ja to z mila checia wybudowalbym garaz dla tych wszystkich samochodow :twisted:

Śro, 15.11.2006, 19:21
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Odkop spowodowany tym, ĹĽe mam dla was filmik z tego testu ;)

http://videos.streetfire.net/search/mur ... fe9026.htm

Może Ci niezdecydowani po obejżeniu w końcu zagłosują :P

Sob, 13.01.2007, 19:08
Awatar użytkownika

Miejscowość: WESTSIDE
Veyron zmiażdżył konkurencję... Tylko, czy to dla niego naprawdę konkurencja?

Sob, 13.01.2007, 22:56

Miejscowość: Szczecin
TeĹĽ siÄ™ z tobÄ… zgadzam niema konkurencji w tej chwili dla Bugatti.A z czym porĂłwnac moĹĽna 1001km. :shock:

Sob, 13.01.2007, 23:04
Awatar użytkownika

Miejscowość: WESTSIDE
Są i były samochody mocniejsze od Veyrona (Pamiętam kiedys był Lotec Sirius z mocą 1200PS), ale żaden pojazd jeszcze nie potrafił tego tak zgrać z kulturą jazdy... Zazwyczaj były to hardkorowe maszyny... Teraz jest chyba S7 z mocą około 1000PS od Barabusa (ale głowy za to nie dam)

Sob, 13.01.2007, 23:21
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Teraz jest chyba S7 z mocą około 1000PS od Barabusa (ale głowy za to nie dam)

Troche Ci się pomieszało ;) Jest Saleen S7 Twin-Turbo Competition o mocy 1000 KM i Barabus TKR o mocy 1005 KM, dzieło brytyjskich inżynierów notabene podobne z przodu do Saleena ;)

Sob, 13.01.2007, 23:28
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Audi A3 1.8 `98
Wiadomo ze jeśli chodzi o V-max i przyśpieszenie Bugatti nie ma sobie równych ale wybieram Vipera - zawsze GO wybieram !!! 8) 8)

Nie, 14.01.2007, 15:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Citroen Saxo
A ja pokuszę się na Lamborghini Murcielago. Zawsze uważałem włoskie auta za najlepsze spośród sportowych, a poza tym Lambo w tym matowym lakierze wygląda niesamowicie. Drugie miejsce przyznaje Corvette, za osiągi i ciekawy design. A na trzecim miejscu mojej listy ustawiam Porsche Carrerę za niesamowity dzwięk i zegary na tablicy przyrządów.

Nie, 14.01.2007, 20:54
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3