|
|
Obecny czas: Wto, 30.06.2026, 1:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
BMW 325 E30- M3 E36 Engine
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 BMW 325 E30- M3 E36 Engine
[
ENGINE: 3.2L inline-six from a ’99 E-36 M3, Dinan fuel injectors, M50 intake manifold, K&N intake, Ractive intake heat shield, bored out throttle body, DynoMax exhaust, Brullen muffler, STW DTM-style tips, Magnaflow high-flow catalytic converter, Genie Street Sport header, E-34 oil pan, custom-mapped GIAC chip
TRANSMISSION: Five-speed manual, BMW 3.73 LSD, Motronix short-shift kit, Sachs race clutch, lightened flywheel
SUSPENSION: ERS coilovers with Eibach springs and Bilstein shocks on the front, Intrax Super Sport springs and Bilstein shocks on the rear, Suspension Techniques solid front-and-rear adjustable sway bars, Sparco front strut brace, Suspension Techniques urethane bushings
WHEELS AND TIRES: Street: Compomotive 18x8 wheels and Yokohama Parada 225/35-18 tires
TRACK: HRE Club Linea 15x7 wheels and Toyo RA1 Proxes 205/50-15 tires
BRAKES: Wilwood four-piston front calipers with 11.2-inch rotors, Brembo rear rotors, Hawk brake pads, Goodrich braided brake lines
BODYWORK/LIGHTING: Honda Electron Blue Pearl paint, Rieger GTS body kit, M-Tech rear wing, 1.5-inch aluminum front splitter, side skirts from a ’93 Civic hatchback, M3 antenna
INTERIOR: OBX reclining front race seats, Custom Auto Grade carpet, Sparco four-point racing harnesses, Auto Meter Phantom-series gauges, MOMO Fighter steering wheel, MOMO Air shift knob, Max Speed Euro Pedals, custom six-point R30 rollcage
MOBILETRONICS: Kenwood KDCX-815 head unit, Zapco AG360 and AG200 amps, Cerwin Vega/Eclipse tweeter components, JL Audio 12-inch woofer, removable custom woofer box in spare tire well
PROPS/SHOUT-OUTS/MAD LOVE: Mom and Dad for their support, Motronix Motorsports, Bimmer Hut, Unique Auto and Collision, O’Brien Motorsports, Wheels Direct, 12 Volt Car Audio, Auto FX, A&A Sound, Andy Antal, E30 Crew, and everyone who put up with my $#@! during the buildup
źródło: eurotuner.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 24.04.2006, 12:15 |
|
 |
|
dave761
|
Za przeszczep duĹĽy plus natomiast pakiet Riegera i felgi totalnie nie w moim klimacie .
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Pon, 24.04.2006, 12:26 |
|
 |
|
croohy
|
Intencje dobre, ale na intencjach się kończy. Ogólnie nie lubie tego modelu. 
|
| Pon, 24.04.2006, 13:44 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
_________________ Primusville
|
| Pon, 24.04.2006, 14:13 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Ogólnie nie jest źle, ale wolałbym bude od M3. No i białe felgi mi nie pasują. Za to serducho ma wspaniałe 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Pon, 24.04.2006, 14:34 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
dość zacny tuning, dobry pomysł z przeszczepem niezgorsze wykonanie, jednak moim zdaniem jak często to określam, niektóre auta wygląda mało estetycznie, niechlujnie, białe felgi ładne same w sobie ale wyglądają jak zdjęte z Peugeota 206 WRC
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pon, 24.04.2006, 14:43 |
|
 |
|
Wilu
|
Stanowcze nie, jakiś czas temu jeździła taka po Nowym Sączu tylko czarna, robiona przez sądecką Eba Car Spoiler. Kamieniami rzucałem w to auto ale jakoś nigdy nie trafiłem 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 24.04.2006, 14:50 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
IMO miodzik. Felgi może nie i nie pasują, ale ja lubie "rajdówki" i mogą być. Zero zastrzeżeń, a SWAP pozwala pokochać to auto. Co ty od niego Wilu chcesz to nie wiem 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 24.04.2006, 14:59 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): Co ty od niego Wilu chcesz to nie wiem 
O to całe badziewne ospojlerowanie, zderzaki o w ogóle  Do mechaniki i do felg nic nie mam. Po prostu to auto w ogóle nie wygląda 
|
| Pon, 24.04.2006, 15:09 |
|
 |
|
dave761
|
Wilu napisał(a): Po prostu to auto w ogĂłle nie wyglÄ…da
Dokładnie to profanacja wielkiego e-30 
|
| Pon, 24.04.2006, 15:23 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
dave761 napisał(a): DokĹ‚adnie to profanacja wielkiego e-30
bez przesadyzmy ani to profanacja ani E30 nie jest wielkim samochodem
|
| Pon, 24.04.2006, 15:28 |
|
 |
|
Wilu
|
johny napisał(a): E30 nie jest wielkim samochodem
Tiaaa  powiedział co wiedział, dla Ciebie nie jest dla mnie jest  Dla Ciebie każde Audoi jest wilkie a da mnie prawie żadne poza małymi wyjątkami, więc może nie ma sensu wyjeżdżać z takimi tekstami 
|
| Pon, 24.04.2006, 15:31 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wilu napisał(a): O to caĹ‚e badziewne ospojlerowanie, zderzaki o w ogĂłle
No właśnie co w ogóle? Jak bym chciał to bym się doczepił do spoilera, tylnego zderzaka.... no i ostatecznie tego z przodu. I to tyle, do czego można się doczepić.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 24.04.2006, 15:36 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Wilu napisał(a): Tiaaa powiedziaĹ‚ co wiedziaĹ‚, dla Ciebie nie jest dla mnie jest Dla Ciebie kaĹĽde Audoi jest wilkie a da mnie prawie ĹĽadne poza maĹ‚ymi wyjÄ…tkami, wiÄ™c moĹĽe nie ma sensu wyjeĹĽdĹĽać z takimi tekstami
jak dla mnie to zbyt dużo się tego tłucze po naszych drogach, zbyt duże jest E30 po domorosłych żałosnych przeróbkach, aby go nazwac "wielkim" wozem, dla mnie jest to zwykły stary samochód którym podnieca się znaczna cześć młodych polaków z różnych kręgów
|
| Pon, 24.04.2006, 15:45 |
|
 |
|
dave761
|
Wilu napisał(a): dla Ciebie nie jest dla mnie jest Dla Ciebie kaĹĽde Audoi jest wilkie a da mnie prawie ĹĽadne poza maĹ‚ymi wyjÄ…tkami, wiÄ™c moĹĽe nie ma sensu wyjeĹĽdĹĽać z takimi tekstami
Dokładnie bo takie dyskusje do niczego nie prowadzą tylko do bezsensownych kłótni .
Ostatnio edytowany przez dave761, Pon, 24.04.2006, 15:52, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 24.04.2006, 15:51 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
johny napisał(a): dla mnie jest to zwykĹ‚y stary samochĂłd ktĂłrym podnieca siÄ™ znaczna cześć mĹ‚odych polakĂłw z różnych krÄ™gĂłw
My się nie podniecamy starymi zwykłimy e30, podobnie jak Ciebie pewnie nie rusza stare, podrdzewiałe Audi 80. My się podniecamy wychuchanymi egzemplarzami w niewieśniaskim wydaniu, a tym bardziej gdy ma porządną stadnine koni pod maską.
|
| Pon, 24.04.2006, 15:52 |
|
 |
|
Neken
|
Nie przepadam za BMW, ale - to tutaj bardzo mi pasuje, białe felgi jak najbardziej (usprawiedliwia je klatka) do tego koła ustawione mocno w "minusie", mocny silnik - ależ to musi smigać po zakrętach. Wygląd ma tutaj dla mnie znikome znaczenie.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pon, 24.04.2006, 19:43 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Klasyczne BMW ładnie stuningowane.Fele jak marzenie.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Pon, 24.04.2006, 19:44 |
|
 |
|
Ital_X
|
Fele faktycznie in plus, ale te plastiki sÄ… zbyt tandetne.
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Pon, 24.04.2006, 19:54 |
|
 |
|
rumun19
|
Fajna BM-ka.Stara ale jara.
|