|
|
Obecny czas: Wto, 26.05.2026, 9:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Top speed and acceleration test
|
Top speed and acceleration test
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
el_payaco napisał(a): Kosmiczne osiÄ…gi to jedno. Veyron z pewnoĹ›ciÄ… na ćwiartkÄ™ (i litra ) objechaĹ‚ by Mac'a F1, ale na torze - nie wiem... F1 ma duĹĽe powiÄ…zanie z wyĹ›cigami, natomiast Veyron jest tĹ‚ustÄ… parĂłwkÄ…
Veyron ma gorsze czasy na torze niz auta o 300-400 KM słabsze, McLaren raczej nie miał by z nim problemow, nie zapominajmy jednak że Veyron to ultra luksusowe supercoupe a F1 to auto więcej niz sportowe wręcz wyscigowe, więc jak dla mnie są to 2 różne światy, mi osobiscie bardziej odpowiada Veyron
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 14.11.2006, 22:21 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
veyrona nie mozna porownac w takich płaszczyznach z niczym, bo nikt na tyle jeszcze nie zwariował zeby tworyc takie potwory!
głos na ferrari, bo jakze inaczej  choc SLR-a jak widze to slinka tez cieknie. reszta biorac pod uwage kase i konkurencje niczym mnie nie zachwyca.
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 14.11.2006, 22:28 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
bartez napisał(a): markus napisaĹ‚: Veyron. To auto to coĹ› wiÄ™cej niĹĽ samochĂłd, to pojazd z innej galaktyki, z innego wymiaru. InĹĽynierowie VAG dokonali cudu - wskrzesili superlegendÄ™ w najlepszy z moĹĽliwych sposobĂłw. Stworzyli samochĂłd, ktĂłry przyćmiĹ‚ swoim blaskiem wszystko to co jeĹşdziĹ‚o po naszej planecie. Auto jest niesamowite, zjawiskowe, zapierajÄ…ce dech w piersiach
hehe tak go komplementujesz a mnie on zupełnie nie rusza, ma imponujacą moc i tyle
Ciebie nie rusza a mnie wręcz przeciwnie. I widzę w tym aucie dużo więcej niż tylko 1001KM.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Śro, 15.11.2006, 8:57 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Ale gruby test  Trzeba bedzie kupic Auto Motor i Sport i w skorzana okladke oprawic  STroche szlag mnie trafia bo nie moge sie zdecydowac  Jestem fanem Włoskich aut a zwlaszcza Ferrari i ale Merc SLR tak strasznie mi sie podoba ze nie wiem co zrobic. Juz nawet nie patrze na to ze to "tylko" sportowy mercedes. Jak dla mnie jest to absolutne cudo stylistyczne. Jego projektanci (designerzy) powinni dostac Nobla za jego stworzenie. No ale Ferrari nie jest brzydsze (co w tej marce nie jest nowoscia) i na dodatek jest od razu za Bugatti pod wzgledem przyspieszenia. A na torze pewnie byloby lepsze. Gdyby mnie bylo stac na takie Ferrari to napewno i nie zabrakloby mi kasy na SLRa i tez bym go sobie kupil  Glos idzie jednak na Ferrari.
|
| Śro, 15.11.2006, 15:27 |
|
 |
|
>daniel<
Samochód: Peugeot 407 SW
|
Mój głos poszedł na Bugatti Veyron, ale bardzo bym chcia zobaczyć w tej ankiecie Pagani Zonde F oraz Koenigsegg'a CCX, głos pewnie by poszedł na jeden z tych samochodów 
|
| Śro, 15.11.2006, 17:16 |
|
 |
|
Wiesiek Grzybiaż
|
Widze ze duzo osob by wybralo Bugatti Veyrona ale ja zaglosowalem na Astona Martina ze wzgledu na to ze jest jednym z najladniejszych samochodow na swiecie... Niezla ankieta tak wogole, ja to z mila checia wybudowalbym garaz dla tych wszystkich samochodow 
_________________ Porsche Carrera 911, szybko zabija owady...
|
| Śro, 15.11.2006, 19:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Odkop spowodowany tym, ĹĽe mam dla was filmik z tego testu
http://videos.streetfire.net/search/mur ... fe9026.htm
Może Ci niezdecydowani po obejżeniu w końcu zagłosują 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 13.01.2007, 19:08 |
|
 |
|
HILTI
|
Veyron zmiażdżył konkurencję... Tylko, czy to dla niego naprawdę konkurencja?
_________________ Skoda OII FL 1.4 TSI, Venga 1.4 DOHC, czerwony rower :) było... Audi A3 8L FL 1.9TDI, Corsa B 1.2i LPG
|
| Sob, 13.01.2007, 22:56 |
|
 |
|
jaroslav
|
TeĹĽ siÄ™ z tobÄ… zgadzam niema konkurencji w tej chwili dla Bugatti.A z czym porĂłwnac moĹĽna 1001km. 
_________________ nie ważne czym jezdzisz ważne jak jezdzisz
|
| Sob, 13.01.2007, 23:04 |
|
 |
|
HILTI
|
Są i były samochody mocniejsze od Veyrona (Pamiętam kiedys był Lotec Sirius z mocą 1200PS), ale żaden pojazd jeszcze nie potrafił tego tak zgrać z kulturą jazdy... Zazwyczaj były to hardkorowe maszyny... Teraz jest chyba S7 z mocą około 1000PS od Barabusa (ale głowy za to nie dam)
_________________ Skoda OII FL 1.4 TSI, Venga 1.4 DOHC, czerwony rower :) było... Audi A3 8L FL 1.9TDI, Corsa B 1.2i LPG
|
| Sob, 13.01.2007, 23:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
HILTI napisał(a): Teraz jest chyba S7 z mocÄ… okoĹ‚o 1000PS od Barabusa (ale gĹ‚owy za to nie dam)
Troche Ci się pomieszało  Jest Saleen S7 Twin-Turbo Competition o mocy 1000 KM i Barabus TKR o mocy 1005 KM, dzieło brytyjskich inżynierów notabene podobne z przodu do Saleena 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 13.01.2007, 23:28 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Wiadomo ze jeśli chodzi o V-max i przyśpieszenie Bugatti nie ma sobie równych ale wybieram Vipera - zawsze GO wybieram !!! 
|
| Nie, 14.01.2007, 15:40 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
A ja pokuszę się na Lamborghini Murcielago. Zawsze uważałem włoskie auta za najlepsze spośród sportowych, a poza tym Lambo w tym matowym lakierze wygląda niesamowicie. Drugie miejsce przyznaje Corvette, za osiągi i ciekawy design. A na trzecim miejscu mojej listy ustawiam Porsche Carrerę za niesamowity dzwięk i zegary na tablicy przyrządów.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 14.01.2007, 20:54 |
|
|