|
|
Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 21:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Audi Q7 vs Mercedes R 320 vs BMW X5
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 28.04.2006, 16:27 |
|
 |
|
polac
|
Na pewno nie wybiore R-ki bo ona wyglada jak...ona wogĂłle nie wyglada
Potem starzejÄ…ce sie X5
wiec wybiore najświeższe i najładniejsze auto tego porównania Q7
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
Ostatnio edytowany przez polac, Pią, 28.04.2006, 16:41, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 28.04.2006, 16:34 |
|
 |
|
Capone
|
Godne porównanie i oczywiście wybieram Q7. Za przeproszenie Mercedes R to GÓW*O. X5 przejdzie ale jest troche za stare. 100% Audi Q7. 
|
| Pią, 28.04.2006, 16:35 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, w innym teście R-klasa wygrała z Q7 teraz Audi jest na piewszym miescu, widać róznica między tymi wozami zaleźy od podejścia.
Oczywiście biorę Q7 powody podałem już nie raz, na 2 miejscu BMW dobre ale juz niemłode, 3 R-klasa, nie widzi mi się ten pojazd
Capone napisał(a): Za przeproszenie Mercedes R to GĂ“W*O.
bez przesady
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 28.04.2006, 16:45 |
|
 |
|
Wielblad
|
Capone napisał(a): Za przeproszenie Mercedes R to GĂ“W*O
Tak to jest jak jezdzi sie wszytskim a tak naprawde w D*PIE sie bylo i G*WNO widziało.
Ja poprosze R-klase. Mimo iz przod mi sie nie podoba to jednak zobaczyłem go na zywo. Dokładnie sie przyjrzałem i oprocz przednich swiateł wszytsko jest OK
2 Miejsce ma u mnie Audi. Ĺadnie wyglada w srodku, troche podchodzi pod wieloryba mimo wszytsko nie wyglada zle.
3 X5 poprostu mi sie nie podoba.
_________________ собаке где деньги?
|
| Pią, 28.04.2006, 17:02 |
|
 |
|
Gubałek
|
Capone napisał(a): Godne porĂłwnanie i oczywiĹ›cie wybieram Q7. Za przeproszenie Mercedes R to GĂ“W*O. X5 przejdzie ale jest troche za stare. 100% Audi Q7. 
Własnie Capone bez przesady bo wkońcu jest to auto z gwiazdą na masce i w Auto-Moto to ERKA wygrała z Q7 więc nie mów na to auto gówno bo prędzej można tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram własnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7 i ładniejsze niz emerycki X5
|
| Pią, 28.04.2006, 17:13 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
GubaĹ‚ek napisał(a): WĹ‚asnie Capone bez przesady bo wkoĹ„cu jest to auto z gwiazdÄ… na masce i w Auto-Moto to ERKA wygraĹ‚a z Q7 wiÄ™c nie mĂłw na to auto gĂłwno bo prÄ™dzej moĹĽna tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram wĹ‚asnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7 i Ĺ‚adniejsze niz emerycki X5
A czy Auto-moto to taki wielki autorytet, by na nim polegać
I skąd wiesz, że jest lepsza  Jechałeś nimi po kolei  I co że ma gwiazdę, gwiazda do niczego nie zobowiązuje.
Więc po raz kolejny głos na Audi, w kolejnej takiej samej ankiecie z udziałem Q7.
_________________ Primusville
|
| Pią, 28.04.2006, 17:23 |
|
 |
|
Capone
|
Ty Mistrzuniu gubała tego porównania wogóle nie powinno być i zamknij R*J pastuchu. Jak staliśmy przed nim razem to sie nim zachwycałeś i powiedziałes ze wolisz Q7, także Hmmmm prosze nie kłam 
|
| Pią, 28.04.2006, 17:25 |
|
 |
|
Gubałek
|
A czy Auto-moto to taki wielki autorytet, by na nim polegać
I skąd wiesz, że jest lepsza  Jechałeś nimi po kolei  I co że ma gwiazdę, gwiazda do niczego nie zobowiązuje.
Więc po raz kolejny głos na Audi, w kolejnej takiej samej ankiecie z udziałem Q7.[/quote]
Nie ale to znikąd się nie wzieło!!! A gdybyś był choć troszke domyślny to bys wiedział ze Gwiazda na masce to prestiż większy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko większości ludzi!!
|
| Pią, 28.04.2006, 17:27 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
GubaĹ‚ek napisał(a): WĹ‚asnie Capone bez przesady bo wkoĹ„cu jest to auto z gwiazdÄ… na masce i w Auto-Moto to ERKA wygraĹ‚a z Q7 wiÄ™c nie mĂłw na to auto gĂłwno bo prÄ™dzej moĹĽna tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram wĹ‚asnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7 w teĹ›cie amus wygraĹ‚o Q7 Audi Q7 3.0 TDI 524 punkty Mercedes R 320 CDI lang 509 punkty BMW X5 3.0d 476 punkty gadanie takie ĹĽe jakieĹ› auto jest lepsze bo wygraĹ‚o w gazecie jest bezsensu GubaĹ‚ek napisał(a): Nie ale to znikÄ…d siÄ™ nie wzieĹ‚o!!! A gdybyĹ› byĹ‚ choć troszke domyĹ›lny to bys wiedziaĹ‚ ze Gwiazda na masce to prestiĹĽ wiÄ™kszy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko wiÄ™kszoĹ›ci ludzi!!
Jaguar ma większy prestiż a nie koniecznie robi lepsze auta, sympatia do marki to pozytywna cecha (wiem coś o tym) ale slepota już nie
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 28.04.2006, 17:28 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
gubaĹ‚ek napisał(a): Nie ale to znikÄ…d siÄ™ nie wzieĹ‚o!!! A gdybyĹ› byĹ‚ choć troszke domyĹ›lny to bys wiedziaĹ‚ ze Gwiazda na masce to prestiĹĽ wiÄ™kszy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko wiÄ™kszoĹ›ci ludzi!!
Bo większość ludzi nie interesuje się motoryzacją i myślą, że mercedes to bóg wie co. Bo mercedes wypracował autorytet.
Czasami jeden samochód im się uda bardziej od innego, wiadomo, życie, ale żeby od razu porównywać konkurencje do gówna... ech, daj mi chociaż jeden argument za tym, że Q7 to gówno. Eee 
_________________ Primusville
|
| Pią, 28.04.2006, 17:31 |
|
 |
|
Gubałek
|
Cichy Asasyn napisał(a): gubaĹ‚ek napisał(a): Nie ale to znikÄ…d siÄ™ nie wzieĹ‚o!!! A gdybyĹ› byĹ‚ choć troszke domyĹ›lny to bys wiedziaĹ‚ ze Gwiazda na masce to prestiĹĽ wiÄ™kszy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko wiÄ™kszoĹ›ci ludzi!! Bo wiÄ™kszość ludzi nie interesuje siÄ™ motoryzacjÄ… i myĹ›lÄ…, ĹĽe mercedes to bĂłg wie co. Bo mercedes wypracowaĹ‚ autorytet. Czasami jeden samochĂłd im siÄ™ uda bardziej od innego, wiadomo, ĹĽycie, ale ĹĽeby od razu porĂłwnywać konkurencje do gĂłwna... ech, daj mi chociaĹĽ jeden argument za tym, ĹĽe Q7 to gĂłwno. Eee 
Nigdy nie powiedziałem ze Q7 to gówno tylko ze Merol jest lepszy i ze prędzej można tak powiedzieć na Audii!! broniłem merca!! 
|
| Pią, 28.04.2006, 17:33 |
|
 |
|
-RobertO-
|
BMW mimo wszystko.
|
| Pią, 28.04.2006, 19:00 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Na poczatek odpada R-ka bo to brzydki kloc. X5 jest juz stare ale dalej fajne ale przegrywa z Q7 bo ma słabsze osiagi i hamulce. Głos na Audi
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 28.04.2006, 19:32 |
|
 |
|
Wilu
|
Bytło już podobne porównanie tylko zamiast Mercedesa było inne auto ale już nie pamietam jakie
No to leciemy.
Ostatnie miejsce oczywiście Mercedes. Dlatego że jest brzydki, "do du*y nie podobny" nie wiadomo po co powstałi do czego ma służyć ... chyba tylko po to żeby wyciągnąc dodatkową kasę od klientów
Miejsce numer 2 przypadnie niestey BMW. Mimo że jest to auto praktycznie doskonałe i robiące niesamowite wrażenie na żywo (przynajmniej na mnie) to jednak po lifcie nie jest to już to samo X5 co dawniej. Jakoś złagodniało, straciło swój pierwotny charakter. Niepodważalny + za wnętrze, podobnie jak w wersji sprzed FL mistrzowskie
Zwycięsca porówniania to oczywiście Audi. Tym modelem firma ta udowodniła że jak się chce to się potrafi. Nie mając doświadczenia w produkowaniu tego typu samochodów Audi wypuściło na rynek, świetnie wyglądający, jeżdżący i dopieszony w szczegółach wozik. Dodatkowo czarny na pięknie oświetlonej wieczorem londyńskiej ulicy robi poorunujące wrażenie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 28.04.2006, 20:04 |
|
 |
|
Capone
|
Dlaczego wy nie lubicie BMW X5. Tyle lat produkcji a on jest w porównaniach tylko za o wiele nowszymi maszynami. Wogule widziałem jego nastepce i prawie zero zmian.
|
| Pią, 28.04.2006, 20:33 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Niby Mercedes odpadłby na początek za te swoje nieudane światła ale patrząc na dane to widać że jest najszybszy i najmniej pali. X5 już mi się powoli nudzi więc go nie wybiore. Do Audi nic nie mam, bo wygląda dosyć ładnie, a spalanie ma średnie z tych wszystkich trzech aut. Dlatego chyba na niego zagłosuje. Gdyby nie te światła w Mercedesie to jeszcze bym się musiał zastanowić 
|
| Pią, 28.04.2006, 20:35 |
|
 |
|
Wielblad
|
Capone napisał(a): Wogule widziaĹ‚em jego nastepce i prawie zero zmian.
 pokazesz go? Mam nadzieje, ze posiadasz jakas "fotke" bo w woli wyjasnienia to raczej zadnego nastepcy nie widziałes...
_________________ собаке где деньги?
|
| Pią, 28.04.2006, 20:35 |
|
 |
|
Wilu
|
Ręce opadają  tyle powiem
Sorry za OT 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|