|
|
Obecny czas: Śro, 29.04.2026, 15:22
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|
2001 Subaru Impreza Brett
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 2001 Subaru Impreza Brett
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 19.09.2006, 21:13 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Świetnie dopieszczona najładniejsza generacja Imprezy. 
|
| Wto, 19.09.2006, 21:35 |
|
 |
|
Joey
|
Dokładnie to samo chciałem napisać, ta generacja Imprezy podoba mi się najbardziej. Ta tutaj prezentuje się bardzo dobrze, czarna na zgrabnej feldze  Jest OK, chociaż wolałbym bez dokładki przedniego zderzaka i dodatkowych wlotów na masce 
|
| Wto, 19.09.2006, 22:31 |
|
 |
|
Wilu
|
Wilhelm von Kropkus napisał(a): Ĺšwietnie dopieszczona najĹ‚adniejsza generacja Imprezy. 
I tyle w tym temacie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 19.09.2006, 23:06 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Zrobiona tak jak trzeba, ale jakoś mi się nie podoba... Przedostatnia generacja z takim kolorem i felgami była by genialna.
_________________ ^^
|
| Śro, 20.09.2006, 7:02 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ostra jest  A na poważnie to wygląda naprawde dobrze, nawet z tymi felgami  zastanawiam się tylko co ma oznaczać ten znaczek na grilu 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 20.09.2006, 7:25 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
konkretna, wspaniała robota. Świetny tuning, świetna baza.
_________________ locha lover
|
| Śro, 20.09.2006, 13:54 |
|
 |
|
Wojtexxx
|
kenji napisał(a): konkretna, wspaniaĹ‚a robota. Ĺšwietny tuning, Ĺ›wietna baza. Tak nic nie jest przesadzone super 
|
| Śro, 20.09.2006, 14:25 |
|
 |
|
Rules
|
Wspaniała maszyna, bardzo ładnie to wygląda, podoba mi sie.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Śro, 20.09.2006, 15:11 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Kobi napisał(a): zastanawiam siÄ™ tylko co ma oznaczać ten znaczek na grilu
w wielu imprezach widzialem takie logo  nie wiem, czy to nie JDMowe logo subaru
a co do samochodu , to jest śliczny, najladniejsza impreza sedan. W Pl jezdzi taka dosc podobna - nawet jest do sprzedania
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1490709 - chyba nawet bardziej mi podchodzi... tyle ze ta w tym topicu ma duzo ladniejsze felgi 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 20.09.2006, 15:16 |
|
 |
|
Tyomaj
|
 Jeszcze takiej Imprezy nie widziałem  Zaskoczony i zauroczony 
|
| Śro, 20.09.2006, 16:28 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jest świetna, nie mam zastrzezeń. Po prostu cudo
Ostatnio pokazywali na TVN Turbo chyba taka własnie Impreze,tzn tej generacji tylko przerobiona na gaz 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 20.09.2006, 16:37 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
już prawie zapomniałem jak ta stara Impreza jest ładna, nowe pokrzywione nia mają przy niej szans, ta tutaj prezentuje się bardzo dobrze, świetne felgi i... swietne fotki, własciciel wiedział jak zwiększyć atrakcyność tego wozu. 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 20.09.2006, 16:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|