|
|
Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 5:08
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|
Targi w Bydgoszczy, maj 2006r.
| Autor |
Wiadomość |
|
ROMPER
|
 Targi w Bydgoszczy, maj 2006r.
Będąc na targach zrobiłem te zdęcia. Podobała mi się grafika na pace tego tir-a.

|
| Pon, 12.06.2006, 13:57 |
|
 |
|
witek11
|
korekta fotek
no ten tir fajny
|
| Pon, 12.06.2006, 17:04 |
|
 |
|
ixxos
|
nnnnnnooooom też zółciótki rzeczywiście super 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Pon, 12.06.2006, 17:41 |
|
 |
|
ROMPER
|
 Dino
Znalazłem jeszcze coś z tej imprezy i chyba nauczyłem się wrzucać zdjęcia.Dziękuję wszystkim za pomoc.
|
| Pon, 12.06.2006, 19:25 |
|
 |
|
sdziobak
|
piękna Magnumka 
_________________ Fan mustangów, Audi, Lambo i tuningu:)
|
| Pon, 12.06.2006, 19:41 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ten z Ploretaryat'em rządzi  dzieci pamiętacie co to  ?
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 12.06.2006, 19:50 |
|
 |
|
witek11
|
magnum super! zaje*** odpicowanie auta...
|
| Pon, 12.06.2006, 21:09 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
pardon napisał(a): ten z Ploretaryat'em rzÄ…dzi
to obawiam się, że nie proletaryat (jęsli o tym samym mówimy) tylko założyciele Mercedesa. Daimler, Benz, Jellinek
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 12.06.2006, 23:15 |
|
 |
|
sl65amg
|
Seth napisał(a): pardon napisał(a): ten z Ploretaryat'em rzÄ…dzi to obawiam siÄ™, ĹĽe nie proletaryat (jÄ™sli o tym samym mĂłwimy) tylko zaĹ‚oĹĽyciele Mercedesa. Daimler, Benz, Jellinek
no jeden dobrze kojarzacy...
1 z lewej-Gottlieb Daimler
2 z lewej Karl Benz
ten z mala dziewczynka to Rudolf Diesel a ta mala to Mercedes
a ten z prawej to Wilhelm Maybach
ploretariat jak morde strzelil co pardon? na szczescie my dzieci tego nie pamietamy... 
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Wto, 13.06.2006, 2:21 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
sl65amg napisał(a): Seth napisał(a): pardon napisał(a): ten z Ploretaryat'em rzÄ…dzi to obawiam siÄ™, ĹĽe nie proletaryat (jÄ™sli o tym samym mĂłwimy) tylko zaĹ‚oĹĽyciele Mercedesa. Daimler, Benz, Jellinek no jeden dobrze kojarzacy... 1 z lewej-Gottlieb Daimler 2 z lewej Karl Benz ten z mala dziewczynka to Rudolf Diesel a ta mala to Mercedes a ten z prawej to Wilhelm Maybach ploretariat jak morde strzelil co pardon? na szczescie my dzieci tego nie pamietamy... 
a niech mnie kule biją chyba mi coś na wzrok siadło !!!  !!! no ale na starym 15" monitorze wszystko jest możliwe
szkoda bo ploretaryat miałby lepszy klimat niż jakiś tam Jellinek 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 13.06.2006, 5:23 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
ten pierwszy mercedes to wygrał juz kilka nagród zgarnął - właścicelem jest Polak , chyba Polak na na nazwisko  ale nie jestem pewien 
|
| Wto, 13.06.2006, 9:28 |
|
 |
|
sl65amg
|
pardon napisał(a): no ale na starym 15" monitorze wszystko jest moĹĽliwe
no ja mam 14'2 cala 
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Wto, 13.06.2006, 11:26 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
sl65amg napisał(a): ja mam 14'2 cala
respect 
|
| Wto, 13.06.2006, 11:45 |
|
 |
|
sl65amg
|
panoramiczny laptop 
|
| Wto, 13.06.2006, 12:36 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
sl65amg napisał(a): panoramiczny laptop 
... eee no to z czym do ludzi... ja na 15" beczce jade ... total blur  w domu ofcoz bo tu w pracy mam 19" 
|
| Wto, 13.06.2006, 12:49 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|