Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 7:37

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Transport w Armenii 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: ZS
Samochód: E39 & S203
zy zamieszczenie autentycznych zdjęć z Armenii z osiołkami przy drodze powoduje nerwową reakcję administratorów tego forum

Nie przejmuj się, osoby, które zwróciły Ci uwagę - zresztą uważam, że niesłusznie - na szczęście nie są administratorami czy moderatorami, ot zwykli szarzy użytkownicy, więc nie ma się co przejmować. Takie "reportaże" są jak najbardziej mile widziane, zamieszczone mogą być w oddzielnym temacie ;-)

PS. Gratuluję ciężarówki i pracy... Strasznie mi się taka robota podoba ;-)
pozdrawiam!

Nie, 12.11.2006, 14:49
Awatar użytkownika

Miejscowość: Charlotte, NC
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
Nie przejmuj się, osoby, które zwróciły Ci uwagę - zresztą uważam, że niesłusznie - na szczęście nie są administratorami czy moderatorami, ot zwykli szarzy użytkownicy,

Nie wiem, kim one są, ale usunęły moje posty. Jeżeli ktoś, kto nie jest moderatorem, może to zrobić, to nic nie rozumiem. Ale nie moja sprawa, ja tu jestem gościem.

Jak im przeszkadzam i wolÄ… mieć martwe forum z kopiowanymi zdjÄ™ciami z innych stron netu i komentarzami typu „super zdjÄ™cie. Kropka.”, to ich sprawa. Tylko, ĹĽe tego nikt takich for nie czyta. A mnie wystarczy powiedzieć, ĹĽebym tu nie pisaĹ‚, ja mam i trak dość innych zajęć.

Ja na swojej stronce, gdzie piszę o trudnych rzeczach, mało popularnych, mam po 5-7 tysięcy wejść na tydzień. Ale moje posty w moim blogu o czymś opowiadają, a nie kończą się na wklejeniu zdjęcia z innego blogu.

YOU TUBE

Nie, 12.11.2006, 15:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Nie wiem, kim one sÄ…, ale usunęły moje posty. JeĹĽeli ktoĹ›, kto nie jest moderatorem, to nic nie rozumiem. Ale nie moja sprawa, ja tu jestem goĹ›ciem. Jak im przeszkadzam i wolÄ… mieć martwe forum z kopiowanymi zdjÄ™ciami z innych stron netu i komentarzami typu „super zdjÄ™cie. Kropka.”, to ich sprawa. Tylko, ĹĽe tego nikt nie czyta. Ja na swojej stronce, gdzie piszÄ™ o trudnych rzeczach, maĹ‚o popularnych, mam po 5-7 tysiÄ™cy wejść na tydzieĹ„. Ale moje posty w moim blogu o czymĹ› opowiadajÄ…, a nie koĹ„czÄ… siÄ™ na wklejeniu zdjÄ™cia z innego blogu.

Piszesz tak jakbyś chciał powiedzieć:" Pisze do was ostatni raz, skoro nie podoba się wam mój styl pisania, usuwacie moje posty i nie lubicie gdy opisuje swoje wspomnienia to odchodzę".

Większość (jeśli nie wszyscy) userów forum jest za tym abyś został. Sam czytam z wielkim zainteresowanie to co ty piszesz i mi się naprawdę podoba. Piszesz konkretnie i na temat. Twoje zdjęcia oglądałem w fotosiku i pomyślałem, żeby było takich więcej forumowiczów jak ty, który mają odwage dzielić się swoim doświadczeniem i pokazywać życie ludzi, którzy całe życie spędzają za kółkiem. Na pewno moderatorzy nie usunęli twoich postów ze względu na ciebie i twoje wspomnienia. Myśle, że raczej aby ten temat nie zrobił się spamerski przez dzieci, którym nagle przeszkadza kolor w jakim piszesz swoje posty albo twoje wspomnienia. Ogólnie nie mają gdzie się wyżyć emocjonalnie i każda taka zaczepka pozwala im się odreagować. Może też przypadkowo gdy moderator robił porządki w temacie usunąc twój post. Niekoniecznie z twojego powodu musiał zniknąc ten post. Nie stawiaj odrazu, że to było umyśle i nieprzypadkowe. Teraz jak internet zatacza coraz szersze kręgi i więcej ludzi może się nim cieszyć zawsze się znajdzie grupka osób, które będą szukać byle jakiej zaczepki aby sobie nabić posta i odreagować ciężki dzień w szkole lub pracy. Jesteś troche zbyt wrażliwy i zbyt szybko wysuwasz wnioski. Nikt nie chcę żebyś odchodził z forum, co więcej dużo osób interesuje się twoją osobą i życiem. Także nie daj się prosić i dziel się z nami dalej jak ty możesz swoimi spostrzeżeniami, uwagami itd. Pozdrawiam

www.autogaleria.pl

Nie, 12.11.2006, 15:26
Awatar użytkownika

Miejscowość: Charlotte, NC
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
Piszesz tak jakbyś chciał powiedzieć:" Pisze do was ostatni raz, skoro nie podoba się wam mój styl pisania, usuwacie moje posty i nie lubicie gdy opisuje swoje wspomnienia to odchodzę".

Masz rację, brzmi to jak słowa urażonej primadonny. Człowiek poirytowany gada bzdury. Zadomowiłem się na tym forum i zostanę. Z przyjemnością będę się dzielił swoimi doświadczeniami. Zresztą w innych tematach nie ma żadnych kontrowersji, to ta Armenia i moje uwagi o tym, jak się uczyłem jeździć na Kamazie kogoś zdenerwowały. Myślę, że możemy zakończyć zajmowanie się moją osobą. A to, że osiołki zniknęły, to Wasza, nie moja strata. Ja je ciągle mam. :D

A co do usuwania postów, to uznaję prawo moderatorów, by to robili. Od tego są. Dobrze by jednak było, gdyby potrafili uzasadnić, dlaczego to robią. Ale może nie zaczynajmy tego wałkować od początku. Pozdrawiam.

YOU TUBE

Ostatnio edytowany przez hiob, Nie, 12.11.2006, 20:03, edytowano w sumie 1 raz

Nie, 12.11.2006, 18:19
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sobótka

Nie, 12.11.2006, 19:37
Awatar użytkownika

dobra, nie róbcie offtopa. są chyba inne działy do gadania takiego

Nie, 12.11.2006, 20:26
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3