|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 21:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Wilu
|
 6-cylindrowe SUV'y
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 31.08.2006, 9:11 |
|
 |
|
mucha
|
Angelo Mike napisał(a): Przypominam ĹĽe oceniamy najlepszy silnik a nie samochĂłd
Z takcih danych tabelkowych, nie da się ocenić silnika, powinny być jeszcze wykresy z hamowni, wtedy można coś powiedzieć.
|
| Czw, 31.08.2006, 9:16 |
|
 |
|
Wilu
|
mucha napisał(a): Angelo Mike napisał(a): Przypominam ĹĽe oceniamy najlepszy silnik a nie samochĂłd Z takcih danych tabelkowych, nie da siÄ™ ocenić silnika, powinny być jeszcze wykresy z hamowni, wtedy moĹĽna coĹ› powiedzieć.
No powinny być ale niestety nie ma wic musimy sobie jakoś poradzić bez tych wykresów 
|
| Czw, 31.08.2006, 9:25 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Chyba jednak minimalnie Mercedes przed Lexsusem
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 31.08.2006, 9:29 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Angelo Mike napisał(a): Przypominam ĹĽe oceniamy najlepszy silnik a nie samochĂłd
Co mnie obchodza suche dane...poza tym, 95% uzytkowniko na nie nie patrzy ...
wybieram Lexa, za najladniejszÄ… liniÄ™ nadwozia....
_________________ locha lover
|
| Czw, 31.08.2006, 9:30 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Lexus - skoro ceniamy silnik. Lexus w tej stawce jest najlĹĽejszy, stad teĹĽ najszybciej bije do 100 km/h i najmniej pali.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 31.08.2006, 9:36 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Wilu jak byś udostępnił nam te auta do jazd testowych to byśmi mogli oceniac silniki itp  a tak w moim przypadku decyduja jak zwykle upodobania do marki i wygląd danego wozu.
i szczeĹĽe jedyne auto ktĂłre jakos mi siÄ™ podoba to cadillac, reszta jest conamniej nie w moim stylu. Wybiram wiec Cadillaca reszta pozycji:
2. VW Touareg
3. Lexus RX 350
4. Porsche Cayenne
5. Mercedes ML
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 31.08.2006, 9:56 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Lexus ma najlepszy silnik. Najwieksza moc i najmniejsze zuzycie paliwa. Przekłada sie to na dobre osiagi. Dodatkowo ten silnik został umieszczony w najładniejszym pudełku. 
|
| Czw, 31.08.2006, 10:02 |
|
 |
|
mucha
|
Robak napisał(a): Najwieksza moc
Największą moc i moment obortowy w tym zestwieniu ma Touareg.
Co do Lexa, to jak dla mnie ma jendÄ… wadÄ™- maksymalny moment osiÄ…ga przy obrotach dla R4 a nie V6.
|
| Czw, 31.08.2006, 10:06 |
|
 |
|
Wilu
|
Cytuj: Wilu jak byś udostępnił nam te auta do jazd testowych to byśmi mogli oceniac silniki itp
Ależ oczywiście, auta sa do waszej dyspozycji  tylko mi ich nie porysujcie 
|
| Czw, 31.08.2006, 10:07 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Ups nie zauwazyłem. Myslałem ze taureg jest jeszcze z tym starym silnikiem co cayenne.
|
| Czw, 31.08.2006, 10:09 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
technicznie wygrywa lexus... ale biorąc pod uwagę całą resztę, trai swoje miejsce na rzecz Cadillaca. Ten samochód na żywo jest naprawdę bardzo ładny
Więc klasyfikacja przedstawia się następująco
1.SRX
2.RX350
3.Touareg
4.Cayenne
5.ML350
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 31.08.2006, 10:29 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Skoro ocenie ma podlegać silnik to wybieram Lexusa ponieważ ma prawie największą moc, najlepiej przyśpiesza i najmniej pali.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
Ostatnio edytowany przez Grzyws, Czw, 31.08.2006, 10:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 31.08.2006, 10:32 |
|
 |
|
mucha
|
Grzyws napisał(a): wybieram Lexusa poniewaĹĽ ma najwiÄ™kszÄ… moc
Przyjrzyj siÄ™ zestawieniu 
|
| Czw, 31.08.2006, 10:41 |
|
 |
|
aston
|
Pierwsze Mercedes za wyglad, dobre włąściwosci drogowe, no i mozliwosć zakupu pakietu off-roadowego.
Drugie miejsce KLExus za niezły wyglad, legendarną niezawodnosći i osiagi.
a reszta mogłaby nie istnieć, chociaż, mozę znalazło by sie meisce dla SRX który moze przewieźć 7 osób:)
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 31.08.2006, 10:42 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
mucha napisał(a): Grzyws napisał(a): wybieram Lexusa poniewaĹĽ ma najwiÄ™kszÄ… moc Przyjrzyj siÄ™ zestawieniu 
No tak 4 konie więcej ma VW
Ale i tak biore Lexusa
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 31.08.2006, 10:45 |
|
 |
|
Hans
|
ja się dopisze do głosu większości i wybiore Lexa, może i maksymalną moc uzyskuje przy dosyć wysokich obrotach ale i tak najbardziej z całej stawki do mnie przemawia, a co do spalania to po co komuś ile to pali jeżeli Cie na to stać 
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Czw, 31.08.2006, 10:56 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
A ja zagłosuje na VW, bo jakoś wygląda w przeciwieństwie do lexa, ma większą moc o te 4 konie, a silnik pali więcej i ma gorsze osiągi, bo został wrzucony do cięższego nadwozia, więc mogę sądzić, że gdyby VW ważył tyle co lex to by miał takie a nawet lepsze osiągi i takie samo spalanie.
Głos na VW.
_________________ Primusville
|
| Czw, 31.08.2006, 10:58 |
|
 |
|
mucha
|
Cichy Asasyn napisał(a): wiÄ™c mogÄ™ sÄ…dzić, ĹĽe gdyby VW waĹĽyĹ‚ tyle co lex to by miaĹ‚ takie a nawet lepsze osiÄ…gi i takie samo spalanie.
Możesz sądzić, tylko takie teoretyzowanie nic nie wnosi co tematu "oceniamy silnik". Pozatym Touareg musi być karmiony (jak każdy FSI), paliwem o wyższej liczbie oktanowej.
|
| Czw, 31.08.2006, 11:04 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
1. SRX. Najbardziej podoba mi sie w nim to, że bardzo rzadko można go spotkać (ja ani razu).
2. Cayenne. Coraz bardziej mnie ten samochód do siebie przekonuje. Nie jest taki zły
3. ML. Podoba mi się. Jest muskularny, elegancki, ale jeździ tego już tyle, że nie moge patrzeć...
4. RX. Na pewno nie powiem, ĹĽe jest nudny, ale jego stylistyka do mnie zdecydowanie nie trafia.
5. Touareg. Najnudniejszy, najabardziej nijaki z całej piątki. Dla tego londuje tutaj.
_________________ ^^
|
| Czw, 31.08.2006, 11:27 |
|
|