Dodge Sidewinder jedno z tych aut które kocham ... moze nie dosłownie , ale przez swą przepekną forme , olbrzymią moc i cudowne nadwozie , należy do jednych ze wspanialszych prototypów tej klasy samochodów. Wielkim smutkiem się zalewam , gdy widze tego wspaniałego konkurenta SSR`ki i mam świadomość , ze nigdy nie stanie sie serią (a moze by tak petycje do Dodg`a aby go wprowadzili do produkcju ). Jesli nawet samochód nie przekonał do siebie kogoś swoim wyglądem , to może rozkręcony do 640 koni , 10 cylindrowy silnik z Viper`a przeniesiony za pomocą 4 biegowego automatu który zapewnia mu niesamowite osiągi jesli nadal nie - nie patrzcie nawet na fotki ...
No cóż jak widać auto jest po prostu przepiękne przynajmiej dla mnie i strasznie bym chciał go mieć Jeśli się komuś nie podoba - no to myśle , zę wogóle Pick-up`y (zwłaszcza te nowoczesno-sportowe) mu się nie spodobają. Dla mnie brakuje mu bardzo tego "starego" klasycznego stylu ... ale akurat tu nie przeszkadza mi to w żadnym wypadku
Pią, 17.09.2004, 20:19
Chicken
widze go po raz pierwszy .... cudeńko :mrgreen: ... bym sobie takim pośmigał .... wygląda zajebiscie
Samochód: Opel Astra II
No superek wyglÄ…da
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Pią, 17.09.2004, 21:27
Reanimator
bardzo fajny ,przĂłd jest rewelacyjny
Pią, 17.09.2004, 21:33
eF
Nie lubie pickupów - brakuje mi jakiegos genu chyba, żeby te auta zrozumieć,polubic. Ale ten przygniata futuryzmem (jest takie słowo? ), jakąs niezidentyfikowaną bezwzględnością i po prostu boje sie powiedzieć, że jest brzydki
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość