Obecny czas: Pią, 24.04.2026, 5:17

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
John Deere 8530 
Autor Wiadomość

Miejscowość: z mamy
Pierwsze słyszę o tych blokadach. Golf piątej generacji z wypożyczlni łykał oranżadke bez problemu

Sob, 21.10.2006, 21:25

Miejscowość: Jarocin, Poznań
Pierwsze słyszę o tych blokadach. Golf piątej generacji z wypożyczlni łykał oranżadke bez problemu

hehehh ja bym sie nie odwarzyl wlac oranzady do golfa.. u mnie w wiosce tylko na czerwonej jezdza (maszyny rolnicze) a samochody glownie diesle i gaz

Sob, 21.10.2006, 21:56
Awatar użytkownika

Miejscowość: z brzucha mamy:D
Ja też bym nie wlał do golfa a jeszcze 5;/Troche to ryzykowne było wlanie takiego czegoś:)

Nie, 22.10.2006, 17:37

a z ciekawości, skoro już o oranżadzie... jak taki ciągnik zachowałby się na biodieslu własnej prodkucji (100%pochodzenia roślinnego)? ktoś z Was wie może?

a na marginesie, Witam Wszystkich i oficjalnie przechodzę z trybu podglądactwa na udzielanie się na forum, choc jako mruk z natury pewnie dużo gadał nie będę. :)

Czw, 30.11.2006, 9:39

Miejscowość: z mamy
Na oleju roślinnym bedzie jeździł nawet na takim z supermarketu. Słyszałem że taki olej jest bardzo agrestwny na uszczelki chyba że masz miedziane.

Czw, 30.11.2006, 11:04

no ale ja nie mówię o jeździe na oleju, tylko na biodieslu po normalnej estryfikacji oleju z alkoholem, tyle że we własnym zakresie. Innymi słowy to zawoalowane pytanie o różnicę między rzepakodieslem a naftodieslem.

Czw, 30.11.2006, 17:40
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2